Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalneieee2234

brzuch w 25tc.

Polecane posty

Gość nienormalneieee2234

jakie mialyscie lub macie brzuchy w tym tygodniu czyli 25 tc. bo mi sie wydaje ze mam mały bardzo mały

miałam mały brzuszek. Około 20 tygodnia zaczynał sie dopiero pokazywać, w 25 był po prostu lekko zaokrąglony. Do końca miałam mały brzuch. W dniu porodu, w 38/39 tc wyglądałam, jak bym była 7 lub w 8 miesiącu ciązy

Gość ja jestem w 12 a mam
juz spory brzuch :O Strach pomyśleć co będzie w 25...

u mnie też nie bylo widać brzucha, pojawił się dopiero koło 30 tc, z tym że ja przed ciąża brzuch miałam niemal wklęsły. Jak lekarz mówi, że w porzadku i dziecko jest właściwych rozmiarów to nie ma co się przejmować, mój gin kazał się cieszyć:)w koncu nie ma rozstępów, można chodzić w swoich ulubionych ciuszkach:) w dniu rozwiązania wygladalam jakbym była moze w 6 miesiącu haha a dziewczyny w szpitalu mnie pytały czy płeć już znam i troche się dziwiły jak mówiłam że lada dzien mam rozwiązanie;) Głowa do góry jak bedzie trzeba sie zacząc martwić to lekarz Ci powie jak nic nie mowi to nie szukaj problemów tylko ciesz się ciążą:)

jeśli z dzieckiem ok. to tylko sie cieszyć. Ja dzięki temu, ze miałam mały brzuszek nie mam po ciązy ani grama wiotkiej skóry na brzuchu, ani jednego rozstępu

jest całkiem ok., bardzo ładny ;) Ja właśnie miałam mniej więcej taki :)

Gość nienormalneieee2234
dzieki:) bo jak niektóre dziewczyny wklejają zdjęcia brzuszków to moj jest 3 razy mniejszy i dlatego sie troszkę zmartwiłam...:)

ale to zależy naprawde od bardzo wielu czynników - od umiejscowienia łożyska, od indywidualnych predyspozycji, potem od ilości wód płodowych (monitoruj to sobie, bo lekarz lekarzem, ale warto samej czasem lekarzowi przypomnieć i pomarudzić, a z małym brzuskziem trzeba na to zwracać baczniej uwagę), od ułożenia i wagi dziecka ... itd. Ciesz się, ze jestes w ciązy taką zgrabniochą :) pozdrawiam

http://www.voila.pl/377/11sk5/?1 to moj 12 tydzien :O nie załamujcie mnie dziewczyny. Zawsze miałam płaski brzuch, teraz mam 1,5 kg na plusie... Strach sie bac :(

Gość wiktorka27
ja jestem w 12 i nie widac nic a nic..zreszta tak samo bylo w poprzedniej ciazy, ktora co prawda obumarla, ale w 12 tyg brzuch mialam plaski, a ja bym chciala miec chociaz troche wystajacy:(

wiktorka, ja niby tez sie ciesze z mojego brzuszka, ale jak zaczynam myslec co bedzie pozniej to jestem przerazona :( Wiem ze zdrowie dziecka najwazniejsze i bardzo tego dzidziusia chcialam, ale chyba wpadlam w depresje ostatnio - nie moge sobie poradzic z moim zmieniajacym sie cialem :(

Gość 222222
nie martw sie 12 tc :) ja też taki miałam, do 3 miesiąca przytyłam 5 kg a teraz na końcówce 16... mi rósł równomiernie, nie tak że nagle zobaczyłam piłkę z przodu :)

222222-dzięki ;) Mąż się smieje ze mnie, że mam jakieś urojenia, po za tym dla niego to niezrozumiałe jak można chcieć dziecka a co za tym idzie zajść w ciąże znając wszystkie jej "dolegliwości" ;) a pozniej narzekać na wage, czy brzuch... Nie zamierzam się odchudzać czy nie jeść bo przytyje, ale hormony daja mi w kosc i chyba na prawde deprecha mnie dopada :( No i jeszcze brak zrozumienia ze strony meza :(

brzuszek malutki, ale ja tez mialam malutki i z dzieckiem bylo wszystko ok- waga niecale 3 kg jak urodzilam :) zdjecia mozna zobaczyc w stopce ;)

mi sę wydaje że mam mały ale widoczny brzuszek jestem w 22tyg mój obwód wynosi 102cm nie wiem czy to dużo czy mało ale maluszek daje mi czadu szczeg,ólnie wieczorami chyba będzie piłkarzem:-)

Gość lonia89
hej, sluchajcie potrzebuje kilku słow, waszego zdania .. wczoraj kochalismy sie z chłopakiem . dodam,ze od pol roku stosuje antykoncepcje hormonalna - tzn. Microgynon 21, regularnie i krwawienia mam regularne i wczoraj wspolzylismy w prezerwatywie ze srodkiem plemnikobojczym .. do tego ON nie skoczył we mnie ( w gumie ) tylko obok .. a ja mimo to juz zaczynam sie denerwowac prosze powiedzcie co o tym sadzicie ..

Gość mita
lonia89 przeczytaj co napisałaś jeszcze raz i zastanów się czy to jest możliwe, żebyś w taki sposób zaszła w ciążę. To nie jest możliwe :)

Gość lonia89
przepraszam, wiem, ze to troszke glupie, ale robilam to 1 raz i strasznie przezywam .. czyli nie jest to mozliwe?

Gość mita
nie, w takim przypadku jaki opisałaś - absolutnie nie jest to możliwe. nie martw się. :)