Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika-> weronka

Apel o zabieranie zwierząt z zalewanego schroniska kraków

Polecane posty

Gość Weronika-> weronka

http://wiadomosci.onet.pl/2681,2172262,apel_o_zabieranie_zwierzat_z_zalewanego_schroniska,wydarzenie_lokalne.html

Gość ja pierdoleee
ludziom dobytki zycia zabiera a oni jakimis pchlarzami sie przejmuja matko

trzeba wszystkim pomagać!! a nie jak tylko człowiek chce pomóc zwierzęciu to zaraz się odzywają te debilne argumenty o ludziach, przecież to że ktoś pomoże zwierzakowi nie umniejszy pomocy dla ludzi, trzeba o wszystkich pamiętać egoiści :O

Gość a idz w cholereee
śmierdza wszedzie sraja na chodnikach na trawnikach a fuuuj

wiesz co takie argumenty to sobie za przeproszeniem w dupę wsadz, niektórzy ludzie bardziej śmierdzą o zwierząt i mam tu na myśli inny smród :/

Gość pewnie smiesznie wygladasz
a ja nienawidze psoe kotow i innych i ciagle je przeganiam a jak sie jakis nawinie to i w piłke pogram ha ha ha

I NAPISZAŁ TO PEWNIE KATOLIK.....PIERDOŁA JEDEN......O TYM, ŻE zwierzat mu nie żal......ja pierdole....co za idiota

więc skoro was tak te zwierzęta nie obchodzą to na CHUJ tutaj wchodzicie! tępe buractwo :O

Gość upssssssssssssssssssssssssssss
sama mam w domu wielkiego kochanego psiaka, ale w takiej sytuacji jak ta w krakowie lepiej te psy usypiac i zajac sie pomoca dla ludzi.....

Gość mozejaksieutopia
to bedzie im lepiej niz u zlych wlascicieli czy w schronisku

Gość anette1111
a prawda niestety jest taka że ludzie którzy nie lubią zwierząt nie są zdolni polubić ludzi

tak to jest z ta porąbaną rasą ludzką. Pies by się zesrał z radości na widok człowieka a ten ma go w dupie. Bo czuję sie wazniejszy i kurwa lepszy, bo ma rozum. Pierdoleni egoiści bez uczuc.

Pomarańczowy idioto Idz "szokować " tymi rewelacjami swoją babunię, pryszczata nastoletnia miernoto.

Gość ludzie są gorsi niż zwierzęta
innych ludzi mają gdzieś, to myślisz że się psami i kotami przejmują:(

perfekcjonistko ze wsi......a ty masz psy w domu czy na lacuchu przy budzie?

Gość no to wam odpowiemmm
po pierwsze bawi mnie wasze oburzenie, nie spinajcie sie tak bo jeszcze jakas żyłka Wam pęknie, i tak nie jestem małolat tylko juz swój wiek mam, pryszczaty tez nie jestem, jesli chodzi o psa tez mam (nie na łańcuchu), no ale na pewno nie w domu bo tylko chorzy ludzie trzymaja psyw domu, generalnie jesli ide do kogos kto ma psa i zobacze ze on jest w kuchni to nigdy u tej osoby nic nie zjem z obrzydzenia i staram sie juz tam nie chodzic, a reasumujac co mnie obchodza jakies psy z jakiegos schroniska, bardzo madrze ktos napisał powinni je uspic i zajac sie ludzmi bo im pouciekaja i beda chodzic i srac na chodikach bee obrzydliwstwo, acha i jeszcze jedna tak jak ktos napisał mój pies moze sie zesrac z radosci to np. na pewno nie dam mu polizac dłoni bleee i wogóle dojść do siebie bo przewaznie jestem elegancko ubrany io mnie pobrudzi i co wtedy, pies to jest pies jego zadaniem jest pilnowanie posesji a nie jakies bzdury wymyslać

bo to jest tak, jak człowiek pomaga zwierzęciu, udziela się gdzieś to zaraz jest zarzut a LUDZIOM TEŻ POMAGASZ? a na ogół zarzut ten wysuwa jakiś cieć który sam nic dobrego dla innych nie robi, najpierw sami pomagajcie ludziom jak jesteście tacy święci a nie obrońców zwierząt się czepiacie, to kto ma im pomagać jak nie my? ludzie też otrzymują pomoc więc nie wiem po co ta histeria a skoro ktoś np może uratować zwierzaka nie jest zalany i mieszka sobie w ciepłym mieszkanku to czemu władze mają o taką pomoc nie apelować? i zgodzę się tutaj z jedną wypowiedzią że jak ktos gardzi zwierzętami to dla ludzi też taki będzie, potwierdziło się to w moim życiu wiele razy

to jak jestes taka milosniczka to czemu tych pieskow nie zabierzesz do siebie.....

no to wam odpowiemmm to szkoda że nie jesteś pryszczatym małolatem, wtedy możnaby ewentualnie Twoje głupie poglądy jakoś wytłumaczyć, a tak to jesteś tylko starym niewrażliwym głupcem

Gość ludzie są gorsi niż zwierzęta
ja bym zabrała jakiegoś kota lub psa gdybym mieszkała w krakowie. - Tak nakazuje wrażliwość. Ale to trzeba być człowiekiem a nie głupim bucem:(

Gość stary tez nie jestemm
ha ha ha, psa czy kota w domu ło matko ale syf musi byc , a jaki smród, zawsze uważałem ze bezpańskie psy powinny być utylizowane, bo szkoda pieniedzy na te schroniska

żebyś się nie posrał z podniecenia, a ja uważam że powinni być wybijani tępi i okrutni ludzie, przez takie jednostki świat jest jaki jest

ludzie potracili dobytki calego zycia, czasami kogos z rodziny a wy sie uzalacie nad zwierzakami.......przygarnijcie do siebie jakis powodzian to lepiej zrobicie....bo ludzie nie rodza sie w tak duzych miotach jak psy czy koty, one sobie rade dadza a ludzie zostawieni samemu sobie w takim polozeniu nie!!!!!!!!

świetny pomysł z tym demotywatorem, dobrze że są jeszcze porządni ludzie :)

upssssssssssssssssssssssssssss strasznie tępa strzała z ciebie jest niestety, nikt pomocy ludziom nie zabiera a pieprzenie że zwierzęta sobie pomogą? co to za bzdety, pies bez człowieka jest skazany na śmierć tak ciężko to skumać? :O

Gość nie spinaj sie tak dziewoja
bo Ci żyłka pęknie , i lec pare sierściuchów i pchlarzy zabrac troche Ci posmrodzą , ale ja sie wcale nie podniecam jestem na maksa wyluzowany jak zawsze a wiesz dlaczego bo sie nie przejmuje bzdurami typu jakis tam psów czy kotów czy Bóg wie czego , przejmuje sie soba i mi z tym dobrze , a Ty sie tak nie rozdraznij luzik kobietko pełny luzik i daj sie toczyc życiu samemu a pchlarzy olej i nie zakrzataj sobie główki zbednymi informacjami i z błachostek nie rób problemu