Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatka 123

Aparat z jakiej firmy?

Polecane posty

Gość aparatka 123

Z jakiej firmy polecacie kupić aparat ?

Aktualnie mam lustrzankę Canona, ale o Sony i Nikonie też dobre rzeczy słyszałam. Odradzam jednak kupna Kodaka... Niby stara marka, ale ich kompaktem jestem rozczarowana. Magicznaplaneta ma sporą ofertę aparatów, także możesz się rozejrzeć :)

To zalezy jaki to ma być aparat :) Jesli lustrzanka to najlepiej canon, jesli kompakt cyfrowy... zalezy to od twoich potrzeb i preferencji. Zatem do czego ma byc ten aparat? :)

Canon Nikon Sony Olympus - Szczególnie te dwie jeśli chodzi o lustro, a kompakcik to już w zupełności zależy od Ciebie. Dobre kompakty ma też panasonic. Na te firmy na pewno warto zwrócić uwagę w pierwszej kolejności. A co chcesz w ogóle kupić kompakt czy lustrzankę?

Nie dowiemy się. Autor wątku zostawił ślad i zaginął :P Na pewno juz znalazł coś dla siebie :) W końcu tyle promocji teraz wszędzie, sezon wiosna lato, więc ludzie szaleją i kupuja aparaty. Sama uległam rok temu trendowi i kupiłam canona powershota w electro. Ale przynajmniej w tym roku mam spokój :)

To fakt, na wiosnę łatwo o okazje. Ja sama mam chrapkę na taki kompakcik Canona. Jest w tym sklepie jeszcze jeden podobny model Nikona. Na tych dwóch firmach bym się skupiła, bo to wiodący producenci. http://www.1komp.pl/produkt-24-108-253-26634,lustrzanki_cyfrowe_aparat_canon_eos_1000d+obiektyw_ef18_55_dc.htm

Zobacz na electro.pl tam masz duży wybór aparatów wiodących marek. Każdy sprzęt jest szczegółowo opisany, na pewno taki opis bardziej ci się przyda niż wypowiedź laika.

No mają tam spory wybór aparatów. Ale aparatka nam gdzieś zniknęła i nie wiadomo czy jeszcze szuka jakiegoś sprzęciku. Może się jeszcze pojawi i coś powie. Może chociaż się pochwali aparatem który sobie wybrała. Byłoby miło z jej strony.