Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogroro

Studia w Szczecinie

Polecane posty

Gość czekan
Ja na stronie też znalazłem bardzo dużo informacji, ale nie ma to jak zapytać się kogoś ze środka i wymiana poglądów z ludźmi co tez będą zdawać.

Gość Filonik
No dokładnie. Ja też zawszę wole wymienić poglądy i zapytania na forum i wśród znajomych:)

Gość Marieta19
A to dobrze. Czyli w zasadzie już nic nie zależy ode mnie, oprócz oczywiście wyboru kierunku. Matura napisana, co ma być to będzie. Lecę jakoś niedługo składać papiery na Akademię Morską w Szczecinie. :D

Gość Marieta19
A kiedy odbywa się praktyki? Na drugim, czy trzecim roku?

Gość millos
Dziękuję za link. Tam na prawdę można znaleźć dużo informacji na temat każdego kierunku jak i samej szkoły.

Gość kamsztrad
A widzieliście wirtualny spacer po uczelni? Naprawdę fajnie to jest zrobione. Chyba nie tak dużo uczelni ma coś takiego na swojej stronie.

Gość ikeasrat
Dokładnie. Widać po stronie, że uczelnia nie jest jakaś zacofana technicznie, tylko się rozwija cały czas i idzie z duchem czasu. Co do samego spaceru to faktycznie, mało uczelni ma coś takiego na swojej stronie - szczególnie Państwowych.

Gość Indos
Akademia Morska w Szczecinie obala mit, że państwo wa uczelnia musi być zacofana i źle zarządzana. Mieszkam na co dzień w Szczecinie i widzę jak to wszystko tutaj się kręci.

Gość kotur
Dokładnie. Jest takim zaprzeczeniem kiepskiej, polskiej uczelni, która na każdym kroku stwarza problem swoim studentom. Tutaj jest inaczej w tej i wielu innych kwestiach. To oni są dla studentów, a nie odwrotnie.

Gość RonnyW
Dziękuje za te wszystkie informacje, teraz tylko czekam na wyniki matur. Bo to raczej najlepszy wybór szkoły na kierunek mechatroniki. Jedyny dla mnie problem to przeprowadzka do szczecina wiecie może jak to jest z akademikiem albo jakimiś mieszkaniami dla studentów?

Gość bolcan
A na jaki kierunek studiów zdawałeś? Ja jeszcze w sumie nie podjąłem do końca decyzji :/

Gość Inkaaaaa
Ja już się tak się stresuję tymi wynikami! Nie wiem, co ze sobą zrobić! A co do akademików, to też jest wszystko na stronie - położenie, ceny, zdjęcia. Nie na darmo tak chwalą tą stronę www ;)

Gość moralesso
No to się musisz śpieszyć bo zostało już naprawdę niewiele czasu. A brałeś pod uwagę jakiś "morski" kierunek?

Gość lady0
Z akademikiem nie powinno być problemu (z dostaniem miejsca).

Gość bolcan
Myślałem o Nawigacji. to w sumie też i "morski" kierunek prawda ?

Gość clashthe
tak też jest "morski". większość kierunków na tej uczelni jest taka. ja polecam wydział mechaniczny, dla kogoś kto się jeszcze nie zdecydował

Gość bakczyl
Uważacie że warto jest iść na transport na tej uczelni? Czy lepiej jest zdawać gdzie indziej?

Gość dostojewski
Tez mi się tak wydaje. Raczej wszyscy Ci co są z dalekich rejonów od Szczecina mają takie miejsce pewne. A na stronie nic o tym nie ma?

Gość ojciecmateusz
nawigacja to b. dobry kierunek. mało jest specjalistów w tej dziedzinie. to dla tych co się nei zdecydowali a mało czasu zostało

Gość Inkaaaaa
Jak tam wyniki matur? Zadowoleni? Ja bardzo, mam nadzieję, że moje rezultaty wystarczą, żeby dostać się na informatykę morską. Ciekawe jakie będą progi, na razie trudno ocenić, bo to pierwszy rok tego kierunku...

Gość łagiwniki
ale mają warunki nauki. szczególnie te symulatory, aż chce się iść na nawigacje

Gość sokrom
To fakt, nie oszczędzają zarówno na sprzęcie tym do nauki jak i socjalnym. Akademiki są naprawdę pierwsza klasa. Dodatkowo przecież mają swój statek do nauki dla studentów co jest w sumie wielkim atutem.

Gość sokrom
To fakt, nie oszczędzają zarówno na sprzęcie tym do nauki jak i socjalnym. Akademiki są naprawdę pierwsza klasa. Dodatkowo przecież mają swój statek do nauki dla studentów co jest w sumie wielkim atutem.

Gość sokrom

Gość tolrko
A statek należy do szkoły czy oni go jakoś wynajmują? Bo to w sumie ważna informacja.

Gość bomfret
Statek jest własnością Akademii Morskiej w Szczecinie więc nie musisz się martwić jego dostępność jeżeli o to Ci chodzi:)

Gość pytajnik1990
Z tego statku mogą korzystać studenci wszystkich kierunków? Zresztą ja wybieram się na mechatronikę, więc na tym kierunku raczej nie ma wątpliwości, co do praktyk na statku, co nie?