Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój syn ma racje

Mój syn ma piekło pod własnym dachem!!!

Polecane posty

Psychika jej dziecka to wspomnienie dzieciństwa (mgliste). Siedemnastolatek, który leje po pyskach domowników - to psychol i najepszy materiał na bandziora. Zresztą z postów wynika, że mamusia jak najbardziej popiera takie metody. Swoją drogą ciekawe kiedy założy wątek: "syn dał mi po ryju. Może miał rację?"

Gość mój syn ma racje
A moje rodzeństwo ma prawo wyzywać mojego syna, sama powiedziałam swojemu rodzeństwu i ich dzieciom że gdy mój syn uderzy któreś z nich to wezme i jeszcze poprawie. Nie pozwole by ktoś gnębił mojego syna, wyzywał od śmieci, bękartów itp. A przy okazji i mnie od kurew. Moja siostra była bita przez swojego byłego męża i z biegiem lat widzi że należało jej się to wszystko.

Gość bzdurcia
ty juz chyba kiedys taki temat tu załozyłaś... dobrze pamietam?

Gość mój syn ma racje
Dzisiaj założyłam temat i prosze o rade!!!! Bo nie wytrzymam, teraz bratowa puka do mojego pokoju z pretensjami. Nie wytrzym i chyba zaraz pójde i przyłoże szmacie.

Gość bzdurcia
kiedys juz cos takiego czytałam... a co do tematu, to nie bijcie ich, tylko zbierajcie dowody na to jak sie do was odnoszą i to moze być podstawa do wniesienia sprawy o znęcanie psychiczne, a stad prosta droga do eksmisji

Gość o rany ale
PROWOKACJA dzieciaku nie masz co robic = marsz to ksiazek, bo przyda Ci jeszcze edukacji, a nie masz po..ne we lbie

Gość Ze wsi
Wyprowadź się, sprzedaj chałupę, cokolwiek, byle tylko nie żyć z taką "rodzinką" pod jednym dachem, bo się pozabijacie :O swoją drogą synkowi też smycz skróć, bo to nie jest normalne że leje ciotkę, nawet jeżeli ma powody.