Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kami80

schudnąć 15 kg...itd itd ;) zapraszam

Polecane posty

szukam fajnych osóbek ktore przyłączą sie do mnie ... po mału do celu....juz schudłam 15 kg metodą mniej jedzenia...mniej kalorii i bez słodyczy, potem trochę zboczyłam ale juz nawróciłam sie na dobrą drogę odchudzania. 10 lipca wesele siostry i trzeba jakos wyglądać.... czy ktoś dołączy????????????????? byłam na fajnym topiku ale tam dziewczyny cos mało aktywne sie zrobiły...No zobaczymy ...jak tu wyjdzie :D ale tamtego nie opuszczam!!!

Gość po prostu ania
ja moge

Gość ja ja ja chcę:)
Ja sie przyłacze...mam do zgubienia ok. 19kg warze cos okoolo 79kg ale jutro napisze dokładnie po porannym ważeniu:) i mam 176cm musze schudnac. Mój cel to 60kg. powiedz jak ty dokonałas tego że tyle już zżuciłaś???

Gość amilpro
ja waye 57kg wzr. 167. Chce schudnac 8-9kg. dzis na sniadanie zjadlam: 5 malych racuchow z jablkami + kawa bez cukru + banan.

dziewczyny załóżcie sobie stałe nicki i pytać jak cos niewiadomo i zróbcie sobie stopkę przynajmniej bedziemy wiedzieć kto i z czego startuje:) ja........... dzis rano płatki fitness plus mleczko teraz w pracy kawka rozp z mlekiem i pol lyz cukru......ja lubie ciut słodką kawkę i nasz organizm potrzebuje cukru. Ale herbatki oduczylam sie słodzić. a dokonalam tego tak////// chleb pelnoziarnisty.......na głod jabłuszko.....bez slodyczy...bez ziemniaków.....suróweczki ... i jestem len nie cwicze ;) mięsko tylko chude - pierś z kurczaka plus warzywka na patelni tefal bez tluszczu ale dobrze doprawione , ciekawe przyprawki aby wszystko mialo swoj aromat teraz juz nie ale kiedys pilam duzo herbaty pu-erh albo zielonej ....choc znow zimno to zaparzę sobie czasem niewiem moze sprobuje cos nowego ..o wszystkim bede pisac:)

dziewczyny nie dziwcie sie pierwsze kg lecą najszybciej zwlaszcza jak sie jest takim grubaskiem heh ;)

Gość
już sie zaczerniłam...:)

Gość
Musze schudnac i dam rade!!!!!! Mam problem ze słodyczami...to one mnie gubia..jak nie jadłam słodyczy i trzymałam sie diety no i cwiczyłam 25 min dziennie to schudłam w miesiac 7kg a teraz nie moge sie ogarnac i cały czas podjadam słodkie...:(

ja wlasnie zjadlam bułkę orkiszową i troszke twarogu 0 % tłuszczu ...zaraz kolejna kawka....:) Myszeczka witaj

kazdy moze....... tylko ja przy was to prawdziwy olbrzym jestem heh

to i ja sie przylacze ale od jutra bo dzis to juz niezle dzien zaczelam :P waze 100kg wiec chcem na poczatak spasc o jakies 20 kg a puzniej zaloze kolejny etap razem bedzie razniej :D

Czesc dziweczynki:) jestem na diecie Gillian juz od 2,5 tygodnia i stracilam 3 kg:) obecnie waze 64 ,a do celu brak mi okolo 9 kg moge pomoc jesli chodzi o wsparcie,przepisy itp:) tamagoci - co to za data w stopce?czyzby urodziny twojej coreczki? pytam,bo to data urodzin mojej ukochanej corci,hehe tylko,ze moja ma 9 lat:) moj jadlospis na dzis : sniadanie: szklanka cieplej wody z cytryna drugie sniadanie: koktajl owocowy obiadek: potrawka z ciecierzycy z warzywkami podwieczorek: satatka z tunczyka ,papryki ,ogorka i jogurtu:) kolacja: jakis owoc:) uwierzcie,ze nie jestem glodna i po kazdym posilku jestem bardzo najedzona,nie czuje ochoty na slodycze,ani na tp:) pije duzo wody i herbatek ziolowych nauczylam sie jesc regularnie i o stalych porach,malo tego,wciagnelam moja ukochana rodzinke do zdrowego jedzenia i to jest super:)zamiast slodkich platkow rano dostaja zdrowy i pozywny owocowy koktajl pozdraiwm i trzymam kciuki ,piszcie co jecie:)

wow ciesze sie ze tyle juz was:) hejka dziewczyny u mnie szkopuł...ze ja kisze w pracy od 9-17 i nie mam jak przygotowac i podgrzac jedzonka ja w domku mam surowke z sałaty lodowej pomidorka i papryki plus szczypiorek z jogurtem naturalnym , dalam tez troszke sera feta i tym sie zapcham :)

A ja wczoraj kupiłam 3 pary za ciasnych spodni. tzn w udach w miare dobre ale nie dopinam sie, rakuje jakies 3-4 cm wiec motywacje mam wielka. daje sobie 2 tygodnie zeby sie w nie wcisnac.

W koncu jakies rozsadne odchudzanie, co za mila odmiana na forum ;) kami80 a masz w pracy jakas lodowke chociaz? Ja do pracy czesto biore np. salatke z piersi z kurczaka + jakies warzywa, salata, pomidor ogorek itp. z jakims sosem np, z oliwy z oliwek. Albo serek wiejski z dodatkami (np. platki owsiane, jakies owoce). Dobrze smakuje, nie trzeba podgrzewac, no i najwazniejsze, ze zdrowe i mozna sie tym najesc :)

no ja mam blisko sklep spożywczy zatem kupuje sobie jakies serki i warzywka z tym nie ma problemu dzis wyskoczylam po twaróg i 2 bułki orkiszowe......jeszcze z tego musze zrezygnowac ...moze jakies chrupkie pieczywko

tez kupilam za małe wranglery a teraz sa mi juz luzne ;) hmmm calkiem milo hehe ale az 3 sztuki dobra jestes no to teraz solidna dietka hehe

tak tak solidna dietka. miejmy nadzieje ze sie uda. musze sie w nie wcisnac, tak jak pisałam wczesniej daje sobie 3 tygodnie na poczatek. narazie leza w szafie i kusza ale nawet nie probuje nic zdzialac bo sie wkurze.

u mnie pol szafy to rzeczy moje ukochane ,w ktore nie wlaze z rok hehe:) juz jedne spodenki ogarnelam ,pozostaje reszta wiec motywacja rozsadna:),rzucilam palnie i dlatego zaczelam wiecej jesc ale swierdzilam ostanio,ze jem w nudow dlatego tylko kg wiecej,dlatego ruch kochane ruch i zajecie nie pozwalajace siedziec przed tv godzinami :) kiedy ogladam ulubiony program to krece np hula hopem oo :)

A więc najpierw zaczęłam stosować dietę 1000 kalorii (schudłam ponad 2kg), potem kopenhaska i wytrwałam na niej tydzien ( schudłam na niej 3 kg), nastepnie pojawiły sie najpierw weekend majowy, potem grill, potem komunia u rodziny i jeszcze jedna jakas dodatkowa imprezka i mimo to kilogramy nie wrocily. No i własnie od wczoraj zaś zaczełam walkę, tzn moze nie walke bo ja nie walcze, poprostu sie ograniczam i jest mi z tym dobrze, troche cwicze i mam nadzieje ze te 4-5 kg szybko zleci.

fajnie:) ja też sie teraz muszę wziąć za siebie, bo sie troche zaokrągliłam tu i ówdzie ;) niby tragedii nie ma,ale źle sie z tym czuję :)

hej kochane, ja sie przyłączam Waze obecnie 62 kilo, mam 165 wzrostu i chce ważyc ok 55 kg Od od 1 maja jestem na diecie, najpierw przez 2 tyg ograniczałam jedzonko, potem zachciało mi sie szybko schudnac i zaczełam kopenhaska, ale jest to okropna dieta, co z tego ze schudniesz w 13 dni chocby 10 kilo jak po schudnieciu bedziesz wrakiem czlowieka ktory ledwo bedzie mial sile do lekarza isc, ja 2 dnia zemdlalam, wiec od razu narka. Od 15 maja zaczełam diete proteinowa i schudłam na niej 2 kilo na razie. Głodu nie ma, dobrze sie czuje i chudne, takze jest ok.

ooo jak was duzo:) fajnie ja dzis chyba nie dietkowo ale bez slodyczy i podjadania zjadlam w domku 2 tosty z serem i szynką takie z sandwicha potem u kolezanki troche surówki i tez tosta odmówiłam to mi sama nałożyła,,,,,,, na wieczór kefir :) trzymajcie sie heh

Witam Was dziewczyny. Jak samopoczucie?? Ja właśnie piję kawkę i za jakieś 2 godzinki idę po córkę do przedszkola. Na wadze zaś mniej, miałam się ważyć co 3-4 dni ale dzisiaj nie wytrzymałam i wlazłam. Na szczęście miłe zaskoczenie. Miłego dnia życzę.

gratulacje nic tak nie motywuje jak spadki !!!! ja dzis nie jem za duzo a jestem juz glodna od rana płatki fitness jogurt activia tez płatki narazie nic wiecej dopiero w domku cos zjem