Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jest prawdejrzyjcie na oc

Powódź to wina PO, rządu DONALDA TUSKA!!!

Polecane posty

Gość witaj ciemnogrodzie ha ha ha

Proszę mnie namiętnie zaspokoić analnie :)

Ale można było temu zapobiec. Otwórzcie linka. Czy tekst z ciemnogrodem to jedyne na co was stać? Takie są fakty, czy wam się to podoba, czy nie. Tusek spieprzył robotę, czego mamy teraz efekty.

Gość wisienka284
W UK i NOR bezpieczeństwo powodziowe jest lepiej rozwiązane!

Gość ależ to PO ma moc sprawczą....
katastrofa, pył wulkaniczny, powódź.... jeszcze jakiegoś dużego pożaru do kompletu brakuje i plagi owadów (po powodzi na pewno będzie za chwilę) :):):)

Skoro można było zapobiec, to czemu teg nie zrobiono? Proszę i mi wytlumaczyć a potem pieprzyć farmazony :)

Gość PO jest wszystkiego winne
Gdyby więc projekty realizowano, właśnie teraz byłyby gotowe do prac technicznych. --- Czyli, tak czy inaczej "Tusek" bylby winny - teraz, ze "spieprzyl", w przeciwnym wypadku - ze nie zdazyl :O powodz 1997r. nikogo niczego nie nauczyla tak samo, jak katastrofa CASY tak samo teraz - smolenska gardlowac sie, szukajac winnego - to wszystko na co stac Polakow?..

A co mamy robić? WYbrać go ponownie w kolejnych wyborach? :D

Gość po blokowalo projekty
Kaczyńskiego tak jest prawda a w jakim celu zagrywki polityczne później by nam wmawiano ze nic nie zrobił dla polski

Gość PO jest wszystkiego winne
A co mamy robić? WYbrać go ponownie w kolejnych wyborach? --- a tego to ja nie wiem :D wiem co ja zrobie: w pierwszej turze postawie na mlodziez, w drugiej - na przeciwnika Kaczynskiego /mozecie pluc :D, wisi mi to/

Gość kaczor niech spierdala
w podskokach

o Donald przemawia a Sejmie zaraz sie dowiemy ,że państwo polskie świetnie zdało egzamin .... jak zawsze za czasów rządów Peło

PiS jest o stokroć lepszy od tych krętaczy z POO

donald opowiada o "dzielnej pani wojt z jakiejś wsi a teraz o dzielnych strażakach ...." czyli jak zwykle robi sobie PR zamiast konkretów ad. pomocy :(

A czy w tym miejscu są już Premier Donald i Hrabia Drogi Bronek wraz z Ekipą TVN w celu poprawy notowań Sondażów ?

Rosyjska prasa: J. Tusk ochotnikiem Wehrmachtu "Niezawisimaja Gazieta" informuje, że dziadek premiera Polski Donalda Tuska - Józef Tusk, był wśród ochotników, którzy w latach II wojny światowej zaciągnęli się do Wehrmachtu i SS.

Tusk jest w Sejmie transmisja tego hydrologicznego wystapienia w tvn 24, polsat news i tvp info .... Bronek pewnie zaraz wyskoczy przed wyborami warto sie polansowac .... na tvp 1 i 2 go zlali i pokazuja co innego - koleny powod zeby zlikwidowac publiczna tv ....

Gość brunet - daj linki zamiast bre
dnie wypisywać... A o ile się orientuję to Tuska nie ma na liście pretendentów na tron prezydenta :) A może poczytać o tatusiu drugiego kandydata, jak to po przeszłości w AK zamiast siedzieć w więzieniu jak jego WSZYSCY koledzy, dostał willę na warszawskim wojskowym żoliborzu i wykładał na uczelni????

Gość kajtus
poniekad sie zgadzam, po powodzi w 97 nalezalo zadbac o odpowiednie zabezpieczenia, anie liczyc ze nasteponej powodzi juz nie bedzie. Polak zawsze madry po szkodzie, teraz PO wyplaci odszkodowania z naszych podatkow, podobnie jak po katastrofie samolotu. Sobie po kieszeni nie poleca przeciez.

Gość ghjgvjkuofvi
gó.wno prawda! a właśnie, że to wina lewaków z sld!! specjalnie spowodowali powódź, aby teraz wszyscy zwalili to na panujący rząd(czyli po) i zeby przez to głosowali na nich!! cfaniaczki :O

Gość kajtus
Przeciez nie tylko w Polsce pada deszcz! Jestem teraz w Austrii i tu leje od 1,5 tygodnia, a jakos nie ma tego problemu. Kraj jest przygotowany na to, nasz jak zwykle nie. Dziadostwo po raz kolejny.

jasne.... wszyscy chcą ekstra drug, zabezpieczeń przed powodziami, w 100% darmowej opieki lekarskiej, wysokich emerytur itp. ale jak przyjdzie zapłacić podatki (aby wziąźć na to wszystko) to większość kombinuje aby zapłacić jak najmniej podatku aby więcej zostało więcej kasy... Te rzeczy same się nie sfinansują

http://wiercislaw.salon24.pl/184761,turystyka-powodziowa-premiera " ....Kiedy dzisiaj na Sejmiku Województwa Lubelskiego przedstawiciel Wojewody informował sejmik o sytuacji powodziowej marszałek województwa oraz jeden z wicemarszałków (obaj z PO) spokojnie opuścili sobie z salę obrad. Kiedy potem pytałem o to urzędników mówili, że trzeba ich zrozumieć, bo równocześnie z posiedzeniem sejmiku odbywała się jakaś impreza partyjna lubelskiej Platformy a przecież za dwa dni wybory szefa i to ważne czy Lubelszczyzną będzie rządził Palikot czy też nie. ...."