Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakowiankaaaaaa

Kto tutaj jest z Krakowa? Powódź... :(

Polecane posty

Gość krakowiankaaaaaa

Mieszkam w Krakowie i jestem przerażona tym co się dzieje :( Wisła jest szeroka od wału do wału, ciągle leje deszcz, bulwary wiślane zalane :( Myślicie, że może być powódź, może zalać miasto? Boję się strasznie, bo mieszkam bardzo blisko Wisły :O

Gość krakowiankaaaaaa
Wiecie co dajcie sobie w końcu spokój z tymi idiotycznymi komenatrzami typu: "kara za to, że Kaczyński pochowany jest na Wawelu", "Woda zabierze Kaczyńskiego" itd. To jest naprawde poważna sprawa, być może nie mieszkasz w Krakowie więc nie rozumiesz powagi sytuacji. Gdyby tobie groziła powódź, też byś tak mówił? MIastu grozi zalanie, tysiące ludzi może stracić swój dobytek, niektórzy nawet może zginął, a wy ciągle o jednym i tym samym. Trochę przyzwoitości.

Gość a ja w krk
a gdzie mieszkasz, że się boisz? ja na Alejach ale mysle ze nie dojdzie do nas ta woda

Gość krakowiankaaaaaa
Aleja Pokoju :( Jakieś 200-300 metrów od Wisły :O

Gość jestes histeryczka
no masz mieszkanie z pieknym widokiem skoro blisko rzeki. cos za cos. nawet jak wyleje to posiedzisz w domu tydzien nic ci sie nie stanie pod warunkiem ze nie mieszkasz na parterze. nie demonizujmy.to tylko woda.przyplynie i odplynie.

Gość jestes histeryczka
jak aleja pokoju to wczesniej woda musialby zalac pol krakowa czyli woda musialby byc od ronda matecznego do nowego kleparza aby sie podniosla na tyle aby u ciebie zalalo piwnice :D nie histeryzuj bo nie bedzie ciaglych opadaow do lipca aby sie to zdarzylo.

Gość ja też mieszkam tak blisko
niedaleko ronda grzegorzeckiego... :O niedaleko tego starego kina... tylko zapomniałam jak się nazywało :O

Gość jestes histeryczka
zawsze mzoesz podejsc do M1 poki woda nie wylalal tam w praktikerze maja pontony.kupisz na wszelki wypadek :D

dosłownie nad wisłę mam 7 do 10 min drogi, pieszo... mieszkam na 3 piętrze :O i i tak się boję kurwa

a swoja droga to moze sie autorko znamy? :P lepiej zeby nie, bo mam tu znany czarny nick i by była siara :classic_cool:

Gość nie chce powodzi.........
moj dom jest na zwierzyncu!!!!!!!!!:(

Gość krakowiankaaaaaa
Ja też mam czarny nick tutaj :P I też mieszkam koło ronda grzegórzeckiego (niecałe 10 min na piechotę)

Gość jestes histeryczka
no zwierzyniec to juz inna bajka tam to naprawde ponton warto kupic i jeszcze jest niska zabudowa a nie bloki.

Gość ggggggggggggg
w dupie mam wasza powódź niech was zaleje katolickie obłudniki

ja tak samo. jak jadę tramwajem to wysiadam na przystanku "Aleja Pokoju" :classic_cool: ale jaja :P a nie raz się zastanawiałam jak wychodzilam gdzieś na miasto czy mijam ludzi z kafe :P

Gość krakowiankaaaaaa
Ja wysiadam na przystanku Francesco Nullo :P Jeden przystanek dalej od Ciebie

denerwuje sie, niech ta woda se juz pojdzieeeeeeee

ja mieszkam w Krk, ale dosyć daleko od Wisły:) jak tak dalej będzie padać, to zaleje miasto. już po nas:D

Gość korexs
Pewnie ja tez was spotykam,bo na Wawel mam 3 min na piechtę ;-)To nie deszcz pada,tylko królowie leja i płaczą ze śmiechu,bo im błazna na Wawel dostarczyli;-)

a ja na przystanku FLISACKA.... flsacka zalalo:O

Gość jestes histeryczka
aleja pokoju ciagnie sie od prawie srodmiescia krakowa za centrum nowej huty w jej poblizu mieszka z pewnoscia ponad 100 000 osob wiec nie ma sie czemu dziwic :D

Gość humor wam dopisuje
a jak zostaniecie bez dachu nad glowa................:O

Gość jestes histeryczka
no na bank zaleje 10 pieter :classic_cool: jak bedzie padac do euro 2012 :D zreszta wokol krakowa jest tyle terenow ktore mozna niewielkim kosztem zalac wysadzajac waly ze krakowowi za wyjakiem niewielkich podplyniec wody zalanie nie grozi. co nie zmienia faktu ze lecha by woda mogla zabrac :D

Gość humor wam dopisuje
nie sadzy by wysadzali waly by zalewac wioski...boje sie ze wisla popusci.... woda poleje sie ks. jozefa, kosciuszki, zwierzyniecka i okolice pod woda...i potem dalej kolo wawelu, potem mosty powstawcow i grunwaldzki..tunel konopnickiej zalany.....biezanow pod woda... mieszkam na 1 pietrze 300 m od wisły i sie cykam................... NIECH TO KTOS ZATRZYMA:(

Dobra nie zesrajcie się, idźta na kopiec kościuszki albo na górę borkowską

Gość jestes histeryczka
na pewno wysadza i zaleja okoliczne wioski bo juz byla taka koncepcja kilka lat temu jak fala byla wyzsza, ado pierwszego pietra to woda bedzie jak popada przynajmniej do wrzesnia.

Gość humor wam dopisuje
ale zaleje mi ulice i piwnice :classic_cool:

Gość facet lat 39
Myślicie, że może być powódź, może zalać miasto? nie myslimy ze moze byc wiemy ze jest