Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ggaabbii

Ciężko w tej ciąży

Polecane posty

Gość Ggaabbii

Ciąża to strasznie wyczerpujący stan. Jestem stale zmęczona, źle się czuję, mdli mnie, wymiotuję. W kółko boli mnie brzuch. Jem nospę i niewiele pomaga. Lekarz twierdzi, że wszystko jest ok i ja mu wierzę, ale jetem tak wyczerpana tym złym samopoczuciem, że mam powoli dość. Kiedy to minie? Narazie wcale nie cieszy mnie mój stan. Choć na dziecko czekałam bardzo długo, to ciąża jest jak narazie okropna. Jak mam się tak czuć do końca, to będzie to moje jedyne dziecko. Napiszcie, czy wam też tak ciężko, czy to ja przesadzam.

oj wierzę ci że jest ci ciężko i źle ale sorry że to napiszę: może ci minąć po 4 - 5 miesiącu a możesz mieć tak do końca... a potem niestety nie odpoczniesz sobie, przez pierwsze 2 lata to charówa i tyle a uśmiechnięte i szczęsliwe ciężarne to przeważnie tylko w gazetach są

Gość Ggaabbii
No właśnie. Tyle się pisze o tym jaki wspaniały stan. A tak naprawdę to nie ma nic z metafizyki.

ja się czuję rewelacyjnie i uwielbiam byc w ciąży(a to juz moja druga):) a więc zależy.. nie zawsze jest tak źle pozdrawiam i życzę dobrego samopoczucia

ale mój lekarz zawsze mówi "Pani to taka zadowolona, szczęśliwa i zawsze uśmiechnięta - mało takich kobiet"..:) a ja naprawdę czuję się w ciąży świetnie więc na co mam narzekac?:)

Gość ale pieszczochhhhhh
nie narzekaj, baby rodzą po 4-10 dzieci, gdzie praktycznie pół zycia to ciąża i spójrz jakie zadowolone, jakby mogły to do 100 by rodziły