Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość h&m

h&M gdzie ?

Polecane posty

Gość h&m

zalóżmy ze w moim h&m nie ma juz bluzki ktora mi sie podoba ..czy moge ja zamowic w sklep lub w interniecie ?

Gość lolkiiiiiiiiiiiiiiiiiz
o wlasnie podnosze

Wydaje mi sie, ze maja mozliwosc sciagniecia czegtos z innego sklepu. Pytaj przy kasie. Zawze mozesz znalezc jakas zyczliwa osobe tu lub na stylio, ktrej wplalcisz pieniadze i ona dokona zakupu. Jak tak zamawiam czasem rzeczy z Primarka :)

Gość h&m
a jak to zrobic nie jestem na stylio zajerestrowana

sklep internetowy jest tylko dla krajów skandynawskich, Niemiec, Austri Holandii i Danii http://shop.hm.com. jeśli jest to nowa kolekcja przypuszczam że znajdziesz ja na allegro z tym że cena może być wyższa niż w sklepie plus jeszcze przesyłka. najprościej jak radzi anxi podejść do sprzedawczyń i poprosić o sprawdzenie dostępności (tylko wtedy bluzka musiała u nich już być a najlepiej jak jest w innym rozmiarze wtedy dzwonią do innych sklepów w mieście. jeśli jej nie było nigdy to prawdopodobnie nie będą wiedzieć o jaką chodzi a h&m nie numeruje towarów tylko wszystko jest opisywane przez telefon i sprawdzane na wieszakach). 2 sprawa z jakiej kolekcji to bluzka? jeśli z fashion against aids to dopiero zaczynają się pojawiać. często jest także że niektóre ciuchy dochodzą później. wrzuć zdjęcie bluzki i miasto z którego jesteś to na forum ktoś ci powie w którym h&m niedaleko ciebie znajdziesz ją.

Gość h&m
hm w niemczech ..berlin .. kolekcja show powers i garden przepraszam nie pamietam nazw kolekcji dokladnie ale mysle ze wiadomo o co chodzi :D

Gość h&m
no troche tam rzeczy upatrzylam

garden już są resztki. nie wiem jaki rozmiar nosisz ale jeśli poniżej 40/L to już na pewno nic nie kupisz. nie ma nic w żadnym h&m. wszystko sprzedane. można je kupić jedynie na allegro gdzie osiągają wielkie ceny. ta kolekcja sprzedała się w ciągu 2 tygodni. bo była tania i ładna tu masz garden collection: http://www.hmthegardencollection.com/ teraz jest ultimate summer i wchodzi właśnie fashion against aids. wcześniej była garden i sonia rykiel nie wiem która to była show power. jeśli widziałaś ja z garden to może być jedna z 2. taka kolorowa? taki styl ulicy? młodzieżowy? popatrz na stronie sklepu online h&ma może tam są i pokaż które. to może ktoś powie gdzie są. kolejna kwestia to to że w berlinie są inne ciuchy niż u nas nie wszystkie się pokrywają i na odwrót.