Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kami80

schudnąć 15 kg...itd itd ;) zapraszam

Polecane posty

Uwazajcie na te wszystkie platki typu fitness itp. Produkt aby mogl sie nazywac dietetycznym musi spelnic wymagania, wiec nazwy tego typu to sposob na ominiecie przepisow i z dieta zwykle maja niewiele wspolnego ;) O wiele lepiej kupic jakies platki owsiane itp i samemu dorzucic dodatki z jakichs owocow, orzechow, czy co tam lubimy. Wyjdzie zdrowiej i bardziej dietetycznie :)

jestem z południowej wlkp kiedy ja kupuje te z biedronki sa tansze i dobre nie lubie musli rodzynek i dodatków...rano mam malo czasu , wsypuje do miseczki i mleczko i juz mam sniadanie na Majce:) ja po pracy dzis serek 0% tluszczu ze szczypiorkiem 2 kaalki chlebka wysuszone w sandwichu kawalek sernika ...........upieklam przed dieta i tak jest w lodowce i 2 kieliszki sheridanna z kolezankami.............oj za slodko

laski wrocilam z szybkiego marszu.......oblazłam cale miasto no i but mnie obtarł teraz woda i jablko i spanko

Dobry wieczór dziewuszki, gdzie się podziewacie? wskakiwać przed komputery i zdawać relacje z dietki:)

Gość a może by tak?
kami80 ja tez ide 10 lipca na slub?:D a gdzie te weselicho bedzie cio?moze idziemy na ten sam heheh i tez chce ciutke:) akurat do 10 lipca chce wygladac jak super laska:)

Gość a może by tak?
182cm -70kg chcę dobić do 60kg:)

Gość a może by tak?
ja się całe życie nastawiam psychicznie:) więc ja jak dorwe się do jakiejś diety i jest skuteczna to mam i motywację i wytrwam trochę czasu:) właśnie się zastanawiam tylko jaką dietę wybrać... jestemw kropce myslałam nad 1000kcal i dukanem ale nie wiem sama... bo wy ty jakąś konkretną stosujesZ?:)

ja nie mam zadnej konkretnej. poprostu sie pilnuje, ale nie licze kalorii, troche cwicze, biegam za dzieckiem i jakos tak spada. bylam niedawno na kopenhaskiej ale wytrzymałam ylko tydzien. teraz poprostu mało jem i zero tluszczow, zero smazonego, zero ziemniakow, zero pieczywa, herbatki zielona, czerwona, woda niegazowana i codziennie leci mi po pol kilograma.

Gość a może by tak?
o no to pieknie ci leci oby jak najdluzej taki stan:) u mnie ja wiem ze tak szybko nie bedzie leciec bo jestem nie dawno co po 16dniowej glodowce i zrzuciłam 13kg:) teraz szukam jakiejs diety co utrzyma i jeszcze troche zrzuci kg :)

Boże trzyamjcie jutro za mnie kciuki, mam rano rozmowę z doradcą zawodowym, ponieważ staram się o dotację z Funduszu Pracy i jednym z etapów jest właśnie rozmowa z doradcą zawodowym. Trochę panikuję. A może któraś z Was zna kogoś albo może Wy same starałyście się o dotację i byłyście na takiej rozmowie, bo kurcze totalnie nie wiem czego mogę się tam spodziewać, a podobno od tego doradcy bardzo dużo zależy. Masakra...:(

witam z samego rana. ja już kawkę piję, morda mi się cieszy jak widzę to słoneczko za oknem. Pozdrawiam ciepło

Madziu powodzonka :) ja kiedys dostalam dotacje ale to bylo wieki temu i moja sąsiadka jest dyrektorem urzedu pracy ...bo ja dostalam z urzędu ale ja tam zadnej rozmowy nie mialam ja od rana płatki jak zwykle i dalej niewiem co bede jesc........ napewno duzo białka musze ruszyc do sklepu madzia super chudniesz pisz co jesz po kolei :)

Gość jakos tak
kami80 to jak? twoja siostra ma gdzieś na pomorzu ślub?;>

Wróciłam z urzędu, rozmowa wyszła rewelacyjnie. rozgadałam sie na maksa, sama bylam w szoku. do konca przyszlego tygodnia dostane odpowiedz czy dostane ta dotacje. wkoncu bede wiedziala na czym stoje. A co jem?? Hm...??? Rano zawsze, albo prawie zawsze mussli z mlekiem bo uwielbiam. Czasem nic rano nie zjem, wiem ze zle robie bo snidanie to najwazniejszy posilek, ale czasem nie daje rady, zapcham sie kawa i nie mam juz miejsca w zoladku. Obiad zazwyczaj jakis skromny. a powiem szczerze ze przed tym jak zaczelam sie odchudzac potrafilam zjesc barzo duzo a pozniej jeszcze dojadalam po corce. Ostatni posilek jem jakos 17-18 i to tez sa zazwyczaj mussli z mlekiem albo wafle ryzowe. No i w miedzyczasie jem jakies jablko lub owoc.

no ja wrąbałam serek wiejski i popiłam kefirkiem ..........

witam witam i o zdrowie pytam?? co u Was dziewczyny, jak dieta?? miłego weekendziku życze i spadku kilogramów:)

U mnie na szczescie tez 100% dietki, kurcze jak to jest ze glodn nie jestem a mam ochote na takie rzeczy ktorych nigdy nie jadlam?? Masakra jakas, po glowie mi chodza takie przepisy ze glowa boli. Czemu weekendy sa najgorsze??:(

Gość magdalenakk11
Dzień dobry. Witam z rana:)

Gość tast
można;)? ja chce schudnąć 5kg, dieta i małe ćwiczenia;)

Gość maała ;- DD
Trzymam za was kciuki ;D Najważniejsze to wiara, że się uda ;p __________________________ Wchodźcie, spoko stronka ; ] http://Agusik.gliteruje.pl To mój sposób na spędzanie wolnego czasu , sprawdźcie sami .xdd ; -**

a wiec dietka sie posuwa a od wczoraj nic nie jesm tylko pije bo mam grypke zoladkowa ehhh masakra, zarazilam sie od corki corce przeszlo 2 dni temu i mnie sieklo teraz ale jest w tym jakis plus bo niechce mi sie jesc wszystkie zapachy zle pachna i odrazu wc wiec zoladek sie zmniejszy i wiem ze da sie wytrzymywac bez jedzonka :)

oj dziewczyny wczoraj wrocilam o 3 nad ranem dzis ylko spac :)

hej dziewczyny , chętnie do was dołączę . Byłam już na diecie kilka miesięcy temu . Schudłam 11 kg . Jednak po zakończeniu diety wróciłam do dawnych nawyków :( Z 85 kg zjechałam do 74 . Dziś na wadze zobaczyłam 79 kg . Wiedziałam , ze trochę przytyłam . Niczego sobie nie odmawiałam i są efekty . Od jutra jednak znów biorę się za siebie . Mój cel : 65 kg . Będę pisała codziennie . Na diecie nauczyłam się , że wsparcie bardzo pomaga w walce z kilogramami . Można się wspierać i radzić na wzajem . Mam nadzieję , ze przyjmiecie mnie do swojego grana . Pozdrawiam