Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autor topiku tego

Co zrobić zeby zostać mega przystojniakiem?

Polecane posty

Gość Autor topiku tego

??? Pytam was dziewczyny? Siłownia, solarium, jakiś konkretny fryz?? Bo chyba wiecie że z początku swej kariery tacy jak Ronaldo, Iglesias, DiCaprio i inni nie wyróżniali sie zbytnio z tłumu. Pytam bo wiadomo że dziewczyny lecą na wygląd, jak i faceci też. Ja nie jestem jakiś brzydki, więc pytam:)

Z tym się trzeba urodzić :P Po prostu niektórzy rodzą się z doskonałymi proporcjami twarzy a inni nie, i żadne zabiegi w przypadku faceta nie pomogą.

Bądź tak sławny i tak bogaty jak Ronaldo, Iglesias, DiCaprio i zostaniesz takim samym przystojniakiem - nic prostszego :classic_cool:

Gość Autor topiku tego
Nie wydaje mi się:) Bo kiedy zrobiłem pare razy prowokacje i wrzuciłem zdjęcie Iglesisa jak miał 18 lat i nie był jeszcze tak sławny, nikt go nie poznał, a forumowiczki powiedziały że nie ma w nim nic specjalnego:) Więc..????

ani slownia, ani solarium ani fryz... po postu dla jedych bedziesz mega przestojny dla innych atrakcyjny a dla jeszcze innych nie w ich typie. taki ten swiat jest ulozony!!! a przy okazji Ronaldo jest paskudny i o wiele przystojniejszy dla mnie jest Messi.

Tak, dużo solary, okulary, najlepiej takie "lusterka" i paraduj nawet jak ciemno na dworze, różowe koszule, kolorowe torby na ramie, depiluj nogi, klatę czy co tam jeszcze masz, może używaj jakiegoś podkładu i zapuść włosy?:o

co zrobic ? zrob sobie operacje plastyczna, to takie nagminne w dzisiejszych czasach ;) a reszta przyjdzie sama :D

Gość brochamarycha
Siłownia może być ale bez przesady. Generalnie jakiś sport, który wpłynie na ładną sylwetkę. Solarium odpada. Ale zadbana cera. Włosy tylko krótkie, takie troche dłuższe na czubku i poczochrane ewentualnie. Dżinsy i jakaś modna koszula. I wszystkie Twoje:P

Gość Autor topiku tego
Chodzi też zeby nie przekroczyc granicy i nie zostać lanserem czy cos w tym stylu.

Gość brochamarycha
Dlatego właśnie odpuść sobie solarium;]

Gość Bullina
Podzielam zdanie brochamarycha: siłka, bez solarki i ogólniej zadbaj o siebie o swe ciało perfumy i modne ciuchy tez pójdą bardzo na plus. Zdecydowanie u mężczyzn na 2010 r stają się modne włosy na żel jeśli jesteś młody, możesz sobie na to pozwolić lub tak ładniej wyglądasz możesz spróbować. Tylko nie bądź lamusem bez golenia nóg i różowych koszul sie obejdzie

Gość Autor topiku tego
A kafeterianki nie oceniają szczerze facetów lub zazdrosne panny które wrzucaja tu ich foty? Robią to raczej specjalnie? Bo zawsze w kimś coś wynajdą nawet jak jest to dość przystojny facet. I zawsze mówia że szału nie ma itd.

Gość Bullina
Jeżeli chcesz możesz dać fotosa ocenie Cię w 100 % szczerze bez żadnej ściemy ale ja mam wymagania i myślę że wiele innych kafeterianek też i znaleźć ''coś'' nie jest trudno

Gość Autor topiku tego
A ocenisz cechy wrodzone jak nos, oczy i takie przejściowe jak fryzura i doradzisz, jak stylistka co by było lepsze ??

Gość Autor topiku tego
Więc? Co można zrobić?? Jak wyżej?

Gość wstaw fotełe

Gość Autor topiku tego
Nie nie wstawie. Poza tym moja fotka gościła tu pare razy, bo moje głupia ex je tu wrzucała. Raz mówiłyście że jestem ladny, raz że nie...itd

Gość napisz do kogo jestes podobny

Gość Autor topiku tego
Do Jasia Fasoli :O

Gość Autor topiku tego
Podobno troche do Leonardo DiCaprio( za młodu bez tapety), ale to nie moje zdanie...:P

Gość byla tu fota takiego buraka
jak to ty ten z voili tos wiesniak

Gość Autor topiku tego
Nie wiem o kim mówisz, a czemu wieśniak?

Gość hahhhhaa to autor topiku

Gość Autor topiku tego
To ja

Gość Autor topiku tego
Nie akurat to nie ja. Choć jest do mnie troche podobny, ale jak pisałem tam dużo wyżej, czemu uważasz że wsiok? Wygląda całkiem normalnie, a pytałem siostry i mówi że jest fajny. Co dokładnie Ci nie pasuje w nim. Może nie bede musiał wrzucać foty a czegoś się dowiem:P

Gość Do wsioka z foty
Dobra to ja Ci powiem, ma ryj jak z zakladu karnego:D Fryzura jak wiesniak ze wsi, takiej sie nie nosi od paru lat.Za duzo zelu do wlosow.

Gość Autor topiku tego
No ja akuat nie nosze żelu. Nie wiem, czy dobrze czy nie;)

Gość nsooroeegtrrrrrrrrrr
To Ty i kazdy spostrzegawczy to zauwazyl. Jakbys to nie byl ty to powiedzialbys nie i tyle,a ty strasznie chcesz wiedziec kto to dlaczego tak siak czy inaczej:P

Gość rob se co chcesz buraku