Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAWEŁPAWEŁPAWEŁPAWEŁ

Ankieta prezydencka!!!! Bierzcie udział- zachęcam!!!

Polecane posty

Gość sejs
Mikke jest za legalizacja dragow.

**** Napieralski Najprzystojniejszy i najmłodszy z nich wszystkich - świeże spojrzenie. Ma piękną żonę - co znaczy że umie nawiązywac kontakty i nie jest nieśmiały :)) Media sterują wyborami, gdyby nie było nagonki to rzeczywiście byłaby Demokracja. Skoro juz sie mowi ze bedzie 2 tura i Kaczynski/Komorowski to ludzie ktorzy glosowali by na innych nie pojda... Wiec jaki sens wyborów!? LUDZIE! WYBORY NIE SĄ PRZESĄDZONE - poświećcie tą chwilę!

Gość powinna powinna powinna
Jesli napieralski ma wygrac bo jest przystojny (o gsutach sie ponoc nie dyskutuje.... ale kurwa... nie jest :O) to juz wole sie wyprowadzic z tego kraju......

Gość czarne
oczywiście, że Kaczyński.

Gość sejs
"Najprzystojniejszy i najmłodszy z nich wszystkich - świeże spojrzenie. Ma piękną żonę - co znaczy że umie nawiązywac kontakty i nie jest nieśmiały" Korwin ma racje twierdzac, ze wielu osobom powinno sie odebrac prawa do glosowania. Ty powinnas byc jako pierwsza :O

Gość miał byc komor ale
napieralski.

Gość bvrg
kaczynski!!!!!

Gość Lulka25:)
Kaczyński! Cała moja rodzina też będzie głosowała na J. Kaczyńskiego. Komorowski to niewykształcona marionetka! A o reszcie kandydatów nie dyskutujemy, bo oni nie mają i tak REALNYCH szans na wygraną! ps. Widzę, że na forum sztab Napieralskiego pracuje w pocie czoła:)

Korwin ma racje twierdzac, ze wielu osobom powinno sie odebrac prawa do glosowania. Ty powinnas byc jako pierwsza *Niestety jednak mam prawo do głosowania. Jedni głosują na kogo im kościół każe, inni - na kogo sekta, szef, sąsiadka itd, innym podobają się kampanie wyborcze a ja tez bede głosowała jak chce. Mam już dośc PO i PISu. Jak mamy nie narzekac ze sie nic nie zmienia jak ciagle te same partie przy władzy..

Gość Debata a dno komorowskiego
Kaczyński

Gość brooo
kaczynski

Gość jam32
Kaczyński

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Komorowski

Gość tylko Lepper
Podoba mi się jego imię :D

Gość kocham PiS
Kaczyński - on też musi kiedyś osiąść na Wawelu, razem z kotem

Gość olechowski
nie ma to jak kandydat bezpartyjny :) pozatym dla mnie ta cała kampania jest śmieszna, a szczególnie ten komorowski - pozorant nic więcej :/

Gość olechowski
pozatym macie racje, zobaczcie jak media nami sterują. Po chuj robić pierwsza ture skoro wedlug mediow jest juz ona przesadzona? a tak wogole to ktory z tych kandydatow podał swoj konkretny program wzacniania i budowy Polski? jedyne co słysze od tygodni to pierdoolenie o szopenie - jak to zostałem harcerzem i zostałem inetrnowany :/ komedia

Gość no to jestem sztabem Napierals
kiego i na niego będę głosowała. ale widzę, ze sztab Kaczyńskiego też prężnie tu działa ;)

Gość tezeusz
" Jak mamy nie narzekac ze sie nic nie zmienia jak ciagle te same partie przy władzy.." przeciez Napieralski jest od SLD, a oni tez juz byli u wladzy :o

http://www.ankieter.pl/wypelnij/ankiete/id/11 54/ ANKIETA TYLKO DLA KAFETERIAN nt WYBORÓW :) Zapraszam. (zeby zobaczyc wyniki trzeba zagłosowac) "przeciez Napieralski jest od SLD, a oni tez juz byli u wladzy " I było lepiej niż przez ostatnie lata moim zdaniem. Albo robili "dobre wrażenie" Kaczynskiego i Komorowskiego nie chce A że tylko Napieralski ma realne szanse ich pokonac - GŁOSUJE na NIEGO I mam nadzieje że wyborcy Kacz i Komor nie pojdą do urn bo stwierdzą że i tak bedzie tura - natomiast zagłosowac na Napieralskiego pojdą ludzie którzy mają dośc POPiSu ;/

Gość Wraz z rodzina
glosujemy na Kaczynskiego.

Gość joasia2221
Popatrzcie na aktualne ankiety na www.podane.pl Interesujące ;)

Gość ksdaljfsal
Komorowski