Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jest szansa na to by pozna

Do Facetolw po 30-stce

Polecane posty

O ile tu tacy bywają ;) Strasznie podobają mi się faceci jak w temacie, ale nie czarujmy się, w takim wieku większośc ma juz rodziny, lub są zajęci. No właśnie a jeśli nie są to gdzie można poznać mężczyznę w takim wieku?

Gość Pieter
Przez Internet i portale towarzyskie , przez znajomych, jesli masz hobby to w portalu spolecznosciowym, na sciezce rowerowej, koncercie, wyjezdzie...

Gość Another Brick in the Wall
na śmietniku zapomnienia

Przez znajomych to właśnie głównie żonatych poznaje :( a na portalach rankowych totalnych popaprańców :/

Gość pod budką z piwem

Gość Pieter
Moze czasem warto dac szanse popaprancowi? Albo jeszcze troche dluzej poszukac? Ja 7 lat szukalem swojej Milosci :) i tez zapoznalem popaprane kobiety, wierz mi ;)

Przypadkiem na takiego się można natknąć w niespodziewanym momencie, i nie sugeruję tu momentu nocą w ciemnej alejce ;D " a na portalach rankowych totalnych popaprańców :/" To mnie dotknęło do głębi mojego czarnego serca! :D

Pisząc popaprańców mam tu na myśli, osoby które sa na takich poratalach tylko w jednym celu. Zresztą staram się unikać zawierania znajomości przez internet, czyli rozumiem że w realnym świecie już raczej nie znajdę wolnego :(

Jestem wolny, ale zapomniany, więc zapomnij, że to wogóle mowiłęm.

Kurcze no, czy naprawde mam znikome szanse? :( Jaki % facetow po 30stce nie jest zonaty?

pozostaje jeszcze pytania, jaki % z tego jest zdatnych do tego by z kimś być ?

Gość czy jest szansa by pozna
Energiczna - wiec jaki masz styl bycia ;) philozoph - optymistycznie

na necie spotkać kogoś sensownego ciężko...w klubie tak samo...towarzystwo znajomych niezmiennie pozostaje to samo czyli nikogo nowego nie poznaję..na ulicy, gdyby ktoś mnie zaczepił-pewnie pomyślałabym ..IDIOTA...wniosek zatem pozostaje jeden..trzeba zdać się na los:-/

Gość czy jest szansa by pozna
mikki - zgadzam się całkowicie energiczna - dziękuje, w sumie też sie uważam za kontaktową osobę, może trochę nieśmiałą na początku, w sumie faktycznie można spróbować przez zainteresowania, tylko niestety trzeba mieć sporo $$, ale co do internetu to mam przeciwne doświadczenia :/

18:32 [zgłoś do usunięcia] energiczna trzydziestolatka Po prostu jestem wesola i kontaktowa, wiec poznaje ludzi w: - kolkach zainteresowan (przede wszystkim - i tam sensownych) - muzeum - na wersnisazach - na festynach - oraz koncertach Też jestem wesoła, energiczna, kontaktowa...opierając się na opini płci przeciwnej ..nie brzydka...i jakoś tego konkretnego faceta trudno mi spotkać.

Rolnik - masz duzego plusa za poczucie humoru :)

Gość a czemu akurat???????
faceta w wieku 30 lat chcesz poznać?

Gość ja też szukam i szukam i nic
witam ja też szukam faceta w przedziale wiekowym od 28-35lat wszystkie opcje przerabiałam ale niestety bez rezultatów, przez internet to naj bardziej cięzko chociaż nie trafiałam na popaprańców ale bardziej miejących problemy emocjonalne przez swoje byłe:)

[zgłoś do usunięcia] a czemu akurat??????? faceta w wieku 30 lat chcesz poznać No właśnie w sumie dobre pytanie, nie wiem wszystkich jakich spotykam ( niestety zajęci) sa bardzo życiowi, doświadczeni, wydaje mi sie że super bym się z takim mężczyzną dogadywała

Gość a czemu akurat???????
a ty ile masz lat?

A ja nie szukam bo: - do pilenia truskawek posiadam pielnik - do sprzątania odkurzacz - do gotowania szybkowar - do prania pralkę - do mycia zmywarkę - do spania wersalkę I gdzie tu miejsce dla kobiety? Hę? :classic_cool:

czy jest szansa na to by pozna- muszę coś zauważyć...wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości, a chyba o takich mężczyznach piszesz!!! tzn. dojrzałych

Jestem z rocznika 83 :) mikki - wiem masz rację, ze to nie jest wyznacznikiem dojrzałości, ale dokładnie nie umiem tego wytłumaczyć dlaczego, albo może to zbyt skomplikowane Rolnik - :):):)