Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Syska0105

Były chłopak jest obojętny w stosunku do mnie ale zazdrosny

Polecane posty

Gość Syska0105

Mam taki problem wogóle tego nie rozumiem. mój chłopak zapewniał ze mnie kocha po czym za parę dni mnie zostawił stwierdzając ze nie zasługuje na mnie i że mu nie zależy i pomyliło mu się że coś do mnie czuje. nie obchodziło go to że chcę z nim być wcześniej to on wszystko psuł i ja chciałam się z nim rozstać jednak po tym jak zapewniał ze chce być ze mną dałam mu jeszcze szanse a on tka po prostu mnie zostawił. Gdy pisałam do niego to tak był zupełnie obojętny jakby dla niego to było nic. Aha i o rozstaniu powiadomił mnie po pijanemu przez smsy ale w następne dni podtrzymywał to co powiedział wtedy. Później już się zdenerwowałam i wogóle do niego nie odzywałam. Tak się złożyło że później byliśmy na jednej imprezie coś tam z nim potańczyłam niespodziewanie mnie pocałował w usta coś tam się przytulał i tyle. Później poznałam takiego fajnego chłopaka i cały czas z nim tańczyłam wtedy mój były wogole się nie bawił , długo go nie było na sali. Gdy skończyłam tańczyć koleżanką stwierdziła ze jest zazdrosny ze słyszała jego rozmowę z kolegami. Na następny dzien napisał jak się bawiłam i znowu był strasznie chłodny. Na pytanie dlaczego nie tańczył odpowiedział ze był zmęczony. Noże mi powiedzieć ktoś o co w tym wszystkim chodzi??

Gość LLLLLLAKAKA
a moze jego zapytaj. ile masz lat?

Gość Syska0105
18 ale kiedy on jest taki obojętny to głupio mi jest o to pytać a poza tym nie jesteśmy już razem

witaj.. hmm.. ciekawi mnie jak Ci się ułożyło z tym chłopakiem..? miałam nie dawno podobną sytuacje.. ile w ogóle byliście razem..?

witaj.. hmm.. ciekawi mnie jak Ci się ułożyło z tym chłopakiem..? miałam nie dawno podobną sytuacje.. ile w ogóle byliście razem..?