Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok!!!!!

kto z krakowa? co z tym schroniskiem?

Polecane posty

Gość szok!!!!!

żałuję że mieszkam za daleko, ludzie! władze schroniska wypuszczą psy z klatek kiedo woda wejdzie do środka! będzie za pózno, potopią się! proszę, może ktoś z was może się zgłosić, każda jedna duszyczka jest ważna- trzeba je przygarnąć na kilka dni!!!

Gość szok!!!!!
up up

Gość mini555
też bym pomogla, ale mieszkam 100 km dalej :o

Gość szok!!!!!
tak jak ja. jakbym miała auto chyba bym pojechała... strasznie mnie to poruszyło

Gość agat 88
ja wezme kilka zwierzaków na parę dni. Gdzie to schronisko?

Gość agat 88
ok, więc trzeba tam po prostu zadzwonić.

Gość szok!!!!!
11.02 Alertowicze z Krakowa piszą do nas, że zagrożone jest schronisko. - Ludzie sobie jakoś poradzą, a zwierzęta? - pytają. Reporterzy z Krakowa ustalili, że rozpoczęła się już ewakuacja schroniska dla bezdomnych zwierząt przy Rybnej 3. Władze schroniska proszą, by odpowiedzialni mieszkańcy Krakowa, znający się na psach i gotowi pomóc skontaktowali się z schroniskiem tel./fax:(0-12) 429-74-72 , 429-92-41 lub przyjechali na miejsce. Potrzebne są osoby, które na kilka dni przygarną schroniskowe zwierzęta. w kędzierzynie kożlu jest gorzej. toną

Gość kraaakowiankaa
kurcze! Mogłabym przygarnąć ze 2-3 kociaki, ale skoro już sie rozeszły, to lipa. :( Sama mam 2 psy w tym boksera, wiec duży psiak nie przejdzie. Do tego mieszkam w bloku. Szkoda, że dopiero teraz dotarłam do domu i dowiedziałam sie o schronisku. :(