Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebawem zostane mama

Jakie łóżeczko polecacie dla noworotka?

Polecane posty

Gość saleminka8
żal dupsko ściska,aj boli to co

Gość magga m.
saleminka a ty wyscigi z jagoda w kategorii "kto głupszy" urzadzasz?? bo bredzisz prawie jak ona:O

Gość o kurka wdona
najlepsze najprostsze . Często dziecko i tak ląduje w łóżku z rodzicami . Co do bujania ,to ja dziecko mam a nigdy go nie bujałam :P

Gość pepeapepe
mój syn bez problemu nauczył sie wstawać w turystycznym i przynajmniej guza nie nabił,wiec szczebelki nie są do tego specjalnie potrzebne

swiete slowa , po tobie widac ile ty tego mozgu masz... :D wez sie walnij w leb porzadnie to moze ci tego mozgu wiecej przybedzie

Gość mmuk
moim zdanie turystyczne sa nieladne i np mi nie pasowaly do wystroju pkoiju dziecka mam drewniane, z szuflada; jestem zadowolona

Gość saleminka8
jak dzieci,a raczej nastolatki bo to te lubią się wykłócać hehe magga m. co sie wtracasz-prosił cię ktoś ? :P hehe śmeiszni jesteście! dorośnijcie bo juz pora

Gość o kurka wdona
turystycznego nie powinno się używać na co dzień bo szkodzi oczom dziecka. Tak słyszałam ale nie wiem ile w tym jest prawdy ...

tutaj kazdy musi miec takie zdnaie jak ogol bo inaczej jest od razu glupi , ynteligentny itd.

Gość magga m.
saleminka idz sobie obrzyganego dzieciaka przypilnuj albo idz mu głupi oszolomie obiadek ugotuj zamiast sloikami przeterminowanymi karmic!!!!!!!!!

Gość mixipixi
lozeczko szkodzi oczom...OMG wiekszej bzdury nie czytalam jak zyje:O:O:O

Gość taka sobieee jaaaa
A jaki polecacie z kolei materac?

Gość o kurka wdona
czytałam że patrzenie przez siateczkę które są w łóżku turystycznym źle wpływa na wzrok ... a może coś pomieszałam ;)

Gość taka sobieee jaaaa
czyli najlepsze kokos- gryka- pianka ?

Gość ja polecam słownik na początek
jak go opanujesz należycie to się weźmiesz za poszukiwania łóżeczka;)

Gość Taka ja___
Mnie się najbardziej podoba Klupś Radek III w białym kolorze, bez szuflady, z wyciąganymi szczebelkami. Do tego materac piankowy Vyssa z Ikei (taki grybszy za 100 złotych) i pościel z Mothercare (np. Humprey's Corner, Moose and Bird, Ultimate Collection albo Baby K), tzn: samo prześcieradło, ochraniacz na szczebelki, bawełniany pled i quilt, ewentualnie śpiworek (żadnych kołder i poduszek). Całość można upiększyć karuzelą Tiny Love Symfonia w ruchu (Symphony in Motion) albo jakąś do kąpletu z Mothercare i moskitierą Ikea Himmel. :) To tylko taka inspiracja.

Gość Taka ja___
* grubszy * kompletu {literówki}

Gość Podoba mi się propozyjca
którą podała Taka ja__! :) Tylko trochę droga..

Polecam łóżeczko KLUPŚ z szufladą i kołyską. To czy dziecko sie przyzwyczai do kołysania czy nie, to zależy od samego dziecka:)Moje dziecko wybujało się:)konkretnie, ale o jakimś uzależnieniu od tego mowy nie ma:)

Ja mam zwykłe łóżeczko, bez szuflady z baldachimem , 2 poziomy, wyjmowane szczebelki i szczerze dziś kupiłabym też na płozach. Mały lubi bujanie szybko wtedy usypia, teraz zasypia w bujanym leżaczku i dopiero jest przenoszony do łóżeczka, a gdybym miała na płozach odeszłoby mi ryzyko wybudzenia się malca podczas przenoszenia:) I też obiecywałam sobie będac w ciąży-żadnego przyzwyczajania dziecka do bujania, jednak rzeczywistośc szybko zweryfikowała moje plany i jak miałam odrobinę spokoju gdy mały się bujał to nie potrafiłam nam tego odmówić:) Kupując na plozch nie jest powiedziane ze musisz z tej funkcji korzystać, z tą różnicą ze jak bedziesz chciała to bedziesz mogła:)

Gość Są podkładki bujające pod
nóżki drewnianych łóżeczek, ale nie wiem ile kosztują. Robi je firma BRIO. Nazywają się Brio Bed Rocker i tak wyglądają: https://www.lolaloo.com/en/order/images/bett_bbr_lolaloo_small.jpg http://www.toffeliten.no/images/1863%2827082008%29.jpg Można tez dokupić bujak na baterie, przyczepiany na rzep do ramy łóżeczka albo rączki wózka, firmy Lolalo: https://www.lolaloo.com/en/order/index.html http://www.lolaloo.com/en/index.html :) Teraz nie trzeba kupować niczego bujanego. Ludzie wszystko wymyślą z lenistwa.

Gość Hehe niezłe te lolalo :)
tylko dziwnie wygląda. Jak wibrator :P

bujak na baterie jest szałowy haha!!!!najlepiej przyczepić do wózka i zaparkować przy ławeczce koło matek bujających, wyjąć książke i ostentacyjnie się przeciągnąć haha:P