Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrawrona

Czuję się wolna tylko wtedy gdy..

Polecane posty

Gość wrawrona
A ja sądze że..----> mnie praca nie uszczęśliwia....wszelki przymus mnie dołuje:(

Gość A ja sądze że..
Może dlatego że spośród tych rzeczy które można robić w życiu wybrałaś to co Cie nie satysfakcjonuje. I to nie jest Twoja wina wręcz uważam to za zaletę że znasz się na tyle że wiesz czego na pewno nie chcesz robić. Osobiście uważam że takie osoby mają największe szanse na spełnienie się zawodowo. W końcu po poszukiwaniach trafisz na co w co się wkręcisz a wtedy będziesz w tym co robisz najlepsza ;)

Nie jestem stworzona do pracy i widze że ludziom wokół tez się nie chce, więc nie pieprzcie głupot jakcy to wy pracowici i jak wam się chce. Kocham podróże. mogę się uczyć języków itd. ale praca, stres, terminy, poranki to nie dla mnie. a jak reszta tak lubi zapierdalać to tylko lepiej dla nas, jelenie będą na nas robić :D

Gość wrawrona
Jego pani----> no ale z czego żyć? Facet cię utrzymuje czy rodzice?

Gość wrawrona
A ja sądze że..----. na razie od 7.30 do 15.30 zachrzaniam na stażu (740 zł) w Urzędzie Skarbowym...mam dość:(.

jakoś pracować będę. studiuję i będę miała mam nadzieję wolny zawód. pracować trzeba i każdy to wie. to że lubię być wolna nie oznacza że zawsze jestem leniwa.. czasem lubię pracować i wyobrażam sobie spełnienie zawodowe. ale kocham wolność spanie długo itd. chciałabym pracować np.co trzeci dzień :D

Gość dadaadudud
anomalia---> są kobiety, które są na utrzymaniu mężów i ci panowie są dumni z tego, że ich kobieta nie musi zapieprzac w robocie a ich stac na to, żeby siedziała w domu i piłowała paznokcie.

Gość o mamusiu kochana
wrawrona A ja sądze że..----. na razie od 7.30 do 15.30 zachrzaniam na stażu (740 zł) w Urzędzie Skarbowym...mam dość . to wszystko wyjasnia:D jak bys dostawala 5 razy wiecej i bys choc srednio lubila swoje zajecie, to bys spiewala inaczej:D

Gość No przecież wcale nie trzeba
rano wstawać :D Wystarczy mieć wolny zawód, w którym można zarobić niezłe pieniądze raz na jakiś czas :) I jak masz ochotę i braki finansowe to wtedy bierzesz zlecenie, a jak Ci się nie chce to nic nie robisz:P

Najlepiej mieć taką pracę, którą się lubi :) mam nadzieję, że mi się to uda..mojemu chłopakowi się udało. Ma własny biznes, nie ma nad sobą szefa, robi to co kocha..ale pracuje ciężko, nie da się ukryć.