Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczek25

CZY TO W OGÓLE MOŻLIWE???????????????????????????????

Polecane posty

Dziewczyny czy uważacie ze bramkarz stojący w dyskotece może być porządnym czlowiekiem,czułym..a przede wszystkim-monogamistą...? czy to juz raczej utopijne myślenie....?

Monogamistą rzadko, chyba jakby wybrykiem natury był :o

poznalam takiego mezczyzne,jest starszy,twierdzi ze nie romansuje na dyskotekach,tylko wykonuje swoja prace..ale czy to mozliwe....

Gość Realistka90
Zdarzają się i takie przypadki (czemu by nie!), ale pewien dystans co tego można zachować jednak :P

Gość Powinno byc
Ja w takie cuda nie wierzę :O Porządny bramkarz to tylko na boisku :D

tez tak uwazam,nic miedzy nami nie ma,choc oboje się sobie podobamy.. on jest taktowny,nie daje mi poznac ze chce seksu-jako stereotyp faceta .zachowuję dystans maksymalny...

jak się ma praca do czułosci?:)) oj ma:)) uwierz ma...:) sa chwile...dotyk,muśniecie... w 'przelocie';) to jest fajne.

Jaki jest związek pomiędzy wykonywaną pracą a dochowaniem wierności? Google milczą na ten temat, macie jakieś info na ten temat? :)

no praca bramkarza niewatpliwie wplywa na zdrady, pijane kobiety,narzucajace sie,nieraz seksowne,latwe... duzo alkoholu.. nieraz trudno się oprzeć..

misiaczek25 jak się ma praca do czułosci? oj ma uwierz ma... sa chwile...dotyk,muśniecie... w 'przelocie' to jest fajne. Hmmm to ochroniarz nie dotyka w przelocie?

Gość popieram jak wyzej
jaki wplyw na stałosc w zwiazku ma zawod? jesli zacznie teraz pracowac jako sprzedawca telefonow kom to automatycznie bedzie wierniejszy? :) a powaznie, to pewnie masz problem z tym, ze on jest narazony bardziej, przez ilosc (niekoniecznie jakosc) pokus.. no coz, tak bywa, ale ja tam wierze, ze jesli facet jest dupkiem to taki bedzie zawsze, a normalny tez sie nie zmieni przez otoczenie.. nie domaga sie seksu? - a tu juz bym sie martwila;)

misiaczek25 no praca bramkarza niewatpliwie wplywa na zdrady, pijane kobiety,narzucajace sie,nieraz seksowne,latwe... duzo alkoholu.. nieraz trudno się oprzeć.. No to jak zrobiłaś z niego ... to nie ma co sobie główki zawracać i kombinować. Trzeba poszukać kogoś innego. Np. taki Pan Przedszkolanka :) zapewne będzie czuły i nie zdradzi. :)

Gość popieram jak wyzej
mialam na mysli prace.. ilosc latwych panienek na dyskotekach mialaby uczynic go dziwkarzem? nie sadze, z tym sie chyba trzeba urodzic.. i gdyby to byla prawda, to w klubach nie pracowalby nikt normalny/..

no tak, nie mozna oceniac kogos po zawodzie wykonywanym...ale nie napiszę ze mi na nim zalezy,bo nie znamy sie dlugo, zastanawiam sie nad tym,ale zyję wlasnym zyciem, nie narzucam się

Gość wkurzonajestem podszyw
co do wiernosci nie wiem ale zwykle bramkarze na dyskotekach maja ilor inteligencji rowny ilorazowi inteligencji taboretu kuchennego, nie wiem czy to ci by odpowiadalo

nie odpowiada mi to:) no jestem kobietą wyksztalconą i zalezy mi na inteligentnej osobie. Wem,ze oni z reguly sa agresywni i dziwni do kobiet..chyba jednak podziękuję takim znajomościom,wątpie abym z takim ulozyla sobie zycie

Gość kolezanka bramkarza
co za bzdury wy tu ludzie piszecie ??!! moj przyjaciel jest bramkarzem w lokalu i absolutnie sie nie zgadzam, ze jest głupi !!!! skonczył studia a praca na bramce jest tylko dodatkiem do jego pracy na codzień. taki bramkarz dostaje ładnie na reke za taka noc i dlatego chlopaki tam siedza. Moj przyjaciel jest porzadnym facetem a narzucajacym sie pijanym lachonom mowi, ze ma narzeczona i jest spokoj. czesto mowi mi ze ta praca jest nudna, ze pełno pijanego bydła a oni musza sie uzerac z tym szmatławcem. NAJPIERW KOGOS POZNAJ, JEGO ZAINTERESOWANIA, SPOSOB BYCIA, CHARAKTER ITP A POTEM OCENIAJ CZY WARTO CZY NIE. Owszem zdarzaja sie tez jakies palanty ale zeby to stwierdzic to najpierw kogos poznaj osobiscie!!!

Gość kolezanka bramkarza
a poza tym czy dyrektor banku nie zdradzi swojej kobiety bo on jest dyrektorem a nie bramkarzem ???? wszedzie sa kobiety łatwe, chetne na sex a tylko to czy facet zdradzi to tylko od niego zalezy od tego czy jest uczciwy czy nie....

z jednej strony macie racje,ale z drugiej niestety wiem jak wyglada to srodowisko, znam wielu bramkarzy ktorzy maja zony,rodziny a na dyskotekach juz nie zadają sie z przypoadkowymi,bo im sie to znudzilo,za to zamawiają sobie co tydzien prostytutke...i to jest normalne tam...więc nie mowcie mi ze to sa porzadni ludzie,bo tam raczej malo kiedy biora porzadnych...albo na sterydach albo jakichs ktorzy cwicza sztuki walki..i maja chamskie charaktery.

Gość kolezanka bramkarza
to po jaka cholere piszesz, ze poznałas fajnego faceta, nie namawia na seks, mily, zainteresowany toba i srata tata jak za chwile piszesz ze jest bramkarzem a Ty masz mnostwo znajomych w tym srodowisku i to wszyscy kurwiarze i debile nakoksowani..... żal mi Ciebie żal niesamowicie !!! WIEC OLEJ GO I POSZUKAJ SOBIE NIE BRAMKARZA!! Na świecie są różni ludzi, różni mężczyźni i Ci ktorzy zdradzaja i Ci ktorzy są wierni. To jaki zawod wykonuje nie ma tu zadnego znaczenia. Bo są bramkarze w porzadku i Ci nieobliczalni.

Gość kolezanka bramkarza
Wydaje Ci się, że bramkarz moze sobie zamowić prostytutke do lokalu w ktorym pracuje i swobodnie sie z nia zabawiać. Najczęściej po lokalu krązy również kierownik ochrony i pilnuje by sie nie obijali i nie spali na sofach (bo niestety tak sie zdarza, ze znudzeni ida spac na sofe). Chodze na imprezy i wiem jak to wyglada, wiem tez z tego wzgledu, ze mam kolegow ktorzy w ten sposob sobie dorabiaja.

kolezanko bramkarza- jesli się wypowiadasz,to szanuje Twoje zdanie,ale z łaski swojej nie obrazaj mnie,bo sobie tego nie życzę. Pisz tylko i wylącznie na temat problemu. będę wdzięczna.

no to wyobraz sobie,ze znalam równiez kierownika,ktory sam dzwonil po te prostytutki, tak bylo w jednym lokalu...ale jednak było. i co Ty na to?:)

Gość kolezanka bramkarza
Nie obraziłam Cie w żadnym zdaniu- czytaj ze zrozumieniem. Pisze, ze mi Ciebie żal bo sama nie wiesz czego chcesz i pochopnie oceniasz ludzi. Chyba nie chciałabyś zeby inni tak Ciebie oceniali. Skoro żyjesz w takim przekonaniu jacy sa bramkarze to po prostu sie z nimi nie zadawaj a nie sie motasz i wypisujeszbzdury na forum.

Gość kolezanka bramkarza
Nie obraziłam Cie w żadnym zdaniu- czytaj ze zrozumieniem. Pisze, ze mi Ciebie żal bo sama nie wiesz czego chcesz i pochopnie oceniasz ludzi. Chyba nie chciałabyś zeby inni tak Ciebie oceniali. Skoro żyjesz w takim przekonaniu jacy sa bramkarze to po prostu sie z nimi nie zadawaj a nie sie motasz i wypisujeszbzdury na forum.