Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiula1526

Czy on jest dla mnie za stary??

Polecane posty

Kochani mam taki problem,że poznałam chłopaka który ma 27 lat, a ja 18. On jest naprawdę bardzo fajny i nawet ciągnie mnie do niego, ale chodzi tu o tą różnicę bo to prawie 10 lat?? Miał ktoś z Was taka sytuację?? Nie wiem co robić:( Boje się że nic z tego może nie wyjść przeciez ja mam dopiero 18 lat!! Proszę o pomoc:(

ja mam 26 lat a moj chlopak 35 i jest cudownie. on twierdzi ze jak na swoj wiek jestem niesamowicie dojrzala i za to dal by mi dokladnie 35 lat. a ja z kolei nigdy nie dogadywalam sie z chlopakami starszymi ode mnie o 3 4 lata nawet zawsze musiala byc ta duuuza roznica wieku. mlodsi sa i byli zawszedlamnie zbyt dziecinni. moj pierwszy facet mial25 a ja 17 wiec podobnie. i tez bylo ok, wszytsko zalezy oid twojej osobowosci. jezeli jemu pasuje Twoja dojrzalosc i dogadujecie sie na tym poziomie to jak najbardziej ma to szanse przetrwania. Ryzyko moze byc jedynie takie ze moze zaczac ci ojcowac-chcac nie chcac. mnie osobiscie tonie prszeszkadzalo, wrecz przeciwnie, liczylam na to. wychowalam sie bezojca wiec poczucie takiego kogos bylo mi baaardzo na reke

co sie ma stac, to i tak sie stanie i nie ma sensu zadne gdybanie roznica wieku tak, jest szalona lecz ty nie jestes jego zona i zawsze mozesz poobserwowac czy on sie umie stosownie zachowac ? na czym w tym zwiazku mu zalezy; czy na krolowej, czy na wiezy ? czy na chybcika, czy z dystansem ? czy wszystko skonczy sie romansem ?;) te niewiadome sumujac skromnie rozpatrz wlasciwie i przytomnie i w koncu wydedukuj sobie jak ty jemu, tak on tobie ;) 🖐️

Gość 212sexy
ja mam 18, a on 34. :)

Skoro zadajesz tu pytania tzn że chyba jeszcze nie dojrzałas do takiego związku... Ja mojego faceta poznałam w wieku 18 lat, był ode mnie starszy o 9 lat... i przez myśl mi nie przeszło "czy to moze wyjśc czy nie"... Nie patrz na wiek! ważne czy się dogadujecie, czy facet nie chce Cie po 1 randce zaciągnąć do łózka. Ja nie miałam problemu żeby sie z moim facetem dogadac, nie bałam sie jego znajomych, reakcji rodziny - to Ty o wszystkim decydujesz. Równie dobrze moze Ci nie wyjść z równolatkiem co z facetem starszym o 10 lat. Najwaznjesza sprawa to jego podejście do seksu - jesli chce tylko jednego to moze Wam nie wyjśc... ale to już Ty wiesz najlepiej. Ja go nie znam wiec ciezko mi powiedziec. Ale warto sprobowac.

Dzieki:) tylko teraz jest pieknie.. ale co na to rodzina?? i jak bedzie dalej kiedy on za trzy lata będzie miła 30 a ja 21?? A JAK JA SIĘ ROZMYSLĘ MI BEDZIE ŁATWIEJ KOGOŚ ZNALEŹĆ A JEMU?? A NIE CHCE BYĆ Z KIMŚ PÓŹNIEJ PRZEZ RESZTE ŻYCIA Z PRZYMUSU

Piszę tutaj bo chcę sie poradzić a wiem że moje przyjaciółki nigdy mi nie powiedzą zebym nie spróbowała, ale ja najpierw chcę poznać relacje innych, chociaz zdaję sobie sprawę że każdy jest inny.

zle sie wyrazilam, ja mam sytuacje podobna, jest miedzy nami 10 lat roznicy, ja mam 30 a R ma 40 lat.

Czasem jest dobrze a czasem gorzej ale mysle ze to nie o wiek chodzi tylko o charaketer czlowieka :-)

Gość kiok
tak, to przepasc. Sama mam 25 lat i 18latki to dla mnie jakas abstrakcja, nawet jesli na swoj wiek sa dojrzale. 27latek, ktory interesuje sie 18latka ucieka chyba przed dorosloscia i odpowedzialnoscia.

No dobrze a jak zaczęła się Wasza znajomość opowiedz mi jeśli mozesz. i co na to znajomi, rodzina??

Oo 21 lat różnicy?? ciekawe?? a Ty jesteś w takiej sytuacji?? opowiadaj jestem ciekawa

kiok NO WIESZ NIE KAŻDEMU CHŁOPAKOWI ZALEŻY TYLKO NA JEDNYM!!! A możecie mi powiedziec z jakiego powodu zwróciłyście uwagę własnie na tego starszego, co Wam się w nim spodobało??

Pewnie że może. Nawet ze trzy tygodnie może potrwać.

Gość daria_parka
kiedy sie spotkalismy ja 16 on 22 teraz jestesmy malzenstwem ja 22 on 28 z tym ze wogle nie widac po nas roznicy wieku do tego ja ze stycznia on z grudnia wiec w sumie 5 lat :D:P

A co myślicie, jeśli między ludźmi jest 16 lat różnicy? (mężczyzna starszy) piszcie.

Nie ma takiej możliwości. Geriatra się o niego pyta :classic_cool: