Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak motywacji

Odkąd pamiętam zawsze byłam szczupła i zgrabną dziewczyną, niestety...

Polecane posty

Gość brak motywacji

od czasu gdy zostawił mnie facet przytyłam 8 kg:( Jestem załamana, lato się zbliża a ja nie umiem odmówić sobie jedzenia:( Jak się zmotywować? Pomóżcie proszę

Gość fffgggjkjjghjhgj
Omijać supermarkety.

Przyklej sobie w lodówce zdjęcie brzydkiej grubej baby. I podjadaj owoce

Gość brak motywacji
omijam,ale i tak zawsze mam w domu coś do zjedzenia. Właśnie zjadłam frytki i hamburgera:(

pierdol to :) nic na siłę... pokochaj swoje ciałko i je pielęgnuj jak na to zasługuje... a nie panika, parę kg więcej, lato , koniec świata :O

Gość fffgggjkjjghjhgj
Ja pierdolę, żresz jak świnia a się pytasz co robić by schudnąć.

Gość brak motywacji
powiesiłam na lodówce swoje foty z wakacji z zeszłego roku i tak na mnie nie działa. W sypialni gdzie podjadam przed snem powiesiłam moje jeansy rurki w których się nie mieszczę i nic 😭

matko... obsesja normalnie :O

Gość brak motywacji
wiem przecież, że sama jestem sobie winna:( wcześniej dbałam o siebie, ale gdy moja wartość spadła do zera po tym jak chłopak zostawił mnie dla innej, postanowiłam się pocieszać jedzeniem i słodyczami:( teraz nie potrafię tego przerwać

ej nie poddawaj się takim iluzorycznym emocjom. to, że on odszedł nie oznacza że jesteś gorsza. nie byliście sobie pisani po prostu więc głowa go góry :)

Gość japitoleeee
Przykre jest to co Cię spotkało, tez bylam w takiej sytuacji, ale to wlaśnie mnie zmotywowalo by zaczac jeszcze bardziej dbac o siebie. Zyskalam wiecej czasu wiec spedzalam pare godzin w tygodniu na silowni. Sporo schudlam i wycwiczylam cialo, jesc z zalu tez mi sie nie chcialo Trwalo to dwa miesiace, przez ten czas tak mi to weszlo w krew ze silownia i dieta to moj normalny tryb. Nawet gnojek ktory mnie zostawil odezwal sie do mnie na n-k, napisal mi ze swietnie, tsss. Niech sie palant goni, zignorowalam go na maxa!

Gość japitoleeee
..ze swietnie wyglądam**

Gość brak motywacji
podziwiam cie 🌼 ja widocznie jestem i pod tym względem beznadziejna. na siłownie nie mam kasy a w domu nie umiem sie zmobilizowac do cwiczeń. A mogłabym chociaż głupie brzuszki porobić:(

Znajdź sobie jakiś cel, dlaczego chcesz schudnąć, dla siebie, dla innych, bo tak? A potem szukaj motywacji... Nie tylko myśl nad tym jak się odżywiasz, ale staraj się jeść zdrowiej i bardziej systematycznie. Jakieś ćwiczenia regularnie, a szybko wrócisz do poprzedniej formy;)