Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika-> weronka

Apel o zabieranie zwierząt z zalewanego schroniska kraków

Polecane posty

Gość nie spinaj sie tak dziewoja
ariane ojej musisz z dwoch stron napirac, mowie Ci nie spinaj sie tak, pomyśl lepiej o ludziachj ktorzy maja tam problem a nie bezsensownie a jakis zwierzakach na których i tak nie czeka i nikogo ich los nie interere

przejmuje sie soba i mi z tym dobrze , - zajebista postawa :) nie ma co nie piszę już nic bo to i tak gówno da szkoda moich słów, złych zimnych ludzi się nie zmieni, mam tylko nadzieję że zapłacicie odpowiednią cenę za to co gadacie żegnam 🖐️

Gość upssssssssssssssssssssssssssss
ADRIANE84 masz racje spadaj pouzalac sie nad zwierzaczkami...... ale jestes w mniejszosci....lepiej bys zrobila pomagajac samotnym starszym osoba pozostawionym na pastwe losu, albo zajela sie bezdomnymi nie z wlasnej woli, moze pomysl wiecej w takich chwilach o ludziach a nie psach....w chinach nie mieszkasz gdzie pies to podstawa wyzywienia:)))))

upssssssssssssssssssssssssssss muszę to dodać bo mylisz się bardzo, pomagam ludziom jak mogę, nie znasz mnie więc mnie nie oceniaj, nie zdziwiłabym się gdybym więcej pomagała tym ludziom niż wy, ale przecież wy wszystko wiecie najlepiej

Gość a mnie wkurwiajaaa
te psiary i kociary, kurde nie moge , pieskowi cos sie dzieje to sie mało nie zesraja, albo u mojej siostry w bloku jest taki moher co kotki na smietniku i w piwnicy dokarmia, juz nie raz siostra mnie prosiłą i musiałem odpowiedznio te koty potraktowac z oiwnicy razem ze szwagrem bo jebane chodza i sraja a ten moher im okno otwiera teraz juz spokoj jest bo okno zabilismy gwozdziami, a szwagier jak luknie ze baba zarcie sypie pod smietnik to idzie i do tego zarcia trutki na szczury dosypuje bo to sie pozniej rozmnaza i pol osiedla zasrane przez te koty jebane. A tak czytam tutaj ludzie jestescie chorzy , gina ludzie, traca dobytki a oni napierdalaja o jakis jebanych kotach i psach, kurwa psychole sie leczyc powinni

Ktoś zapytał, czy jesteś katolikiem. Jeśli jesteś, to pewnie wiesz, że oficjalną doktryna Watykanu jest tomizm egzystencjalny - teoria filozoficzna stworzona w średniowieczu przez Tomasza z Akwinu. Zdaniem Tomasza- a więc i Kościoła - wszystkie istoty żywe maja duszę - dusza jest tu rozumiana jako czynnik życia. Pewnie wiesz także, ze zachowanie wobec zwierząt ma znaczenie moralne. Pewnie wiesz, ze pogarda dla stworzenia jest pogarda dla jego Stwórcy, jest sprzeczne z motywem z Księgi Rodzaju: "I ujrzał Bóg, że wszystko co stworzył było dobre". Pewnie masz świadomość, że św. Franciszek nazwał zwierzęta naszymi "mniejszymi braćmi". Masz to wszystko w nosie, jak rozumiem. Twoja sprawa - i Twoja odpowiedzialność.

a zamiast usypiac chore i stare niechciane psy to sie laduje w nie kase i sztucznie utrzymuje przy zyciu az zdechna....lepiej ta kase na domy dziecka dac!!!!!!!!!!!

Gość nic juz z tego nie wiem.
Jesli ktos jest w stanie pomoc to niech pomoze , a jak ktos ma to w dupie, to niech sie nie udziela..

a mnie wkurwiajaaa chory to jesteś Ty, jesteś zwykłym ludzkim śmieciem wypranym z uczuć i mam nadzieję że spotka Cię wszystko co najgorsze, pamiętaj śmieciu że los lubi odpłacać za krzywdy wyrządzone innym

Gość ekhm....
ale sie usmialam jak ktos ma kota w domu to musi smierdziec i byc brudno buhehe ja sprzatam w domu co 2 dni pozatym kot prawie nie gubi siersci nie smieci nie brudzi nie rozrabia kuweta sprzatana codziennie kilka razy jak ktos przychodzi i nie wie ze mam kota nawet sie nie orientuje nic nie czuc ewentualnie zapach las bo tak pahcnie moj zwirek i jeszcze jedno koty psy nie sa rzeczami sa ssakami tak samo jak ludzie i rowniez czuja i maja potrzeby emocjonalne my ludzie mamy obowiazke sie nimi zajac bo przez rozwoj cywilizacji bodowanie osiedli zniszczylismy ich naruralne srodowisko do zycia i stwazamy zagrozenie dla nich przez np rozjezdzanie ich na drogach

Gość ekhm....
a jak tak jestes za suypianiem to moze ciebie uspic po co uttzymywac taka bezduszna istote jak ty pisze istote bo ludzie jednak maja uczucia empatie zrozumienie wspolczucie itd ty ich nie masz nie zaslugujesz na miano czlowieka

Gość do adrianee
ale masz fajne zyczenia w stosunku do mnie ale jak na razie jest u mnie wszyto w porzadku w baaardzo dobrym porzadku, jetsem baaardzo szczesliwy wszystko mi sie udaje nie mam problemów i pewnie tak juz zostanie ale to jest dzieki moim przekonaniom tak właśnie prowadze swoje zycie ze niemalze wszystko wychodzi, a co do wiary tak jestem katolikiem ale wierze w Boga a nie w księży, watykan i tych darmozjadów

Gość ekhm....
i dalsza rozmowa z takimi malostkowymi bezdusznymi ignorantami jak ty sensu nie ma z czyms przypominajacym czlowieka z wygladu poprostu sie nie rozmawia zbey dyskusja byla rzeczowa i udana czlowiek musi wykazywac sie empatia ty jej nie masz i warcz tu sobie przeciw psom i kotom do woli nikt nie ma zamary przejmowac sie Twoim belkotem milego dnia

jak można wierzyć w Boga i być takim okrutnym potworem, tak zyczę Ci aby los odpłacił się Tobie za to co robisz tym biednym zwierzętom, to chyba sprawiedliwie życzenie czyż nie? to prawda szkoda się tutaj udzielać, niektórzy tylko potrafią pluć i umoralniać a sami innym ludziom nie pomagają

Gość alez ja nie wrczee
ja z pelnym wyluzowaniem mowie ze to jest chore co piszecie, a to one sie spinaja i nerw je bierze alez po co trzeba byc wyluzowanym, bo życie jest piękne i trzeba korzystac co ja robie i wam zycze

Gość kulczycka wieslawa
Wkurzaja mnie tu co niektorzy.Gadacie ze psy i koty smierdza?? No u Was to na pewno by smierdzialy,bo sami macie centymetrowy ser pod napletem i wszy z brudu.Ja mam kota i 2 psy.Sa zadbane i pachnace.Do tego nie porownujcie zwierzat do ludzi,bo one sa wierne i kochaja bezgraniczne.Ludzie powinni od nich brac przyklad.Mieszkam z matka i na wiecej psow mi nie pozwala,jakbym byla na swoim to na pewno bym przygarnela te biedne istoty.

Gość kulczycka wieslawa
Wkurzaja mnie tu co niektorzy.Gadacie ze psy i koty smierdza?? No u Was to na pewno by smierdzialy,bo sami macie centymetrowy ser pod napletem i wszy z brudu.Ja mam kota i 2 psy.Sa zadbane i pachnace.Do tego nie porownujcie zwierzat do ludzi,bo one sa wierne i kochaja bezgraniczne.Ludzie powinni od nich brac przyklad.Mieszkam z matka i na wiecej psow mi nie pozwala,jakbym byla na swoim to na pewno bym przygarnela te biedne istoty.

upssssssssssssssssssssssssssss -w życiu nie czytałam gorszych bzdur.Współczuję bo to nieuleczalne:( A co do tego,że lepiej dać na domy dziecka-mogły się 1 z drugą nie puszczać, a faceci zabezpieczać to nie byłoby też problemu!!!Nie pomyśleli.Przecież to HOMO SAPIENS-najwspanialszy i najmądrzejszy gatunek.Zwierzęta są bezbronne i potrzebują pomocy.Ale ktoś taki bez krzty empatii jak ma to zrozumieć????Współczuję Twojemu psu.

Gość kulczycka wieslawa
hahaha ze niby lepiej pomoc potrzebujacym co potracili dobytek? ;D A ch*j mnie obchodzi ze buduja domy tam gdzie powodzie.Ja mieszkam w starej splesnialej kamienicy i nie narzekam.Nie musze ubolewac nad utraconym dobytkiem bo nic cennego nie posiadam.Zachcialo wam sie budowac domy to radzcie sobie sami.Mi jakos nikt reki nie podal.LUDZIE TO ZWYRODNIALCY.NIE MA GORSZYCH ISTOT NA ZIEMI.Zwierzeta przynajmniej potrafia okazac wdziecznosc

Ariana-Pozdrawiam, dobrze wiedzieć,że tacy ludzie istnieją!:):):)

To nie wina zwierzaka że jest w schronisku, a jego właścicieli że mieli zachciankę i się jej pozbyli, idioto! A jakby się ludzie nie dupcyli na potęgę bez zabezpieczenia, te pieprzone homo bardzo ledwo sapiens, to by domów dziecka nie było, debile nie biorą odpowiedzialności za to, co robią! I ja wolę dać kasę na zwierzaki i uartować zwierzaki niż biedne dzieci, bo o dzieci to się powinni ich rodzice troszczyć, a o zwierzeta nie ma kto!

Ja mam w domu 2 psy, królika i 5 żółwi, pachnie i jest czystko, jak ktoś jest brudas i nie umie dbać i sprzątać to mu będzie śmierdzieć, u mnie czysto i nie czuć ani nie widać że zwierzęta są, aż strach pomyśleć w jakim środowisku się musisz obracać że od zwierząt śmierdzi, znajomi i rodzina nieźli syfiarze muszą być, nie poszłabym do takiego domu jak Twój bo później 4h w wannie i dezynfekcja!

ale jestescie pojebani moherowe berety a skad sie tyle psow i kotow bierze???? tylko pojebancy pozwalaja sie kundlic zwierzynie na potege i stad tyle schronisk wszystkie stare i chore psy do uspienia a psy do kastracji i po problemie:

Noctua pozdrawiam Cię również ciesze się że są ludzie którzy myślą jak ja :) Odnośnie mojego rzekomego spinania się i rzucania, wyjaśnię to może nie każdy potrafi to skumać, są tematy w życiu do których jestem zdystansowana jednak jeśli chodzi o dręczenie zwierząt, bądź ludzi, jeśli chodzi o okrutne poglądy i znieczulicę to niestety ale nie będę obojętna, bo jeśli miałabym mieć dystans i luz do wszystkiego to byłaby robotem a nie człowiekiem, mam w domu dużo zwierząt jak na moje warunki ale nigdy nie czułam tu smrodu po prostu o nie dbam, jeśli chodzi o ludzi to ich los również nie jest mi obojętny, skoro już tak mi się zarzuca że nie pomagam ludziom to ciekawa jestem czy Upssssssssssss coś zrobiła kiedyś dla drugiego człowieka czy tylko tak po prostu umoralnia moją osobę? nie będę się przechwalać jak ja pomogłam bo pewnie tak byłoby to odebrane jako przechwałki, a co do spinania się, muszą być tematy w których reagujemy emocjonalnie bo inaczej bylibyśmy zimnymi obojętnymi ludźmi, to na tyle pozdrawiam ludzi o wrażliwych sercach 🖐️

Skąd? Z LUDZKIEJ GŁUPOTY BARANIE, bo ludzie nie wysterylizują bo im kasy szkoda!

ona jeszcze dodaj ze chodzisz za psami i gowna ich z trawnikow sprzatasz hahahahh

upssssssssssssssssssssssssssss Ameryki nie odkryłaś z tą kastracja, fundacja w której jestem wolontariuszką od dłuższego czasu prowadzi kastrację i sterylizację bezdomnych kotów, każdy świadomy człowiek kastruje badz sterylizuje zwierzę zwłaszcza że na starość takie zwierzęta mają problemy zdrowotne

ARIANE84 ja tez w stopce sobie pajacyka i jakies tam inne linki z pomoca powklejam i bede sie puszyc ze ja bardzo pomagam

upssssssssssssssssssssssssssss - a czy to wstyd sprzątać po swoim psie? Zwierzę bierze się ze wszystkim i z przyjemnościami i z obowiązkami.A jak byś nie wiedział (brak paru komórek) to w schroniskach psy są kastrowane a suki sterylizowane, podobnie z kotami. P.S. Nie nazywaj mnie moherem, co najwyżej po***ną:) bo jestem niewierząca:)!