Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziawandzia

czy można zabrać na porodówkę dziecko?

Polecane posty

Gość ever ever
nie chce mi sie czytac całej dyskusji, ale chce wyprowadzic autorke z błedu - karetki przyjezdzaja do porodu, sama prawie urodziłam w karetce:) czekałam jakies 10 minut... Jeśli juz ktos wczesniej odpowiedział to sorrki, ale nie chciało mi sie czytac wszystkiego:)

Gość ever ever
aha, i nie trzeba za nic płacic! dziewczyny jak nie macie pojecia - nie styknęłyście sie z taka sytuacją to po co sie wypowiadacie...? i niepotrzebnie wprowadzacie w błąd...

Gość efrdsa
Ja bym od razu obciążyła za wezwanie bezpodstawne karetki i jeszcze opierdzieliła za to. Karetka to nie taxi. Później niestety przez takie pindy, które na byle piardnięcie wzywaja karetkę - ktos może sie jej nie doczekać - niestety. Bo wielka pani rodzi więc najlepiej p[rzetransportowac szpital do jej domu zeby dupska nie musiała ruszać. I żeby nie było - do porodu pojechałam taxi.

Gość heheheheheh:)
Wyobraź sobie ze nie każdy mieszka w mieście gdzie są taksówki .Sa jeszcze wioski i małe miasteczka gdzie do szpitala daleko.

Gość yuyihg7efy
Nie, absolutnie na porodówkę ani oddział położniczy nie można brać dzieci. Myślę, że odwieźć może Cie mąż z dzieckiem ale w przypadku zaawansowanej akcji porodowej Twoje dziecko może doznać szoku.

Gość tasia216
A ja nie rozumiem jak masz meza to w czym jest problem????Jedziesz taksowka sama a dziecko z ojcem w domu to chyba proste?!

Gość tasia216
a poco jej maz z dzieckiem przy porodzie????Co oni maja rodzic za nia?Czy Ojciec dziecka to tez wymaga opieki jak?? Z dzieckiem nie radzi???

Gość gość
A mój mąż pracuje między 5 a 19 i co jak poród się zacznie rano?

Gość gość
podnoszę, co jeśli nie ma możliwości zostawić nikomu dziecka pod opiekę a ma 6 lat, samego nie zostawię przecież

Gość gość
Mnie mąż z dzieckiem odwiózł na porodówkę, zostawił i zajął się w domu dzieckiem.