Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jest prawdejrzyjcie na oc

Powódź to wina PO, rządu DONALDA TUSKA!!!

Polecane posty

anka ty potrafisz czytac, nie pisalam że pis zalało polske tylko że panowie pisowcy w moim miescie w tym czasie sprawowali wladze i to oni w tamtym czasie byli odpowiedzialni za taką skale powodzi jaka dotknęła miasto. Nie pisalam że pis cieszy sie że giną dziecie a jedynie że pisowcy z mojego miasta zamiast kase wydac na obwodnice wydają na referenda w sprawie odwolania burmistrz itp. Czytaj ze zrozumieniem to raz, a dwa ja ciagle pisze o lakalnych władzach ciagle pisze tylko o tym co dzieje sie w moim miescie .

poprzedniczko nie podajesz nadal żadnych argumentów , doszły natomiast " osobiste wycieczki" ...

jakich konkretnych argumentów potrzebujesz? Mi wystarczy to że żyję w miescie podzielonym na PIS i reszta świata. Wczoraj już po klatakach powywieszne zostały piekne zdjęcia z demotywatorow z wizerunkim tuska i z napisami jak rzad może pomóc - bierz łopate i do roboty. W skrzynkach na listy codzien sa zdjecia czarno biale z wizerunkiem pary prezydenckiej, listonoszemaja obowiązek odgórny je rozdawac. Dzis Ci ktorzy wtedy nie podolali obowiązkom pluja jadem na wszystko i wszystkich ktorzy sa przeciw. Sami nie zrobili przez wiele lat nic w miescie i dlatego dzis władzy nie mają problem w tym że ciagle o nią walcza i sa to ciosy poniżej pasa. Tylko w tym roku odbylo sie 6 referendum i wszystkie nieważne bo nikt praktycznie nie bierze w nim udzialu, jedno takie to ponad 100 tys zl to policz ile kasy z gminy zostalo wypieprzone w bloto tylko z powodu chorych ambicji . Nie rozliczam tych wyrzej czyli tuska kaczynskiego itp ja tylko patrze na to co dzieje sie pod moim nosem i z tego wyciagam wnioski i wiem że dla mojego mista najlepiej bedzie jak burmistrz zostanie na miejscu a pisowcy zamiast kase wydawac na bzdury zajmą sie w koncu obwodnicą, naprawą dróg i tamy.

taaa Polska jest podzielona to widac golym okiem .. duża w tym zasługa takich ludzi jak pan Wajda którzy nawołują do wojny polsko- polskiej ...

ja nie twierdze że kazdy kto jest za pisem lub w pisie jest zły, nie o to mi chodzi. Ja tylko opisuje swoje obserwecje i to co dzieje sie w moim miescie. Nawet ostatnio bylo glosno tu na kafe o tym jak jeden z samorzadowców sprzeciwial sie odebrania mandatu za psa biegajacego po placu zabaw bez smyczy i kaganca. Oczywiscie pan jest z pis i oczywiscie stwierdzil ze to zalatwi, malo tego domagal sie publicznych przeprosin i wywalenia z pracy dwoch straznikow miejskich ktorzy go wylegitymowali :( z kolei zagorzały pisowiec byly burmistrz miasta jest włascicielem lokalnej gazety rozpowszechnia w niej nieprawdę, to on odpowiada za te wszystkie referenda i za ten caly dym jaki jest w miescie. Mimo że sądownie zostalo udowodnione że kłamie i oczernia burmistrz ten nadal stosuje ta metode i nic z tego nie robi. i własnie za jego kadencji upadly najwieksze zaklady pracy, wybudowano osiedle jeden blok :D w ktorym jest grzyb na grzybie. Kolosalne czynsze a metraż uwaga aż 45 m2 ma najwieksze tam mieszkanie :D On takze obiecywal że u nas powodzi nie bedzie że sytuacja jest pod kontrola itp a 3 godziny później miasto zostalo odciete od świata :( dzis ten pan rozwiesza po miescie zdjęcia pary prezydenckiej a zaraz obok zdjecie tuska przekreslone na czerwono z napisem - NIE DLA TUSKA, poniżej oczywiscie nakleja zdjecia burmistrz itp :d to sie nazywa choroba i o tylko takich " lokalnych debili" mi chodzi.

brunet ty jesteś uposledzony bo czytac nie potrafisz :D ja nie potrzebuję tvn24 żeby widziec co sie dzieje pod moim nosem. zauwaz prosze że ani razu żadnego z was tutaj nie obrazilam a wasza strategia wlasnie pisowców polega na tym by przeciwnika obrazic. Piszesz o uposledzonych itd tak jakbys tylko ty mial racje. Nikt inny nie ma prawa nic mowic tylko ty wszystko wiesz najlepiej. Zobacz aniu dzielenie polski to nie efekt wypowiedzi pana wajdy ale efekta takiego szczekania wlasnie ludzi pokroju bruneta! TAK, TAK - TYLKO PIS 🖐️ ide stad :D

XSCAPE SCREAM PRIVACE ciebie nie czytam bo jetses kr etynem samotny dziecko do szkoły :D moze jeszce ciebie coś naucza

brunet jak nie czytasz to po co sie wypowiadasz? twoim zdaniem mam zaakceptowac debila na ktorym wiszą wyroki sadowe, ktory jest niobliczalny i rozpowszechnia klamstwa, marnuje nasze pieniadze - tylko dlatego że jest z pisu:D mam sie godzic na to by taki rumun reprezentowal miasto i robil co mu sie podoba i nie mam prawa sie sprzeciwic i wyrazic negatywnej opini bo jest z pis :D weź sie ogarnij :D:D:D i juz poważnie żegnam czas włączyc tvn24 i pogrążyc się w amoku :classic_cool:

Gość ja tam nie widzę
XSCAPE, nie przekonasz - ania jest w czolgu :O

XSCAPE SCREAM PRIVACE ciemniaku nie produkuj się bo nie czytam ciebie :D

tylko ja nikogo nie chce do niczego przekonywac nie przeszkadza mi to że są ludzie o innich pogladach, ja tylko opisuje to co dzieje sie w moim miescie na codzien i nie mieszam w to kaczynskiego czy tuska bo na to wplywu nie mają. tvn ma przerwy na reklame wiec mam jeszcze 5 minut :D

XSCAPE SCREAM PRIVACE kazdym panstwie musi byc dla rownowagi uposledzonych ludzi

XSCAPE SCREAM PRIVACE nie martw sie głupota ciebie nie bedzie bolała tylko nie pokazuja sie ludziom :o :D

brunet_81 XSCAPE SCREAM PRIVACE nie martw sie głupota ciebie nie bedzie bolała tylko nie pokazuja sie ludziom a skad wiesz że nie boli ? stosujesz taka taktyke i działa ????

Gość ulalalapodk
Jasne "wszystko przez Platforme". Oj ludzie puknijcie sie, trzeba miec najpierw troche wiedzy a potem pisac bzdury. Donald Tusk to dotychczas najlepszy Premier!!! Wybierzcie sobie jarka to wtedy sie dowiecie dziady buahahahaha

spokojnie kochani :) sytuacja jest opanowana pamiętajcie głosujcie na PO :) to lepsze dziś lepsze jutro razem wygramy :) bedzie sie wszytskim polakom lepiej się żyło :)

Gość wszyscy na głosowanie
Nima sie co ogładać tylko glosowac na Pis i juz.Trzeba wreszcie galy otworzyc, Bóg dał nam ludzi tylko tylko wyscie ich nie poznali bo wierzyliscie mediom no i przyszło nam płacic za grzechy ludzi którzy glosowali na Platforme.Ta powódz to też wina rządu Tuska bo niejaka pani Bieńkowska wjego rządzie wyrzuciła wszystkie projekty dotyczące działań przeciwpowodziowych do kosza.Zaznaczam że projekty te sporzadzil rząd Kaczyńskiego ale nie zdążył ich zrealizować gdyż za krótko rządzili.Czy dla normalnych Polaków to jest normalne.