Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanthełe

co za palant egzaminator!!!!

Polecane posty

Gość Samanthełe

wczoraj miałam pierwsze podejście do egzaminu z prawa jazdy. teoria - błędów 0, drugi etap: zgasł mi samochód chyba 4 razy, potem miałam dwa podejścia do wjazdu na wzniesienie - egzaminator powiedział, żebym sie nie stresowała, bo to jedyny czynnik, który stoi mi na przeszkodzie, żeby zdać. następnie objechałam dwa sąsiednie miasta, wykonałam poprawnie 4 manewry, w trakcie tego silnik zgasł mi jeszcze dwa razy(raz wolniłam sprzęgło mając włączony bieg, a raz próbowałam ruszyć na zaciągniętym ręcznym :o[cześć]), zapomniałam raz o migaczu, ale facet był wyluzowany i oblał mnie dopiero w momencie, gdy próbowałam wymusić pierwszeństwo w bramie wjazdowej do ośrodka. :) na karcie z egzaminu jako negatywne zaznaczył tylko tą próbe wymuszenia pierwszeństwa i gaśnięcie silnika i nic poza tym. na temat migacza tylko mnie poinformował, że musze o tym pamiętać. dziś miałam drugie podejście i trafił mi sie facet palant!!! zrobiłam łuk idealnie, ale przedni zderzak samochodu gdzieś ok. 3cm wystawał nad żółtą linię. Facet powiedział, że niestety w drugim etapie egzaminu nie dopuszcza się tego typu błędu!!! :o co za skukinsyn, pdolony choooj, a niech mu woda zaleje dom!!! oby samochód zgasł mu na środku skrzyżowania! i żeby sie zepsuł na autostradzie!!! 200zł w plecy mam przez takiego wrednego tzwela... jak za taki błąd można kogoś oblać!?!?!?! gdybym rąbnęła w słupek, albo gdybym stała oponą na żółtej lini to rozumiem, że mógłby stwierdzić, że to koniec.. a tak?!?! żałuje, że wczoraj wymusiłam.. gdyby nie to, za 2 tyg. miałabym swój dokument.. :( Jeżdże poprawnie technicznie, respektuje wszystkie przepisy, a to co wczoraj zrobiłam to był jednorazowy incydent, którego nigdy w życiu za nic nie powtórzę... i taki beznadziejny podły palant, uwalił mnie na łuku, chociaż nie było wcale tak źle! :o[cześć] NIENAWIDZE GO!!!

Gość pewnie uzależnił się od
samochód to nie zabawka i na jezdni jak sama będziesz jeździć to na miejscu tego żółtego będzie inny uczestnik ruchu. Więc nie rozumiem twojej złości. Silnik gaśnie ci co chwilę, wymuszasz pierwszeństwo, nie dajesz migacza i chcesz miec prawo jazdy i stanowić zagrożenie na jezdni dla siebie i innych??? Nie potrafisz jeżdzić więc skąd pomysł, że powinnaś zaliczyć egzamin?

Gość Kalinka majaaa
Jak nie wjedziesz w słupek czy za linie, to możesz na łuku robić drugą próbę. Ja tak miałam, że zderzak mi lekko wystawał poza linie i mogłam poprawić :P

Gość jak to czytam, to śmiać
mi się chce ja za niedługo ide się zapisać na 9 egzamin i nawet nie wyobrażasz sobie za jakie gorsze pierdoły oblewają...

nawet matura nie zjadła mi tyle nerwów co to prawko... a uważam, że słusznie Cie oblali, sorry, ale taka jest prawda. Gdyby tam stał mur, to byś walnęła w niego tym zderzakiem.

Gość Samanthełe
ale ja jechałam TYŁEM! przedni zderzak wystawał mi nad tą linie 3cm! :o nienawidze palanta, yebany kretyn... wcale nie był to taki wielki błąd! a poza tym mógł mi dać drugą szanse! to że RAZ zapomniałam migacza i to, że z nerwów pare razy zgasł mi silnik nie jest aż tak złe :o wielu ludzi, którzy mają prawo jazdy od lat jeździ znacznie gorzej niż ja!!!

Gość pewnie uzależnił się od
bo trafił na palanta egzaminatora który z jakichś powodów zaliczył mu egzamin, a potem codziennie tysiące wypadków na ulicach. Jazda samochodem w realu to nie gra komputerowa i ma się tylko 1 życie!!!

słuchaj, oblałaś dopiero drugi raz, a siejesz taką panikę, jakby nie wiadomo co się działo :o wiem, że w WORDzie sa strasznie niesprawiedliwi ludzie, ale należało Ci się. Chciałabym, zeby mnie oblewali za coś takiego :o podam Ci przykład tego, co znaczy oblać kogoś niesłusznie. Ja zostałam oblana za brak redukcji biegu przed zakrętem z 3 na 2. Dodam, że zwolniłam, samochód mi nie zgasł, silnika tez nie zdusiło, a zakręt był wolny. Więc nie narzekaj prosze, że ktoś Cię oblal w tunelu, bo popełniłaś błąd. Bo popełniłas, a tunel to jest podstawa. Takie sa zasady

Gość wyluzuj kobieto
slusznie cie oblal !

Gość Samanthełe
ale zawsze jest do DWÓCH razy sztuka!!! tym razem lepiej mi szło niż wczoraj, a ten tzwel nawet nie dał mi szansy... nienawidze go i koniec.