Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nickmick

Nie może dojść do końca..

Polecane posty

Gość nickmick

Mam pytanie moja dziewczyna nie może dojść do końca kiedy robię jej minetkę jest jej bardzo dobrze ale na samym końcu nagle odrzuca moją głowę bo łechtaczka albo zaczyna ją boleć albo strasznie gilgotać i moje pytanie czy jest możliwość żeby przejść przez ten moment bólu czy gilgotania? Jak tak to jaki?

Gość nickmick
czy któraś z dziewczyn mi pomoże?:) Chciałbym dać mojej kobiecie jak najwięcej przyjemności i to może mi w tym pomóc:D

"nie może dojść do końca" hymmm :O ??? Może twoja dziewczyna nie jest tak naprawdę dziewczyną !!!!! :P ... :P :P :P

Gość nickmick
Nie no myślę że bym tego nie przeoczył:D A szczerze to sam nie wiem i ona też czy to normalne i czy po tym nic już nie ma czy coś powinno być... Ona mówi że jest jej super przyjemnie i chciałaby jeszcze ale nagle boli i wszystko bierze w łeb;D

Gość nickmick
tzn? jaki jest odpowiedni kurs?:) właśnie zastanawiałem się nad odpuszczeniem łechtaczce gdy już dochodzi;) bo zawsze jak już widzę że jest jej super to nie odstępuje od łechtaczki..

Gość nickmick
No właśnie kupiliśmy sobie durexa smakowego jutro do mnie wraca bo dłuższy czas się nie widzieliśmy także wypróbujemy:)

Gość katarzyna0000
za duzo sie mastrurbuje/masturbowala. niech przestanie to bedzie czerpala wiecej przyjmenosci

no to widocznie w kulminacyjnym momencie zszedłeś ciut niżej albo wyżej i orgazm szlag trafił...niech Ci pomoże troszkę i nakieruje...troche cierpliwości ,oliwki i bedzie dobrze:D

Gość Silny
Bardzo prawdobodone jest to ze właśnie miała orgazm, jeśli jest młoda i niedoświadczona. Moja zawsze tak ma po orgaźmie przez kilkanaście sekund.

Gość nickmick
No właśnie bardziej skłaniam się ku odpowiedzi silnego dlatego że ona ma orgazm tylko miałem nadzieję że może mieć jeszcze większy po tym momencie.. a swoją drogą jej doświadczenie jest takie jakie zdobyła ze mną przez ponad 3 lata bo wcześniej była dziewicą i myślę że nie jest jeszcze całkiem wyzwolona i nie jest całkowicie pewna siebie chociaż powoli to się zmienia mam nadzieję że z czasem się to zmieni

Gość nickmick
katarzyna0000 ona właśnie się nie masturbowała nigdy dopiero ja ją ostatnio do tego namawiam żeby trochę bardziej poznała własne ciało

no to jak miała( a Ty wiesz przeciez o tym lepiej niz my tu zgromadzeni) -to jej nie dotykaj bo Ci sie oberwie ;):D

Gość katarzyna0000
a jesli tak to musisz rozbudzic jej sejsualnosc;) rzeczywiscie ja namow zeby sie sama tam podotykala pomasowala znalazla ruchy ktore dadza jej rozkosz. a Ty najwiecej zdzialasz jezyczkiem :)

Gość no bo trzeba
wlozyc paluszka jak juz jej dobrze, ja to uwielbiam i wtedy nie zaciskam nog i nie odpycham glowy

Gość nickmick
hehe nie no myślę że nie było by tak źle:) rozmawialiśmy o tym i ona też mówi że chciałaby żebym dłużej się z nią zabawiał bo jest jej cudownie:D

Gość no bo trzeba
i jak wlozysz palec oczywiscie nie przerywajac pieszczenia jezykiem to poczujesz czy ma skurcze, czyli orgazm

Gość nickmick
no wkładam paluszek:) ale ci chodzi w trakcie czy też żeby palcem bawić się jak już dochodzi?

Gość nickmick
acha ok spróbuje:)

Gość no bo trzeba
nie bawic sie paluszkiem, tylko go wlozyc, nie przestajac piescic jezykiem lechtaczki,

Gość nickmick
No wiem że włożyć tak tylko nazwałem bawić się czyli wkładać go do środka:)

Gość amelka123456
Niezapomniane chwilę tylko z dobrym zapleczem. Wejdź na dyskrecja.pl