Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @@@@@

Jak to jest z tymi brzuszkami?:)

Polecane posty

Serki wiejskie już też przerabiałam,ale z ogórkiem i rzodkiewką;D Ale szczerze mówiąc już mi bokiem wychodzą:P chciałabym zrobić chociaż tydzień przerwy i zamienić na coś ten ser stąd moje pytanie:)

wydaje mi sie, ze jesc bez przerwy to samo to tez mija sie z celem, bo w koncu sie naprawde odechce tego zdrowego zywienia, wiec warto sobie urozmaicac:)

Pewnie ze tak :) Dlatego napisalem, ze jak nie mozna na cos patrzec, to zmieniac smialo ;) Ja poki co serki wiejskie moglbym jesc kilogramami ;) tylko dodatki zmieniam ;) Pozniej bede kombinowal na co zamienic ;) Jakby co, to bede wsuwal jajecznice ;) Wczesniej tak robilem, zwlaszcza w dni treningowe i bylo ok. Ewentualnie mozna wywalic czesc zoltek i zostawic bialka, zeby mniej tluszczu bylo.

Będe już chyba trochę natrętna:P Ale chciałam się zapytać co myślicie o 8ABS? Bo A6W to nie na moje możliwości,próbowałam ale nie zbyt dobrze mi szło:S Brakuję kilka kg do szczęścia:) Na pierwszym miejscu ruch:)) Brakuję kilka kg do szczęścia:) Na pierwszym miejscu ruch:))

Gość ciekawaaaaaaaa11
;>;> ??

Gość UppppppUppppppp000