Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość procomforttt

snil mi sie dzisiaj moj wlasny slub

Polecane posty

Gość procomforttt

ze nie chcialam do niego pojsc, bo byl z innym facetem niz sie teraz spotykam. i mialam watpliwosci bo nie chcialam tamtego skrzywdzic. ale jak zobaczylam przyszlego meza to sie zgodzilam ;) a z tym co sie teraz spotykam to ciagle mam watpliwosci czy to ciagnac. myslicie ze to cos oznacza? w senniku pisala ze to oznacza samotnosc :( ;(

Gość zefiryna
Nie chcę Cię martwić ale to oznacza , że jeszcze długo będziesz sama. Mnie się po raz pierwszy własny ślub śnił pięć lat temu, jak rozstałam się z ex. Nigdy nie mogłam dostrzec twarzy rzekomego wybranka. Tych snów tak z lekko dziesięć było w różnych odstępach czasu. Cieszyłam się , że może kogoś poznam? Niestety do dziś jestem sama :(

Gość procomforttt
no to mnie zalamalas 😭

Gość malutkaxxx
nie wszystkie sny sa prorocze:P mi sie co kilkanascie dni snia zombie i czy to znaczy ze kiedys jakis zombie zje moj mozg? :P

Gość michał michał
to są twoje pragnienia zmian. Rutyna cie zżera. ot, co. każdy jest kowalem własnego losu.

Gość procomforttt
no wlasnie marze o slubie, i ostatnio czesto o nim zartowalam z facetem wiec moze faktycznie byl odbiciem moich prganien. w jakims senniku pisze ze slub zoancza spelnienie zyczenia. wiec rozne interpretowane jest. i ze oznacza rowniez smierc :O

Gość michał michał
a narzeczonym często śnia sie śluby... czyli stres daje sie wezs naki. Po porstu wyobrażasz sobie jak by to było. i jednocześnie nie jesteś w 100 % pewna czy to ten właściwy. Głowa do góry.