Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takazwykła

Odchudzanie a związek

Polecane posty

Gość Takazwykła

Witam dziewczyny Mam następujący problem,jestem ze swoim chłopakiem już prawie pół roku, on uważa że wyglądam bardzo dobrze z ciała i taką mnie akceptuje i taką chce bo mu się podoba. Ja natomiast uważam odwrotnie że powinnam zrzucić trochę. Mam często momenty że wstydzę się przed nim przebierać(seks uprawiamy) on ma oto pretensje bo uważa że jest wszystko dobrze. Nie ważne dokładnie ile warze tylko chodzi mi jak postąpić w tym przypadku. Ja mu wierze że w to że ja mu się podobam ale ja siebie nie akceptuje i wiem że mnie nie oszukuje i że powiedział by mi jak bym musiała zgubić trochę. Co sądzicie o tej sytuacji bo zaczyna się robić nerwowo między nami w tym temacie,uważa że nie wyobraża sobie abym schudła bo wtedy on może mnie nie akceptować.

Gość p p p p p p p p p p p p
"......uważa że nie wyobraża sobie abym schudła bo wtedy on może mnie nie akceptować." po pierwsze to ty musisz sie w pelni akceptowac a po drugie nie rozumiem po co pytasz go o zdanie czy masz schudnac?? tojest przeciez twoja decyzja bo to ty sie chyba zle czujesz nie on??.......

napisz ile wazysz i masz wzrostu,skad ktos moze wiedziec czy jestes gruba czy nie skoro tego nie napisałas.ale najwazniejsze zebys ty sie dobrze czuła w swojej skórze,jesli masz taka potrzebę to zrzuć pare kilo,jak facet ci moze tego zabronic?moze on sie boi ze jak schudniesz to bedziesz wygladac zbyt dobrze i będzie zazdrosny?są i takie przypadki

Gość Asia9090
o jeju.... a musisz mu mowic ze sie odchudzasz?? nie bedzie o tym wiedzial to nie bedzie sie czepial.... proste..