Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naomi123.1

CZY ON MNIE ZDRADZA???????

Polecane posty

Gość Naomi123.1

Witam, Musiałam wyjechać na kilka dni. Mój narzeczony został w domu sam. Po powrocie znalazłam w kompie maila o treści " wiesz jak ty facetów przyciągasz!:) taka laska z ciebie że zwariuje zaraz:)serio juje , nie wiem czemu to ci pisze a, ale chce bys wiedziała.Buziak:)" a w kolejnym napisał "juz zwariowałem". Nie wiem co mam o tym sądzić. On twierdzi że to tylko koleżanka, ale ja nie jestem pewna czy to faktycznie tylko koleżanka. Miałyście takie doświadczenia - podzielcie się opiniami. Mężczyzn proszę o skomentowanie pod kątem co myśli mężczyzna pisząc takie słowa do kobiety.

Gość dejsiii**
TAK:)

Gość na razie szuka okazji
i jest na najlepszej drodze do zaliczenia;)

Gość jakajakajaaaa
jestes taka naiwna,ze się pytasz czy Cie zdradza??? Pisze do jakiejs laski,ze jest taka pociągająca,ze zaraz zwariuje a Ty mu wierzysz,ze to tylko kolezanka ?:) Zastanow sie......ja bym mu dała po pysku i tyle by mnie widzial

Gość karolinapaowpo
nie wiem,ale wiem ze do mnie zaden kolega tak nie pisał chyba ze zanosiło sie na flirt i cos wiecej.

Gość gość11111111
do postu powyżej, to niech da mu drugą dziurę, albo i do buzi weźmie-to będzie 3 dziura, może wtedy nie zdechnie jak kot

Gość Naomi123.1
To skoro jest mu ze mna tak źle to dlaczego mnie nie zostawi. Cały czas zapewnia, że mnie bardzo kocha. Nawet jak wyjechałam to zrobił mnóstwo rzeczy w domu o co nie prosiłam. Nie rozumiem tego. Też zastanawiam się czy powinnam z nim dalej być i dorastam do tego aby powiedzieć STOP!!!!!!!!!!!

Gość jakajakajaaaa
Nie rozumiesz??? Woli mieć dwie naraz niz jedną

Gość faceci???
Wielu mężczyzn kiedy poczuje sie pewnie szuka innej.

Gość polizacuvb
właśnie pisał do mnie wczoraj kolega,którego dziewczyna wyjechała na parę dni i też takie teksty sadził,żę jestem śliczna,mam piękną figurę i takie tam.Napisałam mu że jest żałosny.Mieszkasz w Polsce?

Gość Naomi123.1
Tak mieszkam w Polsce, a dlaczego pytasz??

Gość polizacuvb
TO dobrze,bo ten mój kumpel mieszka za garnicą