Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kami80

schudnąć 15 kg...itd itd ;) zapraszam

Polecane posty

Witam z rana. Mam nadzieję, że ten wątek nie umrze, bo jakoś tak rzadko tu bywamy:( Pozdrawiam i miłego dzionka życzę.

witam ......... i znów poniedzialek :( ale troche slonka jest ja wczoraj rowerek myslalam ze cos zleci ale nic ....no tak zjadlam dobry obiad potem lody ...........masakra tyle pokus

witaj kami80. gdzieś ty się podziewała moja droga?? A co do weekendu, to u mnie nie najorzej. jedyne co to podrinkowałam w sobotę a wczoraj mega kac i nic do ust nie mogłam wziąć bo mnie brało na wymioty. Dzisiaj już o niebo lepiej. Kawkę piję, córa w przedszkolu, pogoda nie zaciekawa, więc siedzę i zabijam nudę na kafeteryjce:)

Gość kami ile
teraz wazysz?

Elllo dzewczynki:) dlugo tu nie zaglalam :) maybelline witaj:)napisz cos wiecej o sobie chcialabym wam sie pochwalic,ze u mnie dietka robi swoje,kg leca w dol a co za tym idzie i humorek jest o wiele lepszy upal trzyma i jest niesamowicie goraco,a mimo to nawet na lody sie nie skuszam,nie czuje takiej potrzeby w ogole,nawet kiedy jedziemy z dziecmi do Mc Donalda nie biore dla siebie nic,mam zawsze przy sobie wode i owoce:) najtrudniej jest na poczatku ale pozniej to juz wszystko jest prostsze i nie kusi:) trzymajcie sie powodzenia

bilans na dzis płatki jablko jeden big milk ( 100 kcl) tortilla z kebabem ;) ...bylam na imieninach u szefowej... koniec Maybeline witaj............ i zapraszamy serdecznie :))) im wiecej nas tu tym lepiej ale lepiej zeby bylo mniej kg hehe:) malo zjadlam ale ta tortilla.....buu ale glodna bylam bo zjadlam ja dopiero o 17 jako obiado kolacje

kami wazy wiecej niz 95...pofolgowalam soebie a zmienie stopke jak bedzie mniej ok !!!!

dziewczyny zróbcie sobie stopki z jaka waga startujecie cos podobnego jak ja aby kazda mogla wiedziec z jakiej wagi i jakie rezultaty

hej:) musze spaść z 12 kg:) wiec przyłanczam sie do Was dziewczynki :) moja aktualna waga to 62 kg chce 55 a najbardziej 50 :) wiem ze sie nie uda ale staram sie :) jaka diete wybrałyście?? ja ograniczam jedzenie, jem teraz tylko ciemne pieczywo i warzywa:) dam rade?:)

Witam :) tez mam do stracenia ok 12 kg :) ogranicze jedzenie + ćwiczenia i moze sie uda:)

majusia1991 dlaczego piszesz ze ci sie nie uda?? Napewno się uda, juz niejednym sie udało. Wyznacz sobie na poczatek jakies małe cele np pierwszy cel 60kg, zobaczysz jaka bedziesz szczesliwa jak bedziesz zdobywac swoje cele. Powodzenia i wpadaj tu do nas bo jest fajnie. A ja nie stosuje zadnej diety, ograniczam sie ale nie katuję. Dzisiaj na obiadzik golabki, oczywiscie bez ziemników. Pozdrawiam

zaczynam sie odchodzac bo chce wkoncu wyjść na plaże i sie nie wstydzić:) chce tez czuc sie lepiej :) kiedyś odchudzałam sie juz i schudłam 15 kg :) przez 2 miesiace:) Tez własnie metada mniej jedzenia :) chce do tego powrócić bo znowu mi sie przytyło :) myślę tez o zaczęciu kręcenia hula-hopem (czytałam ze pomaga to na boczki wiec próbóje i jak narazie talia boli :) ale dam rade :) mysle tez o bieganiu ale jakos brak motywacji ;P a wy Kobietki ćwiczycie cos czy tylko dietka??

Witam z samego ranka. Ja tez nie stosuje zadnej konkretnej diety, poprostu sie ograniczam i troszke cwicze.

witam moge sie przyłaczyc? tez jestem na innym topiku ale tak u załozycielki dziewczyny mało aktywne sie zrobiły a ja potrzebuje motywacji. jak ciepło to też mmoge nie zaglądac czesto bo mam roczne dziecko i mnie ciagnie na dwór. ale codziennie postaram sie zagladac:) mam taki problem ze mi hormony buzuja i pani doktor powiedziała z msze najpierw zrzucic 10 kilo i dopero moze mnie zaczac leczyc. poza tym w sierpniu ide na weselicho wiec trza jako tako wygladac. a wiec ruszyłam...... ćwicze godzine dziennie, pije 2-3 litrów wody dziennie no i nie jem po 18. a na słodycza sie od czasu do czasu skusze mam nadzieje ze wystarczy. na razi przynajmniej:)

hej, ja też mam do zrzucenia min. 15 kg nie mam ustalonej diety, staram się jeść niskokalorycznie i w miarę zdrowo

Czesc dziewczyny :) Nie zagladalam bo bylam chora,w sumie to nadal jeszcze jestem,dlatego dietka stanela w miejscu bo dzieci i maz karmia mnie az nadto:) ale pomalutku zdrowko wraca a co za tym idzie powraca rowniez dieta. Odchudzam sie z Gillian ,tzn wg jej zasad i naprawde to mi odpowiada,szkoda,ze zdjeli program z tv,ale to nic bo mam jej odcinki przeciez na yt:) to mnie dopinguje i dzieki niej wiem jak zyc zdrowo nie robie zadnej stopki bo odchudzam sie dla siebie i nie potrzebuje dzielic sie ta wiedza z innymi:P :) ,nie obrazcie sie ale dla mnie tak jest lepiej:) wracam do cwiczen poki dzieci w szkole bo pozniej juz mi nie dadza hehe,trzymajcie sie kobietki:) pozdrawiam

HEJ ja dzis nie ćwiczyłam i ćwiczyć nie bedę po prostu nie mam siły dzisis walczyłam z duuuza trawą a działeczce ze dwie godziny z nią walczyłam chyba wystarczy mi> w sumie nie zjadłam duzo dzień ok> teraz to tylko kąpiel i lulu pać🌼

witam w sobote własne byłam na zakupach PIECHOTĄ!!!! masakra jak sie zlazłam... teraz chwilkę odpocznę i zabieram sie za ćwiczenia. wypiłam pół litra wody dzis z ciekawości weszłam na wagę bardziej 76 niz 75 jak powinno byc ale wazenie ostateczne w poniedziałek miłego dzionka ciepłego::)