Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CIEKAWSKA PANIENKA

LUBICIE SUSHI?

Polecane posty

Gość gość
NIIIIIIEEEEEE :P

Gość martynnnnkowa
A ja bardzo lubie. Nie wiem czy ktoś z Was moze próbował nigiri m.in. z małżą Św. Jakuba, miecznikiem, seriolą ? Jak nie , to teraz mozna spróbowac takich rzeczy w Tekeda na Starówce.

Gość Banalna Halinka
Nie wiek, bo nigdy nie próbowałęm

Gość orffeuszka
Jadłam i bardzo lubie i przyznaje ze bardzo chętnie jadłabym codziennie. Uwielbiam a w stolicy to tez wiem ze Tekeda jest taka bardzo dobrą i znana restauracją.

Gość alina222
Ja bardzo lubie. Ale jestem wegetarianką wiec poznałam tylko taki jeden smak :)) Ale powiem Wam ze wegetariańskie z Tekeda sushi tez są super.

Gość gość
jesli Ci nie smakowalo to albo faktycznie nie lubisz albo jadles niezbyt dobrej jakosci. jesli pragniesz sprobowac prawdziwego sushi to idz do www.kanpai.com.pl/ - tam na pewno zjesz odpowiednie i jeśli polubisz to właśnie jedzac ich sushi.

Gość Malwina00
Uwielbiam sushi!!Gdybym miała taka możliość to jadłabym je dzień w dzień!Najbardziej smakuje mi w Sushi Wesoła ;) Futomaki w połączeniu z sosem sojowym są obłednie pyszne;)

Gość gość
Zajrzyj w Krakowie na ul. Pawia 5, bo tam jest takie miejsce które zdecydowanie warto jest polecić http://miyakosushi.pl/ My chodzimy tam naprawdę bardzo często. Zawsze mają dobre jedzenie, doskonale smakuje, świeże składniki. DO tego bardzo bogate menu że nieraz naprawdę nie wiesz co wybrać i najlepiej wziąć kilka propozycji.

Gość AdriannaB
Bardzo lubię!!Najczęściej jadam je w Nanaki Sushi w Wawie;) Sushi zawsze świeże i mega smaczne a dodatkowo maja super atmosferę w lokalu ;)

Gość gośkakozłowska
Bardzo lubię sushi!Jadam je juz od jakiegoś czasu w Sushi Saska Kępa i za każdym razem jest mega smaczne!!

Gość MaryśkaOp
Lubimy i to bardzo!!Ja z narzeczonym jadam sushi kilka razy w miesiącu w Akashii .To nasz ulubiony sushi bar w stolicy!Zamawiamy przeważnie sushi sashimi box albo zestaw godzilka!!I jeden i drugi smakuje obłędnie!!

Gość UWIELBIAMJAPONIĘ
Jestem od niego uzależniona!Tak często je jadam w Sushi Wesoła, że wszyscy pracownicy mnie znają xD

Gość gość
Uwielbiamy !! Jeżeli chodzi o sushi to pierwszy raz trzeba spróbować naprawdę dobrego sushi w dobrym miejscu, bo można się zniechęcić. Jak trafisz na dobre miejsce to wydaje mi się, że problemu nie będzie :) na początek mogę polecić dom sushi - mają tam duży wybór i na pewno znajdziesz rodzaj sushi który Cię zainteresuje :p Ja polecam futomaki ryba maślana :)

Gość Eyamei
Mogłabym jeść cały czas, uwielbiam. Najbardziej smakuje mi z łososiem, rybą maślaną i oczywiście wszystko co zwiera krewetki :). Jeśli masz opory przed surowym, proponuję zestaw z grillowaną rybą :)

Gość gość
Jak chcecie spróbować dobre, niedrogie sushi to najlepszym miejscem będzie Dom Sushi :)

Gość gość
Ten Dom Sushi tylko Gdańsk, Sopot i Toruń? Jeśli warto to pojadę te 100 km, bo już słyszałem sporo dobrego o tej susharni :)

Gość Roman

Jak sushi to tylko w Sushi Wesoła! Niesamowicie smaczne i zawsze czuć, że świeże!

Gość Gosc

Nie jadłam nigdy bo obrzydza mnie ryż i surowa ryba.