Emili10 0 Napisano Maj 19, 2010 Witajcie, ponieważ muszę szybko schudnąć, postanowiłam od jutro zastosować dietę kopenhaską. Co o niej myślicie?? Jakie macie doświadczenia związane z tą dietą?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakos tak Napisano Maj 19, 2010 Witaj, ja od jutra takze zaczynam kopenhaska:) juz ja kiedys stosowałam i schudłam i wtedy bylo rewelacyjnie nie pamietam ile wtedy schudłam ale zadowlonona byłam i chce powtorzyc jeszcze raz dla samopoczucia i kondcji ciała:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzdurcia 0 Napisano Maj 19, 2010 stosowłam kiedyś, ciężko na niej wytrzymać, ale szybko się chudnie :) często zamiast befsztyku z sałatą piłam kawę z łyżeczką cukru, bo nie znoszę sałaty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agawa_Agawa 0 Napisano Maj 19, 2010 Szybko sie chudnie, ale bardzo źle sie czułam, słabo, nie miałam siły na nic i potem i tak było jojo, więc kicha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iwonkka22 Napisano Maj 19, 2010 ja też od jutra zaczynam\;0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bzdurcia 0 Napisano Maj 19, 2010 to może i ja się przyłączę...?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carmelina_1988 0 Napisano Maj 19, 2010 witam ;)) jakis czas temu stosowalam kopenhaska tzn bardzo podobna wzorowalam sie na niej. bardzo syzbko chudlam. Chcialabym powtorzyc sukces wiec i ja od jutra zaczynam ponownie ! tzn musze przyznac ze jezeli chodzi o kawe to pije bez cukru ale z odrobina mleka... od jakiegos czasu zwlekalam z rozpoczeciem diety no ale teraz jak ejst tylko okazja dolaczyc do kogos to bardzo chetnie ! bo razem razniej ;)) jutro sie zmierze i zapisze wyniki pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili10 0 Napisano Maj 20, 2010 Fajnie dziewczyny że nie bedę sama. Czy mam podesłać menu , które ja stosuję?? Postanowiłam, że zamiast kawy, będę piła herbatę z łyżeczką cukru.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atena35 0 Napisano Maj 20, 2010 szybsza jest DIETA PROTEINOWA...............i skuteczna....kopenhadzka cie troche wyniszczy........poczytan....tu sa takie tematy idnośnie diety PROTEINOWEJ.......................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atena35 0 Napisano Maj 20, 2010 PROTEINOWA dieta DR DUKANA..................POLECAM......JESTEM NA TEJ DIECIE I NORMALNIE SZYBKOŚC W ODCHUDZANIU JEST NIESAMOWITA......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carmelina_1988 0 Napisano Maj 20, 2010 hej ;) ja pije kawe z mleikeim (bo ogolnie nie potrafie zyc bez kawy). wiem ze dziesiaj dopeiro 1 dzien a do konca jeszcze daleko.. ale planuje po tej diecie wlasnie przejsc na dukana .. albo dabrowska... lubie kopenhaska.. przez pierwsze dni jets sie oslabionym ale poznejneij to mija ;) jest to konkretn dieta nie wierze ze mozna schudnac na neij 20 kg (jak gdzie neigdzie czytam) ale mysle ze spokojnie 5 w 2 tyg to bezproblemu ;)) zaraz biore sie za pomiary ;)) powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakos tak Napisano Maj 20, 2010 no dzisiaj pierwszy dzionek jakoś leci bo ciepło jest:) zjadłam pierwszy raz w życiu zpinak:D a kopenhaską chyba setny rz juz robię hehe zawsze brokułami go zastepowałam.. świeży szpinak nawet smaczny:) teraz wyczekuje na kolacyjkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili10 0 Napisano Maj 20, 2010 Hejka, a ja I dzień całkiem całkiem. Kawę zastąpiłam herbatą - ale niestety nie znoszę kawy. Pije dużo wody niegazowanej i pozwoliłam sobie na miętę Nie mogę się doczekać kolacji - mięsko to będzie mi dziś wyjątkowo smakowało:) Boje się że nie wytrzymam wieczorem, bo wtedy zazwyczaj łapie mnie głód, aczkolwiek wczoraj zrobiłam próbę i od 18:00 nic nie zjadłam:) Dziewczyny życzę powodzenia - ja dziś w ramach relaksu robię syrop piniowy i niestety sprzątam po remoncie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carmelina_1988 0 Napisano Maj 20, 2010 jakos wytrwalam przez dzisiejszy dzien ;) nie przekroczylam 500 kcal - jestem z siebie dumna :D zaczelam prowadzic pameitnik na vitalia.pl - ma to mi pomoc w mojej motywacji :) teraz jak nigdy w zyciu jestem zdeterminowana do zrzucenia kg:) musze przyznac ze zbieralam sie od dluzszego czasu do tej diety ale jak wczoraj zobaczylam ten temat to stwierdzilam ze z kims bedzie przyjemniej sie odchudzac :) przelomowa data 20.05.2010r - rozpoczecie kopenhaskiej ;) rano zrobilam pomiary dla kontroli... waga pokazala 68kg przy 167cm moim celem jest waga w okolicach 55-57 kg ;) ale to tylko kwestia czasu i silnej woli :) a Wy z jakiej wagi startujecie? powodzenia ! ;)) **przepraszam za literowki ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emili10 0 Napisano Maj 21, 2010 Carmelina, o pamiętniku nawet nie pomyślałam - ale jest to pomysł. Może i ja się skuszę:) Ja też trzymam się dzielnie:) Problem jest jutro, ponieważ teściowa robi imprezę - ale że to kolacja to po prostu wybiorę to co jest w kolacji jutrzejszej. U mnie waga dziś to 72 kg - dodam że mam 180 cm wzrostu:) Chciałabym zejść docelowo do 65 - wątpię że się uda, ale wystarczy mi 68. Życzę powodzenia w dniu dzisiejszym- ja uciekam do pracy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carmelina_1988 0 Napisano Maj 21, 2010 hej hej co tak cichoooo ;)) ??? ja dalej trwam na diecie... dopiero 2 dzien.. no ale poki co jest wporzdaku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach