Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksero321

kto przetrwał głodówkę??

Polecane posty

Gość ksero321

zamierzam wystartować z głodówką, czy ktoś przetrwał i ile dni , jakie wrażenia i najważniejsze ile udało się zrzucić balastu.Pozdrawiam i podziwiam wszystkich którzy wytrwali w głodzie.

Gość mleko świeże
powiem Ci tak: jak poczytasz trochę to zauważysz że Ci ludzie którzy zakładali wątki o głodówkach lub niesamowicie mało kalorycznych dietach zniknęli- zakładam że tylko z forum, chociaż może się tez zdarzyć że w ogóle zniknęli :) ja się dziwię ludziom. chcesz głodować? dziewczyno, a ja muszę głodować. nie znam uczucia sytości i juz nie pamiętam jak to dobrze było zjeść... jaki wniosek: Twój pomysł nie jest dobry. jak chcesz zrzucić balast to mniej jedz i zacznij sie ruszać!

Gość ksero321
może mogłabym ci jakoś pomóc???

Gość mleko świeże
jeśli chcesz jakoś pomóc to nie rób sobie krzywdy poprzez decyzję przejścia na głodówkę. jeśli chcesz schudnąć- zrób to z głową :) to nie jest naprawdę trudne;

uuu cos malo odpowiedzi:)) widzisz- jak juz zakoncza zabawe w te glupoty to potem znikaja, bo najprawdopodobniej pozniejsze efekty glodzenia sie je przerazily

ja przetrwałam 14 dni głodówki na wodzie. Schudłam pięknie. Wagę utrzymywałam przez 3 lata do drugiej ciąży. Teraz rozpoczęłam drugą głodówkę, też 14 dniową. Mam nadzieję wytrwać i osiągnąć swój cel. Ważne aby po głodówce nie rzucić się na żarcie. Jeść z głową. Wychodzić z niej tyle dni ile trwała głodówka. Ja na stałe zmieniłam swoje nawyki i gdyby nie ciąża nie musiałbym przeprowadzać jej ponownie. Życzę powodzenia

Malinka, to moze najpierw pochwal sie swoim obecnym jadlospisem ... pozniej wyciagniemy wnioski, czy warto ...

Gość fanka bzdurci
malina,ile schudłaś?

Głodówka jest na oczyszczenie organizmu, a nie na schudnięcie. Zwalnia się metabolizm i leci głównie woda, a po głodówce waga wraca nawet jesli jesz bardzo mało. Taki jest po prostu mechanizm głodówki i silna wola nie ma tu nic do rzeczy.

Gość Soczysta mailina
Na głodówce schudłam 13 kg, wychodząc z nie zleciały jeszcze 3 kg. Jak wygląda mój jadłospis po? Śniadanie: grahamka, jajko, warzywa, lub tuńczyk z wody z serkiem wiejskim 2 śniadanie: owoc, jogurt naturalny obiad: zupa ( wywar z warzyw, czasami gotuję na mięsie) ale bez śmietany w zamian dodaję jogurt naturalny Na drugie najczęściej mam grilowane mięso lub pieczone w rękawie w piekarniku, do tego warzywa Jem ryż i makaron pełnoziarnisty Kolacja: często odpuszczam bo obiad jem dosyć póżno Raz w tygodniu pozwalam sobie na alkohol. Słodyczy nie jem, nie lubię, latem czasami zjem loda (sorbetowego) I tyle, taka dieta pozwoliła mi utrzymać wagę po głodówce. Gdyby nie ciża i leki myślę że trzymałabym j nadal. Teraz jestem drugi raz na głodwce, 3 dzień. Na wadze -3 kg.

Czyli po glodowce caly czas sie glodzilas... 3 male (poza obiadem) posilki dziennie, jesli tak mialaby wygladac moja dieta, zeby byc w stanie utrzymac wage, to ja dziekuje... Ile to kalorii, liczylas?

głupota ta GŁODÓWKA.................zniszczycie sobie organizm.....potem JOJO..........i co dalej.......łzy rozpaczy..........byłam na takiej 10 dni.....totalna chudzizna....a potem.......cienie pod oczami i wszystko wyglądało na mnie jak worek...........................jesli juz to poczytajcie o DUKANIE..................o głodówce......zapomnijcie..........

Zjadam między 1300 a 1600 kcal dziennie. Czasami wicej owocw, np w sezonie truskawek, czereśni, brzoskwiń. Nie chodzę głodna, takie porcje mi wystarczaj. Czasami dochodzi pizza, ale to okazjonalnie

Malina moglabys podac wiek/wzrost/wage i tryb zycia (czy ciezka praca, czy cwiczysz)?

Lat 36, praca siedząca, 164 wzrostu, waga po głodwce utrzymywana przez kilka lat to 55, teraz po drugim dziecku startowałam z 62, ale już jest 59.

Nie ćwiczę. Jedynie teraz w sezonie zdarzają się wycieczki rowerowe, no i całoroczne spacery z rodzinką, ale co to za aktywność z dzieciakami:)

No to fakt, liczac wedlug wzoru, zeby utrzymac wage 55kg w miejscu powinnas standardowo zjadac 1600 kcal dziennie. Ciekawilo mnie jak sie ma te 1300-1600kcal do standardowego zapotrzebowania.

Gość gość
powiem tak, gowno prawda że MUSISZ, będziesz mieć efekt jojo ja schudłam 11 kilo co prawda dużo ćwiczyłam ale znowu zaczynam i trwa to już 5 miesiąc a waga leci w dół albo stoi w miejscu ;)

Gość daga293
Ja byłam kiedyś na głodówce i odradzam to największa głupota jaką mogłam zrobić... co prawda schudłam,ale później przytyłam 2x więcej i jakoś nie miałam chęci się odchudzać, aż koleżanka pociągnęła mnie za rękę i powiedziała Kobieto weź się za siebie,zobacz jak Ty wyglądasz nie użalaj się nad sobą tylko zrób coś..... Popłakałam się ale zaczęłam coś działać,przeglądałam w necie różne fora i tak natknęłam się na Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl na początku nie wiedziałam czego mogę się spodziewać,ale już po tygodniu wiedziałam,że dobrze wybrałam schudłam 40kg w 4 miesiące;)