Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlody1983

Jak zerwac z kobieta?

Polecane posty

Gość Mlody1983

Witam wszystkich. Mam pewien problem. Chcialbym zerwac ze swoja partnerka, a nie wiem jak sie do tego zabrac. Jestesmy razem 1,5 roku. Szczerze mowiac znudzil mi sie juz ten zwiazek, chcialbym sprobowac czegos nowego. Poza tym czuje sie jak ptak w klatce, jak ten pies przywiazany do lancucha. Moja kobita jest osoba dosc wrazliwa, dlatego nie wiem jak sie do tego zabrac. Chcialbym zrobic to w sposob jak najmniej bolesny dla niej. Prosze o jakies rady.

Gość Mlody1983
Do Patisonka153: Nie sadze, ze bede zalowac. Ten zwiazek nie prowadzi do niczego dobrego. Po pierwsze, bardzo ucierpialy moje kontakty z kolegami( nie moge nawet z nimi wyskoczyc na glupie piwo, bo bedzie mi robic wyrzuty ). Po drugie, Monika jest chorobliwie zazdrosna. Ostatnio obrazila sie na mnie na tydzien, za to ze spotkalem sie z kolezenka ze szkolnej lawy by powspominac stare czasy:) Pozatym ona musi wszystko wiedziec, jest wscibska, wszedzie ten swoj nos wepchnie. W lozku tez szalu nie ma. Ech...szkoda gadac.

Gość Mlody1983
Luidżi, badzmy powazni;p

Gość bzdurcia
nie wiesz jak sie do tego zabrać :O a do jej dupska to wiedziałeś jak sie zabrac?

chłopie idziesz do niej i mówisz, ze nie widzisz waszej przyszłości razem, nie da sie tego zrobic delikatnie, aby nie bolało. tylko sie jej nie ugnij

Gość Mlody1983
Pestycyda, dlaczego odrazu egoisto? Na jakiej podstawie mnie tak nazywasz? Znasz mnie? Wiesz w jakiej sytuacji jestem?

Gość Mlody1983
Bzdurcia, troche kultury, po co tak wulgarnie? Nie znasz sytuacji to sie nie wypowiadaj, ja prosilem tylko o rady jak se rozstac z klasa.

jeżeli już wiesz że chcesz to skączyć, to zrób to jak najszybciej. Poprostu z nią porozmawiaj...

Gość Mlody1983
Do Luidżi: Dziekuje:) na pewno cos w tym jest. Prosze o wiecej rad.

Gość Mlody1983
Women_90, tylko wlasnie nie wiem co mam powiedziec w tej rozmowie. I tu jest pies pogrzebany:)

Hmm .. to ci powiem nie ciekawie .. masz racje.. czym szybciej tym lepiej ;) . Z kolei ja jestem ze swoim jakos rok i 3 miesiace i doslowie jestem taka sama ;d wscipska , wredna , wszystko musze wiedziec, jak nie jest tak jak ja chce to łooo.;d , a co do wypadu z kolezankami ? bron boze;d to jest jak niewola .. wiem , ale ja robie to samo zero spotkan z kolegami , bo po co ? kocham go i wole czas spedzic z nim . A powiec mi kocha cię ona ?

Gość bzdurcia
prawda w oczy kole? ;)

Gość Mlody1983
Tylko sobie nie myslcie ze jestem tam jakis figo fago co to zmienia partnerki jak rekawiczki. To jest dopiero moja 3 dziewczyna w zyciu, wczesniej bylem z jedna az 6 lat, niestety zostalem zdradzony. No i chcac, nie chcac musialem to zakonczyc

Gość Mlody1983
Patisonka153: Oj i to bardzo, na kazdym kroku mi to powtarza, dzwoni po 20 razy dziennie. I to jest w tym wlasnie najgorsze. Bo jak by nie kochala to bym nie mial skrupolow. A co do kolezanki: to jest moja najlepsza kolezanka jaka mialem, mozna powiedziec ze przyjaciolka. Nic nas nigdy nie laczylo, poza tym ona ma juz meza i dziecko.

Gość Mlody1983
Bzdurcia: Nie, to co mowisz to nie jest prawda. Wiazalem z ta dziewczyna jakas tam przyszlosc, no ale sama widzisz ze nie mam rozowo.

chłopie nie patyczkuj się tylko od razu z nią zerwij, bo nie ma nic gorszego niż marnotrawienie własnego życia i zabieranie czasu drugiej osobie.. po prostu utnij ten związek jak nić nożyczkami, nie będzie bolało a twoja laska przynajmniej sie nauczy że zazdrość i zaborczość psują partnerski związek

Gość ojojojjjoj
głupi kutas znudziła ci sie laska i do wymiany hee zrób to najszybciej bo szkoda dziewczyny dla ciebie a tobie życzę długiej samotności

Gość Mlody1983
Patisonka153: Nie chce sie wtracac, ale lepiej daj swojemu partnerowi troszke luzu. Nie chce Cie straszyc, ale moze powtorzyc sie taka historia jak ze mna.

Gość Mlody1983
Patisonka153: Kocham ja, ale tak dalej sie nie da zyc. Az boje sie wiedziec, co by sie dzialo po ewentualnym slubie. Jestem osaczony. Dlatego nie mam wyjscia, musze to zakonczyc. Prosilbym o wiecej rad, bo jak narazie to zadnych konkretow nie ma;p Co mam jej dokladnie powiedziec?

nie ma nic gorszego niż zazdrosne lachony z niskim poczuciem własnej wartości:O, kiedyś siedziałam na weselu obok jakiegoś faceta, jego dziewczyna była zazdrosna że cały czas go absorbowała i skutek był taki że on się w ogóle nie odzywał do mnie ... żenada, musiałam sama się bawić

Gość Mlody1983
Dama Serce: Oooo tak...zgadzam sie z Toba w 100%, chyba jako jedyna z plci pieknej mnie na tym forum rozumiesz. Ja mam do Moniki pelne zaufanie, tego samego oczekuje od niej.

hmmm.. a może powiedz jej że potrzebujesz troche czasu, że powinniście od siebie odpocząć...

Gość Mlody1983
Women_90: A myslisz ze po tym "odpoczeciu" sytuacja sie poprawi? bo ja nie sadze...

Gość lenamlena
Miłość to nie supermarket, a ludzie to nie jogurty, żeby je wymieniać i próbować czegoś nowego :]

Gość Mlody1983
Lenamlena: Masz racje, ale ten zwiazek niszczy mnie towarzysko i zawodowo. Dlatego lepiej bedzie jak to zakoncze. Bo watpie ze ona sie zmieni.