Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BoliMnieWaszaTepota

Kobiety, które miały więcej niż 10 facetów fizycznie to szmaty

Polecane posty

Gość witamwasglupki
facet, który napisał post pod moim pierwszym dokładnie powiedział jak jest... jestem typową bezwzgledną suką, która jak chce sobie pobzykać to po prostu uwodze jakieś ciacho, pieprze sie z nim a potem mówie mu papa i wali mnie to, że mam na koncie juz ponad 20 facetów mozecie nazywac mnie szmatą

Gość witamwasglupki
to przedostatnie nie ja pisalam... kiedys tez kochalam, ktos mnie tak zranil, ze teraz robie tak jak faceci, wykorzystuje... patrze na zyski... jestem typowa samica, ktora wie czego chce i zaden psychol mnie nie zmanipuluje, predzej go moj bat dosiegnie... bojcie sie slabbi impotenci, dostrzege was wszedzie

Gość witamwasglupki
po prostu lubie sie bzykac i to robie, o co ci chodzi? bede co tydzien miala nowego faceta w lozku i chuj cie to interesuje

Gość kobieta powinna miec jak
najmniej partnerow

Gość kok
.kazdy moze robic to co chce i z iloma chce. to sie nazywa WOLNOSC

Gość iihuuuhahahhahuuuhahaiiiiiihaa
W sumie jesli kobieta ma 30lat i wiecej jak 10partnerow to wychodzi na to ze co rok ma nowego, to wcale nie tak zle:D:D:D

Gość prawda w oczy kole ;]
hahahaha, to nie wolnosc, li k.urewstwo zadnych zasad i kierowanie sie popedem czyli powrot do poziomu zwierzatek

Gość zaden normalny facet
nie chce kobiety, ktora miala wielu partnerow

Gość kok
ale kobieta oczywiscie juz "musi chciec" faceta, ktory mial wiele innych.

Gość prawda w oczy kole ;]
nie musi, po co komu k.urwiarz

Gość witamwasglupki
a skad on bedzie wiedzial ilu ich bylo? jestem ostrozna, nikt tak naprawde nie wie ilu mialam kochankow... nikt... poza tym sa to sami inteligenci, ktorzy nawet nie spodziewaja sie jak sa robieni w trabe heheheh jesli w ktoryms naprawde sie zakocham to z nim bede - proste jak drut i jasne jak slonce, ale nie dla was psy kielbasa

Gość anonimowa i co mi powiesz
ja mam21 lat i mialam okolo 12 lub 14 nie pamietam dobrze...mam zamiar zaliczyc jeszcze wielu zycie jest zbyt krotkie zeby sobie e wiernaodmawiac wrazen i adrenaliny, oczywiscie takie opinie wymieniam tylko z przyjaciolka gdyz wiem ze nie spotka to sie nigdy z poparciem mezczyzn, moj facet mysli ze jest drugi i ostatnio...wiele nie wie ale im mniej wiesz tym lepiej, zdrada daje mi mnostwo bodzcow do zycia i co przynajmniej jesli jutro umre to wiem ze zylam, podrozowalam pieprzylam smialam sie pilam....bo co w zyciu tak naprawde jest wazne...bede wierna tylko ojcowi mojego dziecka a juz sobie wybiore odpowiedniego

Gość do anonimowa i co mi powie
szukaj sobie babiarza

Gość iihuuuhahahhahuuuhahaiiiiiihaa
Osz w morde 21 lat i juz tyle kutasow zaliczyla:D

Gość zero partnerow - wynik
najlepszy

moze ja z jakichs innych czasow jestem bo dla mnie suczka to taka dyskotekowa wytapetowana lalka w mini a nie zajebista laska, co innego byc zajebista laska z klasa a co innego suczka ktora lubi obracac sie w towarzystwie dresow (no bo to ze srodowiska hip-hopu a wiec i dresow wzielo sie okreslenie suczka, wlasnie na takie laski jakie opisalam wyzej). i wierz mi, ze normlany facet nie jest zainteresowany towarem ale kobieta. oczywiscie moze sobie spojrzec ale nie tyka. i nie mowie tutaj o zakompleksionym informatyku jak to okreslilej ale o normlanym facecie z klasa (nie mylic z lysym karkiem w srebrnym bmw na alufelgach). to tak gwoli wyjasnienia podstawowych pojec. ale co ja tam moge wiedziec skoro ja "facetow" nie znam.. :)

Gość normalny facet jest
zainteresowany porzadna kobieta, a nie taka ktora miala wielu partnerow

Gość gość
dosc kontrowersyjna teza

Gość gość
a ja mam 30 lat i nie mialam zadnego faceta, bo chcialam stracic dziewictwo z osoba ktora bedzie mnie kocgala po slubie, a jestem przez to posmiewiskiem calego narodu i pogarda facetow, faceci ze mnie drwia za to chetni sa poznawac laski z doswiadczeniem, takze temat sie kupy nie trzyma, zalozony przez jakies sfrustrowane dziecko, a kolezanki dogryzaja i wysmiewaja:( takze nie dziwnie sie, ze gimnazjalistki pchaja sie do lozka, przyznajmniej korzystaja z zycia, a ja je zmarnowalam, jeszcze wierzylam, ze bede wyjatkowa dla facetow i porzadna, a stalam sie posmiewiskiem :(

Gość gość
normalny facet jest 2010.05.20 zainteresowany porzadna kobieta, a nie taka ktora miala wielu partnerow x a porzadna kobieta jest zainteresowana porzadnym facetem, a nie meska d****** ktora sie z kazda i wszedzie puszcza

Gość gość
16.32 a ja Ciebie cenię i szanuję,jesteś wolną osobą,i to Twoja sprawa wcale się nikim nie przejmuj,ja też jestem osobą z zasadami każdy człowiek jest inny,a opiniami innych nie ma co się przejmować