Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Generatorka zycia

Zostawiłam go - czuje się wolna

Polecane posty

Gość Generatorka zycia

Wiecie co... podjelam najtrudniejsza decyzje w moim zyciu. PO 4 latach bycia razem zosatwilam go. I mam teraz gdzies, to co mi mowi rodzinka - ze bede stara panna etc etc... Wyzwolilam sie ze zwiazku w ktorym nie umiałam sie realizować. Zwiazku ktory calkowicie mnie zmienil... a ja zatęskniłam za dawną SOBĄ . Kobiety... czasem warto podjąć tak drastyczne kroki. Czy któreś z was mają podobne doświadczenia? jak wam się żyło po rozstaniu?

Gość ytytutytyuytuytutyutty
o tym czy warto, to się okaże. dopiero co zerwałaś. czas pokaże jak to będzie dalej z tobą. ps: znów magiczna czwórka. co 4 lata w związkach są kryzysy.

Gość Dariusz72
Zgodze sie z tym co 4 lata, moja partnerka tez mi powiedziala ze chce zmienic cos w swoim zyciu i nie wie czy chce byc razem. Jestesmy razem 4 lata i kilka miesiecy. Nagle chce wychodzic wiecej z kolezankami. Dalem jej kilka dni na decizje, bedzie wolna napewno, ale ja jej nigdy nie trzymalem. Czasem lepiej puszcic.

I będzie cię rżnął kto chcioł. To może ja bym zaczął... ... dzień dobry. Bronek jestem :classic_cool:

Gość Generatorka zycia
moze i to prawda z ta 4 .. wiem jednak ze nie kazdego dotyka.. niektorzy mjaa dosc juz po 2 latach - nie ma reguly chyba