Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boli boli

czy ból brzucha taki specyficzny może być objawem ciąży???

Polecane posty

Gość Boli boli

Gość thaisse80
Mysle ze tak. ja mialam troche bole brzucha na samym poczatku ciazy, u mnie objawem byl bol jajnikow.

Gość Boli boli
Mój ból zaczał się ok tydzień temu i jest to dziwne uczucie takiego jak gdyby kłucia i mrowienia w macicy....nie jest to taki typowy ból jak przy @. Ból nasila się podczas oddawania moczu

Gość Boli boli
Boli mnie lewy jajnik , tak mrowi lub zakłuje czasem

Gość thaisse80
Czegos takiego nie mialam ale kazdy organizm reaguje inaczej na ciaze. najprosciej zrob test i wtedy sie dowiesz.

Gość Boli boli
Dzis rano robiłam i wyszedł neg. 13 dni po stosunku i 4 dni przed @

Gość thaisse80
najlepiej chyba zrobic w dniu spodziewanej @ lub pozniej. ja pierwsze objawy ciazowe mialam jakis miesiac po zaplodnieniu a testy robilam jak okres juz mi sie grubo spoznial.

Gość boli boli
eh, straciłam nadzieję że zaszłam. Wieczorem dziś zauważyłam dużo bialego śluzu gęstego :( pewnie za 2, 3 dni @ przyjdzie. niby temp w pochwie wysoka. Rano po przebudzeniu 37,1

Gość thaisse80
Co do temperatury to ci nie pomoge bo jej nigdy nie mierzylam. natomiast co do sluzu to pamietam byl czas ze mi sie wydzielalo cos takiego bialego i strasznie mi smierdzilalo. potem ustalo. pytalam sie lekarza on stwierdzil, ze to moze byc wynik hormonow w ciazy. wg mnie najlepiej zrobic test albo badanie na bete wtedy bedziesz miec pewnosc.

mam dwoje dzieci i nigdy mnie w ciazy nie bolał,ale roznie jest u kazdego, testy tez mi wychodziły pozytywne w obu przypadkach (bo dzieci planowane) ok tydzien po owulacji,czyli ok tydzien przed okresem,ale to tez indywidualna sprawa ile kobieta "produkuje" hcg.pozdr.

Gość thaisse80
No wlasnie jest tak, ze kazdy organizm inaczej reaguje na ciaze i kazda kobieta moze miec inne objawy. ja np wogole nie wymiotowalam i bolu piersi tez nie mialam. u mnie bylo tak, ze zle reagowalam na zapachy, potem czulam sie strasznie zmeczona, zle plus bole jajnikow i te ostatnie mnie zaniepokoily stad zdecydowalam sie testowac.

Gość boli boli
paiętam że mnie strasznie bolał jajnik i brzuch 3 dni po stosunku, tak mocno że aż nie moglam się wyprostować....wzielam wtedy nospę i przeszło

Gość jus11
Witam.... Mam podobny problem..... Spóźnia mi się okres 7dni, do tej pory zrobiłam 3testy, ostatni dwa dni temu, wszystkie negatywne!!! Czy one mogą się mylić??? Boli mnie brzuch jak na @ i piersi..... Męczy mnie ta niepewność, chciała bym być w ciąży! Jak to jest z tymi testami????