Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irimi

Co czujesz, gdy robisz loda??

Polecane posty

Gość jbjk
robilam raz, nie czulam nic oprócz bólu karku, was nie boli? przyjemnoscią to jakąś nie było, ale obrzydzeniem też nie. miałam nadzieje, ze sie tym podniecę ale byłam suchutka cały czas :/ aha no i czulam tez zażenowanie bo moj facet nie wyrazil zadnego zainteresowania ani przyjemnosci

Gość u mnie to jest tak...
bardzo rzadko robię mojemu chlopakowi loda,nie dlatego,ze nie lubie. Po prostu wiem,ze jak juz sie spusci,to wtedy nie ma szans by sie ze mna kochal.Malo sie widujemy i ja bym cigale chciala go czuc w mojej pipce. czasem zaczynam go piescic oralnie,ale prawie zawsze konczymy we mnie. Niestety ja nigdy nie odczuwam zadnej przyjemnosci gdy mi on liże pipke,tak bylo tez z poprzedni chlopakiem. Zero przyjemnosc,ani mnie to nie kreci,ani nic.

Gość amelka12345
Lubisz mokro, wilgotno ? Użyj żelu ! O wiele lepsze przyjemności ;) Dyskrecja.pl

ja najchętniej bym go pokąsała ale wiem ,że nie mogę

Gość Wow!
Petrol aż tak Ciebie kręci oral?

Gość lubię i tyle :)
ja liżę kuleczki, a wtedy podczas lodzika rączką masuję fiutka...rozkosz:) dla obojga...

Gość ale piaaartolicie
a żebyś wiedziała że mam codziennie :P przynajmniej mój facet umie mnie do tego doprowadzić w przeciwieństwie do innych, a z tym 'mocni psychicznie' to znowu mnie rozśmieszyłaś, to tak jakby twierdzić, ze facet który chce analu, a jego dziewczyna nie musi być ' mocny psychicznie' ze nie odejdzie od niej, no właśnie seks powinien być przyjemny i nie wymuszany, a to wy robicie z lo.da jakiś zasrany obowiązek

Gość popopo1288
Dziewczynki, z waszych wypowiedzi dudni głupota i prostota. Zrealizować się robiąc chłopakowi loda, LODZIARKI jesteście żałosne...

Radość, władzę, podniecenie, smak mojego ukochanego ptaszka

Gość gość
Dzień dobry wszystkim Kobietkom!  Jestem studentką Psychologii i prowadzę badania dotyczące obrazu siebie i funkcjonowania zawodowego kobiet. Wszystkie kobiety, które NIE mają dzieci i są aktywne zawodowo proszę o pomoc. https://docs.google.com/forms/d/1Y3fohcOGcHLCP8ZPQMBK6Unl75JsBdGM7gIIIjPNyxg/viewform?c=0&w=1 Każda uzupełniona ankieta jest dla mnie na wagę złota. Z góry dziękuję! :*

Gość gość
Mi największą przyjemność sprawia gdy liże mi jajka.W tym czasie odplywam i jest to dla mnie najlepszą frajda.

Gość gość
ja tez lubie swojemu facetowi robic loda... a pozniej odwrotnie i on mi robi :)

Gość gośćewa29
ja tez jak robie komus loda to roznie on smakuje moczem tez sperma ale i tak czuje podniecenie owszem

Gość gość
E R O F L I R T 24 . P L