Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody łysiejący

co myslicie o łysiejących młodych chłopakach ?????

Polecane posty

Gość młody łysiejący

Mam 22 lata i już łysieje. Prosze Was dziewczyny o szczera ocene czy podobaja Wam sie tacy ??

Gość teraz moda na łysoli więc się
przejmuj. Chociaż na fryzjerze zaoszczędzisz

Gość katalinka
Nic nie myślę. Po prostu łysieją i już. I dobrze, jak umieją na to spojrzec z przymrużeniem oka i nie jest to jakiś wielki dramat. Najgorsze, co można w takim wypadku zrobić, to zapuscic sobie "zaczeskę" - jakieś przydługawe postawione, natapirowane, misternie ułożone, żeby nie było widac łysiny - wygląda to żałosnie, taki facet prezentuje sie jak wyskubany kurczak. Lepiej obciać sobie włosy na krótko czy nawet na łyso i nie chować faktu, ze się ma łysinę.;

Gość katalinka
moj szwagier tez zaczął łysieć krótko po dwudziestce i wcale nie uwazam, żeby mu to dodawało lat albo jakoś wielce oszpecało. Nosi krótko obcięte włosy i pierdoli to łysienie

zawsze wolalam dlugowlosych... lecz gdy spotkalam mojego gust mi sie odmienil... wszystko zalezy od characteru i aparycji. wiec glowa do gory... moj zaczal lysiec w twoim wieku... teraz ma 24.

w dzisiejszych czasach to raczej juz normalna sprawa... nie masz się czym przejmować. Mojemu bratu "zakola" zaczęly się robić w wieku 18 lat i jakoś nikt specjalnie na to uwagi nie zwracał. Nosi krótkie włosy "na jeżyka" i nie przejmuje się tym :)

Gość młody łysiejący
dzieki dziewczyny :))

Gość ttttyyyyyyu
mi się to nie podoba. i to bardzo. a niestety nie każdy jest Brucem Willisem- większość nie wygląda dobrze z ogoloną czaszką.

Gość to zle wyglada