Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

Zapraszam Wszystkich Nocnych Marków II

Polecane posty

ej kuuuuuuuuuuuuuuurde, czemu... nie skasowali tej naszej kłótni :o mieli to zrobic.. eh.. w ogole to stala sie rzecz straszna, dowiedzialam się ze moja tesciowa przesiaduje czynnie na kafeterii :(

Dobranoc wszystkim...obecnym i nieobecnym. Husky:(...cos nie można sie z tobą skontaktować...no nic ide sie wychrapać porządnie bo jutro dzień pracowity sie zanosi:O. Hejka🖐️

raz nie odebrałam telefonu i od razu, ze sie skontaktowac nie mozna. w ogole jak widze ten twój numer.. taki dlugi i dziwny to sie boje :(

łooo taam...przecież nie mam pretensjii. wieści w sprawie pracy i nie tylko;)...Ale to jutro. Dobranoc:classic_cool:

ale jak nie bedzie wspolnej pryczy to ja strajkuje....

Gość Dobrze,że was
woda nie zalała.

co za masakra, jak nie z rzeki to z nieba.. piaseczno zalane, ursynów zalany.... ciekawe czy metro dziala

Czeeeeść ludzie :) Zaraz muszę iść z psem :O Jak mi się nie chce, to nie macie pojęcia nawet. Chyba mi pęknie zaraz jak smok wawelski. Rambo - miło widzieć, że jest ok :)

Gość Zalało Sandomierz
Nowy Sącz..

zalalo sandomierz, co ty tutaj jakies starocie wklejasz? mi chodzi o powodz z wczoraj w nocy.. a nie sprzed 3 tg :o

Gość wali tu u was czosnkiem
:o

Gość lucyper sie nie myje
i wali serem :o

🖐️ wszystkim...Nie Zupa...nie jest okej, jest kórewsko daleko od okej:(:(:( Ale miałem sie już nie produkować na ten temat więc zamilkne, tymbardziej, że nikogo, łącznie z Toba to nie interesuje:P. Mam nadzieje, że Tobie sie poprawia chociaż dla mnie to i tak nic nie zmienia przecież... Hasior:)...W sprawie tej pracy pytałem...i mam zadzwonić jeszcze w poniedziałek. Narazie mają komplet ale jak sie coś zwolni to automatycznie wskakujesz na to miejsce:D...Może to spanie we wspólnej pryczy ich przekona. Zaoszczędziliby na powierzchni kwaterunkowej:classic_cool:

Husky...czyżbyś zajęta była jakimś badągiem?:D...Nie przesadzaj...badąg też musi odpocząć troche:P

Ej nooo:O...Przestańcie...Tę dżume przechodziłem rok temu. Syfilis i łuszczyca jeszcze troche dają sie we znaki:(...ale za to wstawiłem sobie szklane oko i wymieniłem tę zardzewiałą proteze:D...Pogadajcie ze mną...w k0ońcu myłem zęby niedawno...jakiś msc temu:P Zresztą co wy mi możecie powiedzieć? Że ham ze mnie? Jakbym nie wiedział:P...oooo właśnie Zupa...nie miałaś okazjiii poznać mnie z tej strony:P...Nie chciałem Ci robić wstydu ale uwielbiam wprawiać ludzi w zakłopotanie w publicznych miejscach...Żebym wiedział że nic z tego nie będzie to bym coś odwalił jak sie spotkaliśmy;)....zresztą....whatever:classic_cool:

ale jak cos Rambo to ja do polowy lipca mam sesje i we wrzesniu poprawki :P mam nadzieje, ze masz to na uwadze:D

Gość yu jest nick
Rambo ,to co ,spisz juz? zapewne nie>P

Mam mam Hasiorku:classic_cool:...jestem...byłem zajarać a teraz pędze coś wszamać bom głodny jak wilk:P

ja juz po szamie... pół kurczaczka pieczonego poszłooooo :P:P:P mniam