Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scooby dooby doo

Do kogo są podobne wasze dzieci? :)

Polecane posty

Gość scooby dooby doo

Ot, taki luźny temat na zabicie wiosennej nu... yyy.. ...eee - pluchy, oczywiście. :P Piszta dziewczęta ...i chłopcy. :D

Gość lolusia1505
moja corunia do tatusia oczywiscie:-))

Gość starsza córka do
mamy męża (jak dwie krople wody!), młodsza do mnie

Gość thaisse80
moja corka jest podobna do tatusia:))

Gość niedoszła mammama
ja jestem córka i napisze że jestem do taty podoba :)

Gość Mama Alanka________________
Moj synek do mnie podobny, baaaardzo:D

Gość niedoszła mammama
a prawdopodobnie jest tak że własnie córeczki to ojca są podobne a synowie raczej do mam.:)

Syn nie jest podobny do nikogo ;) Ani do mnie, ani do mojej partnerki. Jest za to podobny do mojego kuzyna ;)

Adas to ciekawie hehe :P Moj synek to skora sciagnieta z tatusia.Tylko oczka ma po mamusi ;)

...mój synek tez jest, jak to inni mówią "cały tatyś"...ale nie tylko po wyglądzie nawet chód ma jego...ale policzki i usta moje....a kolor oczu po babci-piwne, bo my oboje mamy zielone...

Gość moja córkajest
bardzo podobna do mojej mamy. Prównywałam do jej starych zdjęć z młodości i dzieciństwa - wygląda identycznie:) Dziwne:) Ja do swojej mamy w ogóle podobna nie jestem, bardziej do ojca.

Gość no tak tak tak precyzja
Córcia na początku tatulkowa była, łocęta jedynie mamusi:) Teraz już coraz bardzie mamusiowa. A synek od urodzenia tatusia mała kopia z łocętami mamusi:p Dzieci w ogóle kolor,kształt i oprawę oczu mają po mnie, długie , podwinięte rzęski. Noski mają tatusiowe, ale w przypadku córci to jedyne podobieństwa na ten moment, układ oczu, kształt twarzy i rysy po mnie jak byłam w jej wieku. Synek natomiast jest niemal jak jego tata w tym samym okresie życia.

znajomi mowia ze syn wogole nie jest do mnie podobny-ponoc najbardziej do tesciowej 😡 :-P (nie ma moich oczu, koloru wlosow itp) corka jest mulatka-ciemna karnacja, niebieskie oczy, ciemne wlosy, ja jestem blondynka o zielonych oczach, wiec wizualnie tez malo podobna do mnie ale ponoc charakterek ma po mamusi :-D

Gość opnxbdx
Synek 4 lata - kropla w kroplę podobny do siostry mojego Męża. ( Mąż ma innym typ urody niz jego siostra). Ostatnio nawet oglądałam z teściową zdjęcia z dzieciństwa jej dzieci. Porównywałyśmy fotki mojego syna z fotkami szwagierki. Normalnie ten sam usmiech, miny, kolor oczu,włosy, układ twarzy ! Nie musze pisać, jak Ciotka przepada za swoim bratankiem :D Córcia 2 lata - ona z kolei podobna jest do mojej mamy. I również wyciągnęłam zdjęcia mojej mamy z dzieciństwa i porównywałyśmy. Bardzo duże podobieństwo ! Zielone oczy, kręcone blond włoski, dołeczki w policzkach, ten sam układ oczu, nosek. Tylko usta córka ma identyczne jak jej tatuś. Moje dzieci nie mają chyba nic ze mnie ;)

mój synus to cały tata nawet jego spokój ma.PO mnie odziedziczył dołeczki i podobno nos:)

Mój mały jak się urodził był podobny do rodziny ojca, ale nie do niego samego. Teraz leci mu 3 miesiąc i mogłabym przysiąc, że nie wygląda jak żadne z nas. :P W sumie gdyby nie jego "blond oprawa", powiedziałabym że wygląda jak Gadi Lehavi. Mieszańce bywają zaskakujące. :P

Gość no no no i co i co
do sąsiada...

Gość no no no i co i co
aaby to nie było do Ciebie:) ja mówiłam o swoim:)

Gość o matko moja jedyna
moja corka do tatusia :D

Gość o matko moja jedyna
w mojej rodzinie to jest t ak mama blondynka niebieskie oczy ze wschodu tato brunet brazowe oczy z poludnia nas trojka brat najstarszy- cala matka- niebiesko-szare oczy, blondyn ja- caly ojciec- piwne oczy, szatynka siostra- pomieszna ;) niebiekie oczy, szatynka