Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kriq kraq

TAK NAPRAWDE KAZDY CHCE GLUPIA/EGO.KTO WYBIERA INTELIGENTNA TEN..

Polecane posty

Gość kriq kraq

jest jakis sztywniak pewnie albo zakompleksiony.Ja tam lubie glupiutkich facetow. Jak po 5 min zaskocza i smieja sie z kawalow bo przez te 5 min probowali rozkminic o co w tym kawale chodzi ;D,slodkie fajtlapy, gapy, kupia lancuszek lasce taki z odpustu i mysla ze sie nie kapnie ;D ,zakladaja 2 rozne skarpetki nie zauwazajac roznicy,rozbrajaja swoimi "madrymi" radami,potrzepani ;D KOCHAM WAS

Gość Livre_
niezbyt kumam po co zalozylas topik ,ale moze sie rozkrecisz

też takich lubię ale tylko na chwilę. łańcuszki z odpustow xDDDd spoko, mozna się potem pośmiac, ale nie chcialabym kiedys dostac czegoś takiego np. na rocznicę ślubu xDDd

:D a ja lubię średniaków ,też jest fajnie

Gość kriq kraq
wiekszosc twierdzi ze woli inteligentne/ych.A co mi po takim sztywniaku? Z glupiutkim przynajmniej milo zycie plynie.A jak wiadomo smiech to zdrowie.Pamietam mialam takiego kolege co nie przejmowal sie opinia.Jak cos zjadl buzie wycieral o koszulke ;D Uwielbial telenowele.Od fajnego kabaretu czy filmu wolal bajke obejrzec o robotach itp >.< Na miescie raz mu sie but rozwalil to sznurkiem zawiazal podeszwe choc mial kase to moglby kupic klej ale twierdzil ze szkoda wydawac bo i tak je wywali jak do domu wroci ;D Raz jak z nim poszlam nad wode to gapil sie badawczo na krocza innych dziewczyn jakby nigdy nie widzial haha ;D albo jak razem szlam z nim do znajomych to kiedys mowie do niego ze chyba sie zapomnial uczesac bo mu wlosy z boku stercza,a on "a tam,da sie zrobic" patrze a on slini reke i przyklepuje wlosy ;D

mogłabyś być na powaznie z kimś takim jak twój kolega? nie wierze :P