Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój syn ma racje

Mój syn ma piekło pod własnym dachem!!!

Polecane posty

Gość mój syn ma racje

Moi rodzice postanowili że przepiszą mi cały dom i połowe firmy!!! Teraz ja mieszkam w tym domu ze swoimi rodzicami a oprócz mnie moja rozwiedziona siostra ze swoją córką i brat z żoną oraz dwójką swoich nastoletnich dzieci. I zrobiło się piekło bo domu należy już do mnie, ojciec przepisał już to na mnie. A bratowej, bratu i siostrze to się nie podoba. Wyżywają się na moim 17letnim synu. Mój syn już nie wytrzymał i kopnął mojego brata kilka razy w brzuch, kilka razy uderzył moją bratową i siostre w twarz. Ale miał powody, czy wiecie że moja siostra na mówiła swoją córke i córke naszego brata by kłamały że mój syn próbował je zgwałcić, a wiem o tym bo sama słyszałam jak o tym rozmawiały. Syn pobił się już nie raz ze swoim kuzynem, z synem mojego brata. Nie wiem co oni chcą ode mnie i od mojego syna!!!!??

Gość bzdurcia
wywal ich z domu

Gość
Ojciec powinien dom przepisać też na brata a nie tylko na Ciebie..

Można próbować unieważnić darowiznę udowadniając niepoczytalność twojego ojca. Bo mądry to on nie jest na pewno.

Gość mój syn ma racje
Myślałam o tym żeby wyrzucić moją siostre, brata, bratowa oraz ich dzieci z domu. Ja jestem jedyną właścicielką domu, inna sprawa że oni są tam zameldowani. Mój syn raz próbował zadzwonić na policje gdy bratowa prowokowała go do kłótni, ale mu zabroniłam. Nie chciałam sobie robić wstydu przed sąsiadami, ja rozumiem go że on nie wytrzymuje z tymi ludźmi.

Gość mój syn ma racje
Dlaczego mówicie że mój ojciec jest niepoczytalny, mojemu rodzeństwu już dość dał. Moja siostra dostała pieniądze na rozkręcenie własnego interesu, brat dostał połowe firmy. Ojciec chciał im kupić mieszkania tylko że oni się na to niezgodzili.

Jeśli Ty jesteś właścicielką tego domu to chyba wiesz, jakie masz prawa...

Gość patologia albo prowokacja
tak czy inaczej bleeeeeeee:P

Gość czytałam już tutaj
bardzo podobną historyjkę :D

Gość mój syn ma racje
Doskonale wiem jakie mam prawa, niestety moje rodzeństwo jest nienormalne. Pod czas kłótni z bratową powiedziałam jej by zamkneła pysk bo nic nie ma do gadania w tym domu bo jest obcą kobietą. Całe szczęście rodzice są po mojej stronie.

Gość jeśli to prawda sugerowałabym
żebyś swojego syna wyrzuciła z domu..

"Pozazdrościć" rozumu tobie i twoim rodzicom. O i synek pięknie rośnie - na łobuza i bandziora. Rodzinka niom... niom....

Gość mój syn ma racje
A co ma mój syn zrobić jak rodzina pierwsza go atakuje, nie wytrzymuje nerwowo. Ja z resztą też nie wytrzymuje, kilka razy już uderzyłam bratową w twarz. Mój syn też po kolejnej bijatyce ze swoim kuzynem nie wytrzymał i wyrzucił mu jego rzeczy przez okno kazując mu się wyprowadzić. Ja musiałam łagodzić całą sytuacje.

Ale Ty sie wcale nie musisz kłócić ani nikomu niczego tłumaczyć, zgłoś sprawę na policję...

Gość bzdurcia
jedyne wyjście to sądowa eksmisja

Gość bzdurcia
tylko nie rozumiem jak mogłaś uderzyc swoja bratową w twarz?? przeciez to nie jest żadna obca baba tylko już część twojej rodziny :O

Gość mój syn ma racje
Bratowa zaczeła ubliżać mojemu synowi i mnie!!! mój syn nie raz uderzył moją bratową czy siostre, uderzył też mojego brata i na kuzynów również podniósł ręke. Bratowa nazwała mnie kurwą, co miałam robić. To jest tylko żona mojego brata i nic jej do rodzinnych pieniędzy. A jak bratowa i siostra mogły namawić swoje córki by wmówiły moim rodzicom że mój syn próbował je zgwałcić. Sama przyłapałam je jak się nad tym naradzały i jeszcze suki bezczelnie śmiały się w twarz.

Gość bzdurcia
ciebie jeszcze rozumiem, ale zeby gówniarz podn osil reke na twoje rodzenstwo?? co z ciebie za rodzic? :O przeciez to patologia :( wnieś do sądu o eksmisje jesli sami sie nie chca wynosic

Gość gruszka888
Do sądu zgłoście sprawę i sąd wszystko rozstrzygnie!

Gość mój syn ma racje
Z tym sądem to chyba najlepsza rada. Moje rodzeństwo źle się do mojego syna odnosi, wyżywa się na nim. Kiedyś nawet usłyszał od moje bratowej że jest skurwysynem. Ja byłam przy tym jak uderzył moją siostre w twarz, podeszłam do niej i jej poprawiłam z drugiej strony. Gdy mój syn wyrzucił rzeczy mojego bratanka przez okno musiałam wszystko łagodzić, ale powiedziałam swojemu bratu że następnym razem wyrzuce jego synalka na zbity pysk ze swojego domu.

Gość bzdurcia
a za co twoja siostra w twarz dostała?

Jak ten młody bandzior trafi do więzienia - to problem się rozwiąże. A trafi na pewno - To nie powinno długo potrwać.

Gość mój syn ma racje
Moja siostra najpierw zwyzywała mojego syna od skurwysynów, powiedziała mu wszystko co najgorsze że jest śmieciem i on nie wytrzymał i uderzył ją , byłam przy tym, mojej siostra polała się krew z nosa, podeszłam do niej i przyłożyłam jej drugi raz. Z resztą ja jej córke też kilka razy uderzyłam w twarz, dlatego że moja siostrzenica ma taki niewyparzony pysk jak jej mamusia. Moja siostra rozwiodła się bo była bita przez swojego męża, powiedziałam jej że wcale się nie dziwie że była lana przez swojego faceta, i że dobrze jej robił.

Gość do Rolnik
a umiesz czytac , przeciez ona pisze ze jej rodzina chce zniszczyc psychike jej dziecka .

Gość bzdurcia
szczerze sie dziwie ze ci nie oddała

Gość co to za potologia
mordobicie,kopniaki i jeszcze toksyczna mamusia

Gość mój syn ma racje
Z jakiej racji miała mi oddać, jestem piekielnie wściekła na swoją rodzine, musze się komuś wyżalić. Nie moge o tym rozmawiać ze swioimi znajomymi bo wstyd, z rodzicami nie moge bo to dla nich też jest przykre. Siostra z bratową doprowadzają mnie do takiego szału że bym udusiła te głupie suki.