Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martka1987

Wyzsza Szkola Umiejetnosci w Kielcach

Polecane posty

Czy studiowal ktos z was w tej szkole?? Zamierzam od wrzesnia isc tam na studia II stopnia bo akurat przeprowadzilam sie do Kielc a nie ma tam innej uczelni w ktorej sa studia magisterskie uzupelniajace z anglistyki czy moze ktos mi cos powiedziec o tej uczelni??

Gość jckdjcklsdv
jestem z kielc ale niestety nie moge Ci pomoc :O:O

Gość to bagno nie szkoła
szkoła dla debili, jesli jestes debilem to idz tam:)

Gość to bagno nie szkoła
kazdy w kielcach wie o tym ze ta szkola to bagno. wszyscy sie z niej smieja. kazdy polewa jak slyszy ze ktos studiuje na wsu. to szkoła dla debili. nie mozesz isc na angielski na jakis uniwerek tylko chcesz wyjsc z mgr takiej dennej szkoliny?:o toz to porazka :/

Gość olololopipip
ta szkoła jest wspaniała, przełazisz te dwa lata i masz dyplom bez załamania nerwowego. Wolę prywatne szkoły bo byłam na państwowych uniwersytetach i było tam łapówkarstwo, pomiatanie studentami. No horror. Wolę mieć dyplom po takiej szkole ale dobrze ją wspominać.

Gość studentkaniewsu
Boże... co za myślenie.. tragedia ;/ lepiej iśc na jakas gówniana uczelnie, skonczyc ja dla papierka i nic z niej nie wyniesc, jeszcze placic za to.. serdecznie Ci odradzam ta uczelnie, szczerze to jak mialabym isc na nia to już bym wolala wogole nie isc na żadna, a atmosfera to jest dla mnie drugorzędna sprawa, bo jak masz troche sprytu i samozaparacia i oczywiscie pouczysz sie czegos a nie tylo gapisz sie w notatki bezmyślnie to nikt nie bedzie toba pomiatal, a przynajmniej bedziesz miec satysfakcje ze masz dyplom dobrej uczelni a nie jakiejs mieronoty.