Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastoletnia dziewczyna

Jak to?!

Polecane posty

Cześć, wiem wiem, tematów wypu ciąża jest Ci tu dostatek. A więc prawdopodobnie w dni płodne kochałam się z chłopakiem, jednak stosunek przerwany i zabezpieczony gumką (nie pękła) Dzisiaj 29 dzien cyklu (cykle zazwyczaj mam właśnie 29-30 dniowe) a tu wieczorem temperatura 37,8 !!! Jednak rano tylko 38,8 a dzien wcześniej rano 37,1. Więc chyba maleje... czy jednak możliwa ciąża?

Gość nanananna
gratulację to ciąża bliźniacza

Gość ciąża na bank

Gość 007000000000000000
Niby maleje ale i tak bardzo wysoka jak na dzień przed @. Może jakiś teścik zrobisz? Może to być jakaś infekcja w pochwie jeśli nie ciąża.

Własnie... Rano niska a teraz taka wysoka... Dodam że jakieś dwie godziny temu zabawiałam się z chłopakiem, czy to też może być powód podwyższonej teperatury?

tam w pierwszej miało być napisane ze dziś rano miałam 36,8 a WCZORAJ rano 37,1 :]

fajna babka z forum... wiem, zdaje sobie z tego sprawę.. Tylko chłopak nalega... mam 18 lat niby, ale ja bym wolała poczekać. Panicznie boję się że zajdę w ciąże, bo wiem że nie umiałam bym wychować dziecka..

To zmień chłopaka skoro nie potrafi uszanować Twojej decyzji. Porozmawiaj z Nim i zapytaj się co zrobi jak okaże się że jestes w ciąży? Prawdopodobieństwo ciązy teraz u Ciebie jest 0. ;]

rozmwiałam z nim o tym, tylko twierdzi że po dwóch latach związku chciałby czegoś więcej, szanuje moje decyzje i jak mówie że nie chce to nie robimy. Stosunek zdarza nam sie bardzo rzadko... I owszem ja sama wiem że bym chciała tylko poprostu sie boje. A co by zrobił? rozmwiałąm z nim o tym.. Poszedł by do pracy i na pewno by mnie nie zostawił, ale twierdzi że nie doprowadził by do takiej sytuacji... Może tabletki będą dla mnie dobrym rozwiazaniem? Fajna babka z forum = dzięki za porade :)

Gość styczniowa mama
znajdz sobie topik jestem wrakiem czlowieka moze cos zrozumiesz ...

nie mogę takowego znaleźć :(

Dopiero teraz o tym myślisz? Ja bardziej polecam plastry, ale to już ginekolog sam powinien Ci ustalić.

dopiero teraz bo od niedawna współżyje... Jednak wole tabletki bo ich nie widać :) a koleżnka po plastrach w środku cyklu ma jakieś nagle krwawienia wiec się do nich zraziłam :(

plastry czy tabletki jaka różnica skoro to hormony? Jeżeli współżyjesz sporadycznie to tabletki nie mają sensu. Prezerwatywa + stosunek przerywany + dni niepłodne i szanse na ciąże są praktycznie 0.

O plastrach nie pamięta się codziennie, w jakimś stopniu omijają żołądek, no i np wymioty, biegunka albo antybiotyki nie osłabiają plastrów. Ja stosuję około 9 miesięcy i nie mam z nimi żadnego problemu, żadnych krwawień w środku, chyba nie mam żadnych skutków ubocznych.

fajna babko, o to chodzi że je bym chciała częściej, tylko się boje dlatego nasz stounek ograniczam do 2-3 dni przed okresem, teraz właśnie nam się tak dziwinie zachciało więc się boje...

dzisiaj moja temp. rano wynosiła 37,4... kurdę 30 dzień cyklu.. A wczoraj tylko 36,8 :( nie wiem co mam myśleć... na test za wcześnie bo stosunek był 8 dni temu.. ;(

Na mijescu Twojej matki gdybym sie dowiedziala co wyprawiasz to bym Ci sprala paskiem po golym dupsku. Jestes maloletnia dziwka, ktora na dodatek sie nie szanuje i robi wszytsko to co chlopak jej podyktuje. Wstydz sie . Zawsze marzylam zeby miec corke ale jak czytam co wypisujesz to mam watpliwosci. Pewnie lodzika mu robisz jak sie patrzy, prawda?

Gość no no no i co i co
Jagoda ty debilko, zobacz jaka ty głupia jesteś, czemu ciebie matka nie sprała na kwaśne jabłko?? Byłby teraz spokój!!

Sama jeste debilka gowniaro!!! Sexu ci sie chce w wieku 18lat ? to w wieku 25 bedziesz pewnie pod latarnia stala. Nie wiemczego was teraz w tych szkolach ucza ale jak widac od tego wam rozmumu nie przybywa. malolaty zasrane.

Gość jagoda łeb sobie zważ
:P

Gość no no no i co i co
Jagoda a co Ty nie uprawiałaś sexu w wieku 18 lat?? Pewnie że nie bo żeś taka maszkarada że cie nikt nie chciał!! Pasztecie jeden!!

W przeciwienstwie do ciebie szanowalam sie . 18 lat to czas na nauke, pogaduchy z kolezankami, zabawe a nie sex ktorego owocem moze byc dziecko. Szanujcie sie dziewczyny bo jak wy sie niebedziecie szanowac to nikt was nie bedzie szanowal. Zawsze mialam duze branie bo bylam super laska w mlodosci :) nie bylo faceta ktory by sie za mna na ulicy nie obejrzal , do dzis jest tak zreszta nawet z tymi kilkoma dodatkowymi kilogramami. Maz do dzis mi mowi ze nawet gwiady w tv moga mi zazdroscic :)

Gość no no no i co i co
jagoda prawie spadłam z krzesła ze śmiechu. jesteś taka piekna że wklejasz zdjęcia obcych lasek?? Ha ha co myslisz ze już zapmnielismy debilko?? i tak się uczyłaś ze teraz cały dzień na necie siedzisz??

sluchaj puszczalska, :D wychowuje dziecko wiec jak mam do pracy isc? Ty z tego co piszesz to chyba pracujesz "po godzinach " pod latarnia jezeli w wieku 18 lat sie juz puszczalas to w sumie praktyke juz masz :D Po tobie puszczalska widac jakie masz wyksztalcenie bo cay czas sie powtarzasz... no ale lepiej byc debilka niz puszczalska dziwka. Pewnie lodzika robisz pierwsza klasa. Znikam stad bo nie chce mi sie z taka wywloka jak ty rozmawiac.

Gość no no no i co i co
no no pogratulowac słownictwa!! ile razy uzyłaś słowa puszczalska, dziwka itp?? Powinni ci dziecko odebrać!! o to mi chodzilo zebyś wreszcie zniknęła!!