Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tesa07

Jak zdać maturę po 26 latach?

Polecane posty

Gość Tesa07

Witam, może ktoś mi pomoże w nurtującym mnie problemie. Ukończyłam szkołę 26 lat temu.W tamtych czasach zdawałam pisemny egzamin z j.polskiego, matematyki i w dalszej kolejności miałam zdawać egzamin ustny z j.polskiego i j.rosyjskiego. Do ustnych egzaminów nie dotarłam, gdyż nie zdałam pisemnego egzaminu z j.polskiego, matematykę zdałam na 3. Jestem zainteresowana przystąpieniem do egzaminu maturalnego w roku 2011, tylko nie wiem od czego zacząć i co mam zrobić, aby po takiej przerwie zostać dopuszczoną do egzaminu.Czy zdawałabym starą czy nową maturę? Moja szkoła już nie istnieje czy sama mam wybrać inną.

Gość autorko wiesz co
Pewnie pracujesz, więc dobrym rozwiązaniem będzie szkoła zaoczna lub wieczorowa. Znajdź taką i dowiedz się jaką maturę trzeba zdać. Jeśli nową to nie pękaj. Nowa to pikuś.

Gość masakryczna ta powdz
skoro szkola nie istnieje, to radze napisac i dowiedziec sie tego wszytskiego do ministerstwa oswiaty czy jak im tam. chwali Ci sie, ze chcesz...skoro masz sile na taki krok, nie trudniej bedie zaczac dowiadywac 'od gory' samej.

Gość Tesa07
dzięki za rady, czy muszę na nowo chodzić do szkoły.Jestem po technikum a może zapisać sie na jakieś kursy przygotowujące do matury. A propos życie samo wymusza na mnie tą cholerną maturkę.Na tamte stare czasy technik wystarczał a teraz to mało...