Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 15kgdoszczęścia

Drastyczne odchudzanie.

Polecane posty

Gość sabiiii
Hm ja zjadłam narazie jeden wafel ryżowy posmaroway cienko serkiem, ale wybieram się zaraz do kuchni po zupę ;))

Sypie wulgaryzmami? Bez przesady... Pojawilo sie co najwyzej jedno dosadne okreslenie... Ty mnie dziewczyna porazasz swoja glupota niestety, wiec "zdania nie zmienie" spodziewalem sie jak najbardziej. Nie wiem tylko czy to powod do dumy, czlowiek w wieku 18 lat powinien juz chyba troche myslec. Ale Twoje zycie, rob sobie co chcesz, mi od tego gorzej nie bedzie...

Gość mleko świeże
sorry dziewczyny ale moim zdaniem jesteście głupie jak buty; "drastyczne odchudzanie"? za chwile bedziecie mialy drastyczna nadwage z efektu jojo, bo nie potraficie pojąć ze to co robicie to nie jest droga to zdrowego trybu zycia. chetnie chciałabym zeby ktoras z was zamienila sie na moje miejsce; dostałam cholerna dietę od lekarza a najgorsze ze nie moge cwiczyc. jak juz zjem to nie czuje w ogole ze jestem najedzona. jedzenie nie sprawia mi zadnej przyjemnosci. nie macie pojecia jak to jest. najlatwiej bylo dla was, sorry za wyrazenie, "zeżreć" wszytsko co sie widzi a teraz wielka panika. żenujące.

Ja schudlem prawie 25 kg, ale nie od tabletek wywolujacych sraczke i nie w 1,5 tygodnia... I w glowie mi sie nie miesci, jak mozna ryzykowac zdrowie, zeby "cos komus udowodnic". Zreszta co udowodnic? Ja bym sobie najwyzej pomyslal "co za idiotka, dobrze ze nie mam z nia nic wspolnego", gdybym uslyszal co wyprawiasz. Lepiej zacznij sie konsekwentnie odzywiac, a nie opychac chipsami, a na drugi dzien faszerowac chemia i zygac... Udowodnisz co masz udowodnic, a problemy moga sie za Toba ciagnac latami... Chcesz cos komus udowadniac, to lepiej udowodnij ze potrafisz sie zachowywac jak dorosla osoba.

mleko świeże - żenujące ale prawdziwe. Żarłam, mówiąc sobie 'od jutra zaczynam'. i nagle obudziłam się z ręką w nocniku - do b.ważnego wyjazdu zostało trochę ponad 2 tygodnie. dlatego zrobię WSZYSTKO by jak najwięcej schudnąć. nie musicie mnie wyzywać od idiotek i głupców - ja wiem, że nimi jestem.

Rando - też schudłam 20 kg na diecie MŻ i ćwiczeniach. Wróciło przez moją wielką, pierdoloną głupotę. a teraz nie mam czasu na takie coś. Po prostu.

Gość mleko świeże
nie masz czasu? a jesteś świadoma ile czasu dziewczyno zajmie Ci naprawianie czegoś takiego? o ile w ogóle da się naprawić? chyba do końca nie wiesz na co się decydujesz.

Nie mam czasu. za 2 tygodnie muszę mieć płaski brzuch. a jest kurewsko tłusty. Mam tego dość. Może nie wiem... jak już mówiłam - ze względu na wiele czynników w przeszłości, jestem niedojrzała jak na swój wiek. może mój organizm zareaguje nie tak ostro jak piszecie. i tak katuję moje ciało od wielu lat - chudnę, tyję, chudnę, tyję... Rozstępów nie zliczę...

No to ciekawe czy nastepnym razem bedziesz miala czas na zrzucenie 30 kg, po efekcie jojo albo czas i pieniadze na bieganie po lekarzach jak sobie rozwalisz organizm...

Gość mleko świeże
zazwyczaj czynniki z przeszłości powodują że człowiek staję się bardziej dojrzały. może nie zareaguje???? takie przypuszczenie Twoje. powiem Ci tak: ja nie stosowałam żadnych głodówek a w życiu nie myślałam że mój organizm może tak zareagować na to co mu zaserwowałam a uwierz że nic strasznego to nie było- tak myśalałam:) :nie dopuszczę do jojo? zapewne ono się zapyta najpierw Ciebie czy może wpaść :)

Gość mleko świeże
aha, i jeszcze jedno; zapewne masz to gdzies ale moze rozważ słowa troche starszej kolezanki: ZADEN CZLOWIEK NIE JEST WART TEGO CO TY SOBIE MOZESZ ZROBIC-> czyt.TAKIEJ KRZYWDY. ZADEN, rozumiesz? niewiem komu Ty chcesz pokazac niby na co cie stac: byly chlopak czy znienawidzona kolezanka, ale uwierz ze oni beda Cie mieli gdzies, podczas kiedy Ty bedziesz walczyc zeby wrocic do normalnosci.

Gość mleko świeże
jak to znowu się "nażarłaś" ?

normalnie... na obiad zjadłam duuuży talerz ziemniaków, 4 sznycle jajeczne i mizerie (ze śmietaną). do tego pół paczki chipsów i kilka ciastek. i to nie koniec na dziś.:O

Gość nie mogę
i Ty nie dopuścisz do jojo? nie oszukuj siebie. Nic nikomu nie udowadniaj, idź do lekarza lub dietetyka i chudnij zdrowo ale powoli

Gość demi mur
kooorwaa,wiedzialam ze zezre.Matka kupila czekoladki i juz polowe zezarlam,a teraz zdycham bo najadlam sie obiadu ziemniaki z groszkiem,marchewka i cebula.Jestem zla na siebie ;/ czuje sie jak wieprz.Autorko Tobie tez wspolczuje.Co do tych tabletek to sa nielegalne i zamawialam z neta,ale teraz to ciezko na orginal trafic i osoby z nadcisnieniem i chorobami serca nie moga ich brac.Ale osobiscie odradzam,wiem ze i tak zrobisz swoje.Dopiero niedawno pojelam ze na zawsze musze zmienic sposob odzywiania,ale co z tego jak waga stoi w miejscu.Do cwiczen nie potrafie sie zmusic.Jedynie glodowka.Wolalabym byc anorektyczka z 30 kg niz taka tlusta beka

3 wafelki i pomarańcz =( Około 400 kcal? LIIIIIIPA!

Gość Katishka
Ja nie rozumiem po co sie tak niszczyć :( dziewczyny :( przecież to co robicie to jest kompletnie nie właściwe - nie tędy droga... przecież na schudnięcie jest tyle różnych "normalnych" sposóbów - są nawet najróżniejsze zabiegi - np. w spa cece, jest coś takiego jak watermass można sie po tym pozbyć paru kg i cm w obwodzie - wszystko tylko lepiej robić z głową....

Gość taka jedna Iza
ja schudlam ponad 30 kg ale zajelo mi to kilka lat. Zmienilam nawyki zywieniowe, uprawiam sport, regularnie chodze na silownie/basen itd. Zmadrzalam, teraz juz wiem ze nie da sie schudnac kilkadziesiak kg w kilka tygodni ale kiedys mialam takie samo podejscie do diet jak Ty autorko. Zycze Tobie dojscia do takich samych wnioskow. Pierwszym krokiem powninno byc zapisanie sie na silownie, reszta pojdzie sama. Mi zostalo jeszcze 5 kg do zrzucenia i bede idealna ;) pozdrawiam x

A gdzie autorka? Już koniec? Z kim mam się odchudzać?

autorki nie ma ale ja jestem. żyję i nie tyję:) na szczęście. Jesli chodzi o mnie to stosuje dietę taką która sobie sama wymyslilam, czyli zero smazonego, zero tlustego, zero ziemników, zero pieczywa, herbata zielona i czerwona oraz tylko i wylacznie woda niegazowana i chudnę a kalorii nie liczę, trochę ćwicze troche za dzieckiem pobiegam i jest gicior.

Gość sabiiii
merde jestem jeszcze ja ;) dzisiaj zjadłam : wafel ryżowy cienko posmarowany almette barszcz z 1 ziemniakiem jajko plasterek szynki troche brokuły kawałek schabu z pomidorem z puszki sałatka grecka z moich obliczeń ok 1000-1200

Cwiczycie cos? Ja biegam co 2-3 dni. Chciałam codziennie ale pogoda nie pozwala =(

witam z rana, tak ja czasem ćwiczę, a jak nie ćwiczę to i tak nie siedze na tyłku cały czas w jednym miesjcu bo albo cały czas sprzątam (czyt. pedantka), albo z córcią się bawię, noooooo:)

Gość sabiiii
Hmm ja zakupiłam sobie hoola hop ale w decathlonie więc nie zabawkowe;)) i planuje dołożyć do tego skakankę, na razie to mi się strasznie nie chce ale zbieram się w sobie powoli :) no i od tych 3 dni waga mi trochę spadła, teraz mam 78,9 :) dużo bo dużo ale zawsze mniej :)

Gość sabiiii
Hej dziewczyny gdzie wy jestescie :) ??>