Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -Agatkaaa22-

CIAZA PODCZAS STUDIOW

Polecane posty

Gość -Agatkaaa22-

Czy jest ktoras z was w takiej sytuacji??? Prosze opowiedzcie jak sobie radzicie....

Gość -Agatkaaa22-
Niech sie ktos wypowie....

Ja wiedzac ze szybko chce zostac mama i zalozyc rodzine nie planowalam zadnych studiow :) dlatego tez nie poszlam nawet na mature :) bo po co mi ona?

nie ? a czemu ? jak nam kazali podpisac deklaracje maturalne w grudniu to od razu podpisalam ze nie podchodze :P

Gość radzimy dobie
dobrze:) studia dzienne, na niezłym kierunku:) wszystko można, jesli się chce:)

Gość moja córka uwielbia bawić
studiuje zaocznie info i mam w domu niemowle-da sie !!

Studiuję zaocznie i mam synka, który skończył 5 miesięcy. Na cały rok wzięłam sobie w dziekanacie ITS więc w czasie ciąży i teraz nie muszę chodzić na zajęcia tylko na egzaminy.

Gość witam2010
Córkę urodziłam na 4 roku studiów. W sierpniu przyszła na świat. Chodziłam na zajęcia do końca, zdałam egzaminy - ostatni w lipcu :) Potem w październiku wróciłam na ostatni rok:) Dzieckiem zajmował się mąż (miał na nocki) a dwa razy w tygodniu sąsiadka, która dorabiała do emerytury. :)

Na studiach urodziłam dwójkę i przyznam,że łątwo nie jest.Jasne,że można wszystko pogodzić.Jak jestem na uczelni to mąż z dziećmi jest.Najgorzej jak trzeba sie uczyć,ale to też jest do ogarnięcia przy dobrej organizacji.Mi jest poprostu ciężko na samą myśl,że muszę się uczyć na egzaminy zamiast spędzac czas z dziećmi, które tak szybko przeciez rosną.Tego żal mi najbardziej.Z drugiej strony to za miesiąc mam obronę,starszy już chodzi do przedszkola,młodszy podrośnie a ja do pracy.Wszystko ma swoje plusy i minusy.

też urodziłam dwoje dzieci na studiach. było ciężko ale dało się to wszystko pogodzić:)

Gość ojoojjjjjjjj
łatwiej urodzić na studiach niż pracując - tylko kasy z tego niema... uczelnie są łagodne dostaniesz indywidulany tok i takie tam

Gość vjhvbjm
Ja jestem w 9 tyg ciąży i jestem na 3 roku studiów :) narazie jest ok zobaczymy potem..

Gość tempka12
u mnie wogole na studiach dziewczyny nie byly w ciazy.....nawet takiej nie pamietamk dopiero po....uczelnia panstwowa i studia dzienne a kierunek taki ze wiadomo bylo ze w ciazy sie go ciagnac nie da dlatego chyba dziewczyny uwazaly jak sie dalo najlepiej. I sie udawalo a bylo dziewczyn kolo 60 na roku