Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

profilbeznazwyyyyy

Przeniesienie z LO do technikum

Polecane posty

Mam wątpliwość co do przeniesienia się z LO do Technikum. Jestem w klasie w której znalazłam się przypadkowo, miałam nadzieję że ten profil będzie słuszny ale okazało się inaczej. W 1 klasie nie zdawałam sobie z tego sprawy, nauczyciele byli w porządku, teraz jestem w 2 klasie i już patrze na to inaczej. Zmienili się nauczyciele od przedmiotów wiodących i jest ciężko. Swoją przyszłość wiąże z ekonomią a w tej klasie mogę pomarzyć o rozszerzonej matmie. A sama tego nie nadrobię. Od dłuższego czasu moja klasa oddala się od siebie, kiedyś w miarę byli zgrani teraz jest coraz gorzej. Męczy mnie taka sytuacja w klasie. Zapomniałabym dopisać wychowawczyni doczepiła się do mnie za to że niby jestem za chuda, przepraszam bardzo anoreksji nie mam, a odchudzać się nie mam zamiaru. Ale ona tego nie potrafi tego zrozumieć i na każdej lekcji ma zawsze coś do mnie. Nawet na wywiadówce pytała się mamy czy coś jadam. I przez to jest na mnie tak nastawiona, że cały czas mi uprzykrza życie ;/ Niech ktoś mi doradzi czy mam zmieniać szkołę? Bo ja mam straszne wątpliwości. No tak jeszcze kwestia wieku w którym będę zdawała maturę ;/

Gość Uboot
A w technikum to wszystkie klasy są zgrane i nauczyciele się nie czepiają.

Gość chcialbyś hahaha:D
a ty myslsiz ze w technikum jest lepiej? to sie gruubooo myslisz jest o wiele gorzej i wiecej nauki o 100%

Gość czy przekłada ?
Od dłuższego czasu moja klasa oddala się od siebie, kiedyś w miarę byli zgrani teraz jest coraz gorzej ja teraz skończyłam LO , u mnie było to samo od 2 Lo coraz gorzej przenoś się !

Gość chcialbyś hahaha:D
no ale tu ci został jescze 1 rok nauki a tam 2 przeciez wytrzymasz. a tak poaztym jak pojdziesz do technikum to bedziesz musiala zdawac egzaminy z 2 lat z przedmiotów zawodowych

Tylko,że ja nie mam problemu z nauką. Wiem ile jest nauki przenoszę sie z dość dobrego LO. Więc jakoś się nie obawiam,że nie dam rady z nauką w Technikum.

nie radzę sam kończyłem technikum ekonomiczne i wiem ile trzeba nadrabiać w pierwszym roku